Kaynana sorunsalı

oh cok iyi.. o zaman cizgilerini belirle ve kimsenin ihlaline izin verme.. nasil alisirlarsa oyle gider..

Biz nişanlıyken eşim askerdi ve malesef onun yanında oldum hep o yuzdende mesafe koyamadım. Ama şimdi koyma zamanım gelmiş. Eşim titizdir aman boşver temizlik yapma gel bize dio ama kendi her gün temızlık yapar sonra eşim ortalık dağınık diyecek o mutlu olacak heralde.

Beni alabilmek içinde bin takla attı bu kadın :) Nişanlıyken kızımda kızım. Çıkın gezin bizlerle durmayın derdi şimdi onlardan çıkmıcaz ona göre. Hatta birgün derin bi temizlik yapmam gerekti kaynanam arayıp geceden geleım ben kalayımda oyle yapalım dedı. Gelme dedim bi bozuldu hemen kapadı birdaha da o mevzuyu acmadı

Kesinliklee. Kal diyor bazen allahtan eşim ölüm kalım olmadığı sürece kendi evimizde kalacağız diyor bir daha öyle söylemeyi kesti artık. Eşim yük taşıyor bütün gün hadi beni geçtim eşim annesine gidince direk uyuya kalıyor o halini görüyorsun hala neye ısrar ediyorsun anlamıyorum. dizinin dibinde olsa ne uzakta olsa ne. Sonuçta benımde bir annem babam var halıyle ben onlarıda gormek ıstıyorum sadece onu gormek ıstemıyorum

Ozaman gitme temizlik yap işin ucu kaçar daha zor olur ozaman temizleyemezsin esinde titizmiş kaynanam uzak ama benimde annem öyleydi hem bana yardım etmez hem 8 aylık hamileyken sürekli cahırırdı bi bahaneyle işimi yarıda bıraktırırdı hayırdan anlamaz defalarca arardı sonra doğuma yakın beni bıraktı gitti ben daha da ağırlaştım işimi yapamaz oldum kaynanam doğuma geldi laf etti beyaz eşyaları cekemedim diye niye yapmadın dedi hayır de gitme kimseden laf işitme

Öncelikle şunu sormak istiyorum.

Konunuz eğer “kayınvalide sorunu” olsaydı içerik değişecek miydi?

haftasonunu zehir ediyorlarsa sende haftaiçini eşine zehir edeceksin..o zaman anlayacak haftasonu bize ait beraber olalım demeyi..

Tek bende yokmuş demek ki:))
1 seneye kadar mümkün değil bu olayların arkası kesilmez :) benim kayınpederim anlayışlı sevdiğim bir yemeği falan yaparsa arar gelebilir misiniz der ama kayınvalidem öyle değil hergün gitsek gıkı cıkmaz. ne yazık ki benim eşim de bana bırakıyor böyle şeyleri sinir oluyorum ben hayır diyemiyorum o yuzden de hep bana söylerler. ramazan da bir keresinde kayınpederime laf arasında iftar geç oluyor yemekti çaydı eve gec geliyoruz yoruluyoruz baba dedim ondan sonra kv biraz olsun çağırmalarını kesti rahat ettik :)

Bende ilk 1 sene ne derse yaptım ama baktım ki benden gidiyor koydum mesafeyi. Geç kalmış sayilmazsin. Kv ler aynı valla :) bilmediğim eltim mi var ne :)

Canım benim kide çağırıyor ama onlara gitmem 20:00 oluyor yani hergün gitsem gıkı çıkmaz ama işten gidiyorum yemek hazırlama bulaşık çay meyve hizmetçi gibi git gel yapıyorum ne yapayım öyle davet etmeyi!!!Yani bu kız işten geldi ona dokunmayım demez sanırım gelini hizmetçi olarak görüyor benim ki

daha çok yenisin meafeni koy haftada bir git bu duruma nasılsa alışacaktır.sakın taviz verme

ya şöyle bişey var tabiki sende yardım edersin ama direkt sana yıkması da yanlış tabi.
bizimkilerde hiçbir aksam yanlış çay corba içmezler. akşam çayları rahat 10-12 kişi olur düşünsene okadar kişiye getir götür yapmayı işten geldikten sonra :)))
kv kaç yasında yani kendi işlerini rahatça yapabilecek durumda mı ?

52 yaşında kayınvalidem benim annem 55 yaşında ve çalışıyor düşün artık ayrıca çok da dinç hayatında hiç çalışmamış bir kadın.Yemin edebilirim 2 hafta önce gittik eşim söylemedi apartmanda bi gördüm rahat 30 çift ayakkabı tüm sülale onlarda hepsi kalkıyodu ben girdiğim de yemiş içmiş bulaşıklar lavabo da onca insanın bardağı tabağı pis yemek atığı ben yıkadım eşim de bir erkek olarak yardım etti.Ama kendimi çok aşağılık hissettim evleri sobalı ertesi gün ağır bir grip geçirdim yani gelin gelsin yapsın bizimkiler ki .Hani derler ya bazen hayat seni ayakkabını dahi düzeltemeyecek insanlarla muhattap edebilir...Benim de öyle işte

Bizi bi anne doğurmadı sanki anlayan yok bir hafta ona bir hafta anneme yapıyordum baktım yok hep bana hep bana dedi her hafta annemi görüyorum ki annemin yaptığı bize fedakarlıklar çok emeği var düğün telaşımız da onlar ise ahhh ahhh

Valla kafam karışık. İnanın kendime ayıracak zamanım yok ona gıt 11 de gel direk yat uyu. Utanıyorum ama vaji olayını ben yeni yendim ama hala üzerimdeler maşallah

Banada bi akil verin.biz kayinvalidelerle bir durduk kendi evimizin insaasi bitti oraya tasindik ama evlerimiz yan yana.benim bi.misafirim gelse hemen arkasindan kim geldi diye geliyo.ben bugun burda yemek istiyorm esimle diyormm tam o sirada şak diye geliyo.gece saat 10 dan sonra bunlarin ozel bi isi vardir falan demiyo 5 dkya bi kapiyi caliyo.istemedigimi tatli dille belirtiyorm bu sefer esim kiziyo.gelsinler onlar benim ailem diyo ben gelmesinler demiyorm amaher seyin bi karari var.bana esimin yaninda laf sokuyo ama esim bisey demiyo sonra niye beni savunmuyosun diyorm bi dunya kavga ediyorz eve geldigi zmaanda herseyime karisiyo.evde bizimde katkimiz var herseye karisiriz diye dusunuyolar.napicam bilmiyorm esimi cekemiyorm kendime nasil insanlara cattm bilmiyorm

Arada eşler olmasa zaten kimseye katlanılmaz ki Allah yokluklarını göstermesin ama aile içinde mutluda etsın ayrıca[/QUOTE]
Bak tatlim dunden beri yaziyorum dimi sana.. bugun kv aniden geldi habersiz oturdu sonra gelinlerini yaninesimin dayisnn esini cagirdi geldiler kahvalti hazirladim gitti yenge.. kv iturdu bi saat sonra esimin teuzesi geldi.. sonrq yenge tekrar geldi cocuklariyla.. o gitti bukez diger teyzesi geldi esimin.. ben karnim burnumda bi aya dogurqcam allah hepsinin bin turlu belasini versin diyorum yemin ederim suanda oturdum saat on ikiden beri.. dahada cay koydum yani oturuyorlar gitmeleri onu bulur soyle napimm anlamayan anlqmqz iste boylesine dustum bende allah vicdan versin insallah.evimizde annemiz kiymazdi kahvalti hazirlatmaya el iste it gibi calistiriyor aslada kv de bi bqrdqgi tezgaha koymadi..buda benim sinavim iste...

Arada eşler olmasa zaten kimseye katlanılmaz ki Allah yokluklarını göstermesin ama aile içinde mutluda etsın ayrıca
Bak tatlim dunden beri yaziyorum dimi sana.. bugun kv aniden geldi habersiz oturdu sonra gelinlerini yaninesimin dayisnn esini cagirdi geldiler kahvalti hazirladim gitti yenge.. kv iturdu bi saat sonra esimin teuzesi geldi.. sonrq yenge tekrar geldi cocuklariyla.. o gitti bukez diger teyzesi geldi esimin.. ben karnim burnumda bi aya dogurqcam allah hepsinin bin turlu belasini versin diyorum yemin ederim suanda oturdum saat on ikiden beri.. dahada cay koydum yani oturuyorlar gitmeleri onu bulur soyle napimm anlamayan anlqmqz iste boylesine dustum bende allah vicdan versin insallah.evimizde annemiz kiymazdi kahvalti hazirlatmaya el iste it gibi calistiriyor aslada kv de bi bqrdqgi tezgaha koymadi..buda benim sinavim iste...[/QUOTE]
Arada eşler olmasa zaten kimseye katlanılmaz ki Allah yokluklarını göstermesin ama aile içinde mutluda etsın ayrıca
Bak tatlim dunden beri yaziyorum dimi sana.. bugun kv aniden geldi habersiz oturdu sonra gelinlerini yaninesimin dayisnn esini cagirdi geldiler kahvalti hazirladim gitti yenge.. kv iturdu bi saat sonra esimin teuzesi geldi.. sonrq yenge tekrar geldi cocuklariyla.. o gitti bukez diger teyzesi geldi esimin.. ben karnim burnumda bi aya dogurqcam allah hepsinin bin turlu belasini versin diyorum yemin ederim suanda oturdum saat on ikiden beri.. dahada cay koydum yani oturuyorlar gitmeleri onu bulur soyle napimm anlamayan anlqmqz iste boylesine dustum bende allah vicdan versin insallah.evimizde annemiz kiymazdi kahvalti hazirlatmaya el iste it gibi calistiriyor aslada kv de bi bqrdqgi tezgaha koymadi..buda benim sinavim iste...[/QUOTE]Q
Ben surekli yan yanayim ama esimi kendime cekemiyorm ben napmaliyim ;(

Bak tatlim dunden beri yaziyorum dimi sana.. bugun kv aniden geldi habersiz oturdu sonra gelinlerini yaninesimin dayisnn esini cagirdi geldiler kahvalti hazirladim gitti yenge.. kv iturdu bi saat sonra esimin teuzesi geldi.. sonrq yenge tekrar geldi cocuklariyla.. o gitti bukez diger teyzesi geldi esimin.. ben karnim burnumda bi aya dogurqcam allah hepsinin bin turlu belasini versin diyorum yemin ederim suanda oturdum saat on ikiden beri.. dahada cay koydum yani oturuyorlar gitmeleri onu bulur soyle napimm anlamayan anlqmqz iste boylesine dustum bende allah vicdan versin insallah.evimizde annemiz kiymazdi kahvalti hazirlatmaya el iste it gibi calistiriyor aslada kv de bi bqrdqgi tezgaha koymadi..buda benim sinavim iste...[/QUOTE]Q
Ben surekli yan yanayim ama esimi kendime cekemiyorm ben napmaliyim ;([/QUOTE]
Inan bende saglikli duaunemiyorum a herkea bana sikayet etme kocana a dediler etmemeye basladim hi kocamda sagolsun yeri geldi catir catir kavga etti hepsiyle.. ama anladilar mi hayir.. en guzeli mesafe en en guzeli uzaklik ve sessiz kalmamak politik olmqk.. ne diyeyim ben beceremedim insallah sen beceririsin.. benim beddua edip allaha siginmaktan baska biseyim kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…