Gitmeyin daha şimdiden cok vıcık vıcık olmayınSevgilimle 1 buçuk senedir beraberiz eskiden her hafta sonu mutlaka onlarda olurdum artık eskisi kadar gitmiyorum sebebi ise fazla samimimiyetin verdiği rahatlık bana karşıı annesi beni çok seviyor birkaç gün sonra doğum günü var sevgilim sen gelmezsen olmaz diyor ama ben ailesine karşı mesafeyi korumak istiyorum sizce gitmeli miyim yardımmm ????
İyi de sorun belirtmemişsin biz de ona göre yorum yaptık. Sevgilinle senin arandaki tartışmaya annesi tabi müdahale etmemeli, seni kıracak ne demişti?onun gözünün önünde tartşırız kavga ederiz hiç karşmaz oğluna kızar ama o lafından sonra cidden üzüldüm
Bunda kırılacak birşey yok, kvlerin sözleri emir değil illa yerine getirilmesi gerekmiyor. Ondan izin almayacaksın ailene giderken. Benden sana tavsiye evlenirsen her hafta sonu kendi ailene de gitme, o yaşadığınız şey evlilik olmaz.Her hafta sonu gelirsiniz ilerde demişti ben de cumartesi buraya pazar bizim eve gideriz demiştim o da olmaz buraya geleceksiniz demişti. o kadar şaşırdım ki o an şok oldum o kadar iyi bir insandan böyle saçma bişey duymak düşüncelerimi değiştirdi ve sevgilim de benim annem senin annen muhabbettine girme dedi bana .....
Sevgilimle 1 buçuk senedir beraberiz eskiden her hafta sonu mutlaka onlarda olurdum artık eskisi kadar gitmiyorum sebebi ise fazla samimimiyetin verdiği rahatlık bana karşıı annesi beni çok seviyor birkaç gün sonra doğum günü var sevgilim sen gelmezsen olmaz diyor ama ben ailesine karşı mesafeyi korumak istiyorum sizce gitmeli miyim yardımmm ????
Bastan her hafta sonu gitmetecektin. Sevgiliyken ne isiniz var her hafta sonu orda cikip gezip tozmak yerine kv evine mi gidilir? Simdi dogum gunune giitmeyince mesafe koymus olmuyorsun. Zamanla koyacsksin o mesafeyi.Sevgilimle 1 buçuk senedir beraberiz eskiden her hafta sonu mutlaka onlarda olurdum artık eskisi kadar gitmiyorum sebebi ise fazla samimimiyetin verdiği rahatlık bana karşıı annesi beni çok seviyor birkaç gün sonra doğum günü var sevgilim sen gelmezsen olmaz diyor ama ben ailesine karşı mesafeyi korumak istiyorum sizce gitmeli miyim yardımmm ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?