Kaynana sorunsalı

itsmeangel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
26
11
3
34
Merhaba hanımlar uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum sonunda üye olabildim.
Geleyim konuya
Ben 7 aylık evliyim. İlk başlarda kaynanam kızı gibi davranıyordu gerçi hala aksini idda edemem ama
eşimle çalışıyoruz haftada 1 kv 1 de kendi anneme gitme imkanım oluyor yoruluyorum.
ama bu sıralar sürekli hafta sonları kendisine gidebilelim diye iş çıkarmaya başladı. Tersleyemiyorumda.
Gelmeyeceğiz gezicem dediğimde de surat asmaya falan başladı. Bunun önünü nasıl kesebilirim bilemiyorum. yorgun argın oldugumuz için kendi evimizde dinlenmek istiyoruz 4 gun bizlere gelin 1 gün evde kalın diyip duruyor. Evde tesisat işlerini kayınpederım anlar onunla birlikte gelip başında duruyor günüm ölüp gidiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Her seferinde tekrar ediyorum evde dinlenmek istediğimizi bildiğin anlamamazlıktan geliyor. eşim gelincede sanki kendi fikriymiş gibi aaa çıkın gezin kızım hafta sonları gençsiniz siz yeni evlisiniz diyor.

Her seferinde tekrar ediyorum evde dinlenmek istediğimizi bildiğin anlamamazlıktan geliyor. eşim gelincede sanki kendi fikriymiş gibi aaa çıkın gezin kızım hafta sonları gençsiniz siz yeni evlisiniz diyor.
Hepsimi aynıı olurr ya

Mesafeni koy cok beklenti icine sokma her gelin dediginde gitme kendi hayatinin planini kendin yap sonra basedemezsin.

Daha yeniyim ama gizli sadece bana açık olan bir savaş var aramızda. Herkes şikayet ederdi nişanlılık döneminde çok iyidi nası bir anda değişti şaştımm kaldımm
Yüze gülüp arkadan iş çeviren bndede vardı, dün akşam nişan attım bu yüzden. Allh bizi onlardan korusun

Seninki iyiymis benim kv kendi gelir yaninda da iki kardesini yani esimin teyzeleri ni ve dayisini dayisinin hanimi onun kaynanasi ve iki çocuğuyla gelirdi ve hunlar tamda ben yeni evlendigimde olan şeyler. .neler yasadimmm neler... simdi ayaklari kesildi cik sukur ama gek bide bana sor neler cektigimi... simdi bebisim olacak yine dolusacaklar eviminnicine edecekler suannevim bir degil en kotu bes alti yıllık bir ev gıbı. . Yanii sukret sallama esine tatlu tatli yanas plan yap gidin gezin bi kki derken kv de de alisir gider

işten yorgun geldiğini ve evinde kendi yatağında yatmak istediğini anlayana kadar söyle :) zamanla kavrayacaktır.

Nasıl yani Sürekli koloni gibi mi gelip gidiyorlardı ? Neden ??

Mesafeni koy cok beklenti icine sokma her gelin dediginde gitme kendi hayatinin planini kendin yap sonra basedemezsin.
Planı yapıyorum ama yine kafasına göre plan yapıyor. Aşûren cok guzel oluyor gel yap dedi bi gittim yapmış bitirmiş. Madem beklemeyecektin neden çağırdın dedim guluyor. Hafta sonu gel sarma saralım diyor. E zaten çalışıyorum ütü çamaşır bulaşık hafta sonu yapıyorum ama plan yaptıgı icin kalıyor bu sefer esim evden soğuyacak zaten titiz adam temizlik hastası

eşiniz neden müdahale etmiyor bu konuya

azcik politik ol canim benim ya. Gel sarma saralim mi dedi. Sen sar anne seninki super oluyor , ben bi ara yemeye gelirim eline saglik simdiden de mesela. Askim annen sarma saracakm8s bi ara yemege gidelim de esine de mesela. O size boyle davranmiyor mu e sende aynisini yap.

="witch hunt, post: 38097122, member: 194053"]Nasıl yani Sürekli koloni gibi mi gelip gidiyorlardı ? Neden ??[/QUOTE]
AbartiSiz soyluyorum evet aynen boyleydi bem dersnaeydolaptakidum bigun gelmislerdi gitmem lazimdi kv burdayim kizim sen git dedi de aldandim gittim aksam ondu eve bi geldim dolaptaki ba ligi pisirmisler sofra kurmua yiyip iciyolar cildirmiatim.. daha neler neler var bi senede neler yasadimm.herkese tavsiyem mesafe mesafe mesafe..

eşiniz neden müdahale etmiyor bu konuya
Her şeyi gülerek acımadırarak ve kızımla bisiler yapmak istiyorum diyerek yapıyor çünkü oda iyi niyet olduğunu düşünerek hemde annemle esim iyi anlaşıyor diyerek karışmıyor. Ama tabi ters bi durum oldugunda beni savunup onlara gerekeni yapıyor. Oyle ezmiyor beni yani. Birazda ben esim mutlu olsun diye itiraz etmeyip gidiyorum ama eskiden bu kadar degildi son zamanlarda abarttı durumu

e canm sen yüz vermişsin astarını istiyor ne diyelim bence geç de olsa mesafeni biran önce koy bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…