Kaynana sorunsalı

="witch hunt, post: 38097122, member: 194053"]Nasıl yani Sürekli koloni gibi mi gelip gidiyorlardı ? Neden ??
AbartiSiz soyluyorum evet aynen boyleydi bem dersnaeydolaptakidum bigun gelmislerdi gitmem lazimdi kv burdayim kizim sen git dedi de aldandim gittim aksam ondu eve bi geldim dolaptaki ba ligi pisirmisler sofra kurmua yiyip iciyolar cildirmiatim.. daha neler neler var bi senede neler yasadimm.herkese tavsiyem mesafe mesafe mesafe..[/QUOTE]
Bu durumdayken nasıl mesafe koydunda rahatladın peki canım

Ah iste iyi olduğunu görünce bende hiç mesafe koyamadim cok geç değildir ins bi kaç kere söyledikten sonra hizaya gelir umarim
valla canım benm kaynananm farklı şehirde aramızda 2 saat mesafe var baktım hep eşime haftasonu gel diyordu her perşembe yaptı bunu ben gittim tabi orda lafı soktum bu işte çok başarılıyımdır oğlunuz artık bekar değil evliliği de ben size öğretecek değilim ayrıca bu araba su yakmıyor dedim kalakaldı

Cnm sen esini karistirma kendin hallet ben oyle yaptim yani aradigi zmn gelemem anne cok isim var isimi bitirebilirsem gelirim de ama gitme esini srsya sokarsan hem esinle hemde annesiyle aran bozulur esine gayet iyi ol .

Cnm sen esini karistirma kendin hallet ben oyle yaptim yani aradigi zmn gelemem anne cok isim var isimi bitirebilirsem gelirim de ama gitme esini srsya sokarsan hem esinle hemde annesiyle aran bozulur esine gayet iyi ol .
Aynen dediğin gibi yapıyorum bazen o zaman daha iyi oluyor hatta esim annemle sorunun olursa git söyle ben araya girersem doldurduğunu düşünüp seni kötü bilirler ama yüzüne söylersen bisi diyemez demişti. Istemediğim seyleri söyleyeceğim artık ama esim kırılır dusuncesinden bi kurtulsam

Cnm yeni evliykrn brnde esime herseyii soylrrdim simdi uc yil oldu bisey oldugunda hmn kv ararim anne bisimi oldu derim kendimi ezdirmem gerekeni soylerim esimi araya sokuncs kv esimi etkiler onu hissederim hic cekinme ne hissediyorsan o vakit soyle yoksa omur boyu bunu yssarsin.

Bu durumdayken nasıl mesafe koydunda rahatladın peki canım[/QUOTE]
Benim esimin teyzeleri evime cok karisip kv mi doldirup ustumuze saliyordu habire ki hala da oyleler. Bem basta acemilikten esimle cok tqrtistim esim basta onlarin yaptiginin normal benim tqvrimin anormal olduunu dusunuyordu ben ona anlata anlata anlata o da bazi seyleri gire gore anladi cok sukur biz saygida kusur etmedik ben hic muhattap olmadim kv bile onca sey yaoti gikim cikmadi bunu gorenler de benim hakliligimi anladi ve kv me her firsatta sevda gibisini bulamazsiniz oda sizin gibi olsaydi hergun millete reklam olurdunuz cok sqygili soyle boyle diye diye kv dede cok az da olsa geri adim atti ama brn cektim ellerindemn.. ne kv ne kaayiin ne akrabalrini gram sevmiyoeum simdi.heosini allahq havale ettim heleki kv ve teyzeleri iki elim yakalarinda hakkimi helal etmem asla.. boyle iste ya.. kolay olmadi ben gorgulu bi aikeye dusmedim malesef ama esimden memnunum raziyim allahta razi olsun ondan. Onun hatrina katlaniyorum herseye.. iki seneye tayinimizde cikacak kafamiz tam rahat edecek insallah

Bu durumdayken nasıl mesafe koydunda rahatladın peki canım
Benim esimin teyzeleri evime cok karisip kv mi doldirup ustumuze saliyordu habire ki hala da oyleler. Bem basta acemilikten esimle cok tqrtistim esim basta onlarin yaptiginin normal benim tqvrimin anormal olduunu dusunuyordu ben ona anlata anlata anlata o da bazi seyleri gire gore anladi cok sukur biz saygida kusur etmedik ben hic muhattap olmadim kv bile onca sey yaoti gikim cikmadi bunu gorenler de benim hakliligimi anladi ve kv me her firsatta sevda gibisini bulamazsiniz oda sizin gibi olsaydi hergun millete reklam olurdunuz cok sqygili soyle boyle diye diye kv dede cok az da olsa geri adim atti ama brn cektim ellerindemn.. ne kv ne kaayiin ne akrabalrini gram sevmiyoeum simdi.heosini allahq havale ettim heleki kv ve teyzeleri iki elim yakalarinda hakkimi helal etmem asla.. boyle iste ya.. kolay olmadi ben gorgulu bi aikeye dusmedim malesef ama esimden memnunum raziyim allahta razi olsun ondan. Onun hatrina katlaniyorum herseye.. iki seneye tayinimizde cikacak kafamiz tam rahat edecek insallah[/QUOTE]
Arada eşler olmasa zaten kimseye katlanılmaz ki Allah yokluklarını göstermesin ama aile içinde mutluda etsın ayrıca

İş eşinde biter ..
Sen gelinsin sen önüne geçmeye çalışırsan kötü olursun ama oğlu çizgisini çekerse farklı olur ..

Büyükler ısrarcı oluyor genelde ama bir defa taviz verirsen sonu gelmez. Tersleme yine de ama çizginden de şaşma. Daha yeni evlisin biraz surat asar ama alışır. Her fırsatta da yorgun geldiğini ve evi özlediğini hatırlat bence

Her seferinde tekrar ediyorum evde dinlenmek istediğimizi bildiğin anlamamazlıktan geliyor. eşim gelincede sanki kendi fikriymiş gibi aaa çıkın gezin kızım hafta sonları gençsiniz siz yeni evlisiniz diyor.
surat astığı zaman görmezden geleceksin
böyle ikiyüzlülük yaptığında da "az önce öyle demiyordun anne.. illa bize gelin diyordun
sende çok tatlısın he.. bir dk önceki dediğin başkaydı" deyiver şakayla karışık
eşin ne diye sorduğunda önce böyle diyordu şimdi de böyle diyorda annem ona gülüyorum dersin :)

Aynısından bende de var. Pazar günleri eşimin sevdiği yemekleri yapardı ve bizde çağırırdı. Ayrıca sabah 9 arar hadi gelin diye. Bütün günüm orda geçerdi. Ta ki ben pazar günü bizi çağırma anne pazarları gezme günü olarak ayarladık dedim. Ve şimdi aradığında işiniz var mı yokmu diye sorar. Ayrıca hafta da 1 gün gidersem surat yapar. En az 3_4 gitmeliymisim. Tek değilsin yani cnm. mesafe koymayı öğrenmelisiniz.

Son düzenleme:
Her seferinde tekrar ediyorum evde dinlenmek istediğimizi bildiğin anlamamazlıktan geliyor. eşim gelincede sanki kendi fikriymiş gibi aaa çıkın gezin kızım hafta sonları gençsiniz siz yeni evlisiniz diyor.
tamam işte sen de bu yolda devam rt. size bir teklifte bulununca eşim gelsin bakalım de eşin nasılsa hayır diyecek.
off bilemedim ki.

Ne kadar çok takarsan o kadar çok eşin ısrar eder .Hafta sonu gelmeden eşinin gitmenizi istedği vakitlerde başka işler çıkar ama bunu belli etme güler yüzlü ol.

ay şu insanları anlamıorum. Zaten oğulları evliliğe hazır olsun die beklioruz bence birde kaynanalara bakmak lazım onlarda hazırmı die:-D vaşla güzelim birde çalışıormussun boaver bazı sebepler bul. Hafyada bir kafı bence. Ben çalışmıorum ona rağmen haftada bir gidioeU yada onlar gelior. Çok nadır özeş bişe olursa gideriz. Annemlere de aynı şwkilde. Daha çok gelin dediklerinde evliliğe alışmaya çalışıoruz sürekli sizlerle olursak olmazki diorum susuyorlar:-D

Daha yeniyim ama gizli sadece bana açık olan bir savaş var aramızda. Herkes şikayet ederdi nişanlılık döneminde çok iyidi nası bir anda değişti şaştımm kaldımm

Ayyy bende de var aynısından canım kv çok iyi sewerim sayarım o da beni sewer.. 6 aylık ewliyim kv hergn bize gelin oğlum der.

Mesela geçtiğimiz h.sonu eşimle dışarda gezelim dedik. Kv aradı oğlum gelin die eşim de anne bgn gelmyceğimizi bilioısun neden ısrar ediosun dedi. öle gitmedik. H.içi hergn gidiyrz iş çıkışı. Çalışıyrz yoruluyoruz ama gtmeyince bizimki de surat asıo gelin yemek yiyin dio. yemek bizim için çok da önemli dğil bi şekilde bşyler yapıosun pratik olarak ama işte gönlü olsun die gidiyoruz.

Zaten bu h.sonu taşınıyoruz kv.lere uzk olcaz. Hergn gitmycem artık bakalm nolcak.. şimdi iice bıksın doysun die gidiyoruz. Eşimde hiç gtmk istemiyor ama annesi de surat yapnca üzülüyor haliyle... Ahh kaynanalar....

Daha önce böyle bi konu açılmıştı bende yazmıştım dayanamadım ben sanardım ki bi tek benim ki böyle meğer çoğu aynı dertten yakınıyor 2 aylık evli bile değilim inan tükendim onların misafirlerinden.Kalın bizde kalın kalın defalarca rahat edemediğimi kendi yatağımı aradığımı sadece 1,5 gün iznim olduğunu ve hafta için çalışmaktan yol sorunlarından canım çıktığını söyledim ama yok yok yok kendileri de şahit oluyor mesela 12 de gece ütü yapıyorum oğluyla konuşuyor biliyor da aslında sabah 6 da evden çıktığımı anlamak istemiyor Ağırlık koy diyolar ya imkansız domuz gibiyimdir yok banamısın demiyor bu tiplere balayından döndük ilk oraya kalmaya gittik 1 haftalık gelin olarak insan da düşünce olcak.Normal de kalmazdım hadi eşimin gönlü olsun kırmayayım ama baktım yokkk daha fazlasını istiyor 2 haftadır gitmiyorum .Bİ LAF VARDIR İLLE DE GÖRGÜ İLLE DE GÖRGÜ...

esin ne diyor?

Malesef sürekli hatırlatıyorum ve hatta az önce bile. Onların oraya gitmek zorundayız bugun eşyamı alacagım yemege kalacak mısınız köfte seversınız kofte yapımm ben dıyor evımde olucam dıyorum hııı iyi diyor. Ben sürekli söylemekten bıkarım o bıkmaz gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…