Kaynana sorunsalı

Muhtemelen aslan burcu k.valideniz🤣
Valla benimki öyle ve anlattiklarinizla aynı..
Dünyanın en akıllı insanıdır herkes hata yapar o yapmaz..herkesi o yönlendirir aksi halde herkes yanlış yapmaya mahkumdur
Aman haklı cikmasin yıllarca konuşur..haksız çıkarsa o konu kapatılır bidaha açılmaz
Çay böyle doldurulur,elma böyle soyulur, yemek böyle yapılır o yağ kullanılmaz bu kullanılır çamaşır öyle asilmaz...falan filan...örnekler cogaltilabilir
Tek çözüm ya cinnet geçirip o bahaneyle görüşmeyi kesersin yada he he der bildiğini okursun ki buna cok sağlam psikoloji ve tecrübe lazim
Yıllarca çektim son birkaç yıldır he he deyip sallıyorum ama bildiğimi okuyorum...
Yaz tatilinde belde belde gezip memlekete gitmiyorum sorunca da ay annecim oraya herzaman geliriz değişik yerler görelim biraz deyip kahkahayı patlatiyorum..asla ciddiye almıyorum kısacası dahada kuduruyor🤣
Bunu deneycem 🤣

Kendi doğurduğuna yapmadığına elin kızına yapamaz. Yaptırmam. Neden hizmetleniyorsun konu sahibi? Onun hizmetçisi sen misin kızına kıyamamış da yollamış.

Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Eşimin babaannesi yoğun bakımda. Kaynanamın evi kalabalık misafirin içinde beni yönlendirmeye akıl vermeye çalışıyor.çay demlerim.içeri cay götür der.sofra kurarım.sofra kur tabakları koy der.ben çok sessiz biriyimdir.misafirin yanında bağırmayın düzgün oturup kalkın der.sürekli bana odaklanmış.kendi kızıda 24 yaşında gelen giden oluyor diye diğer oğlunun yanına şehir dışına gönderdi.kızımla 5 dk ilgileniyorum peşimden koşup geliyor.kızı bırak misafirin yanında otur der.zatem gelcem oturuyorumda .o an çocukla ilgilenmem lazım.artık bügun patladım.bana akıl vermeyi bırak zaten gelcem dedim.gidene kadar surat yaptı.burnundan soludu.fırsat bulsa misafirin yanında milletin gelimi böyle şöyle diyede laf sokar.Gecende eşime söyledim annenle konuş o şekilde insanların yanında bana davranmasını göze batıyor .demiştim eşim konuşmuş ama fayda etmiyor.aşırı sinsi ne düşünüyor hiç anlamadım.
Valla cocugum daha onemli der gecerim madem oyle kizini gondermeyecek tutacakti evde kimsenin hizmetcisi degilsiniz tabii ki de herkes elinden geleni yapar ama bir yere kadar.Ezdirmeyin kendinizi cocugunuza odaklanin kendileri de beklesin bekleyemeyen sofrasini kendi kursun❤️

Bana kizinla ilgilenme dese bizzat oraya gider kadini misafirlerinin ortasinda doverdim hem bir daha gorusmemeye bahane olur😅

Back
X