- 13 Ekim 2017
- 127
- 43
- 48
- 34
- Konu Sahibi yenigelinolmus
-
Boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz, çok mu önemli düğün doğumgünü tatil... biraz kendi kendinize kalsanız.
Kv nin dediğine özel olarak takılmasım ben, çok da önemli değil çünkü.
Tatil derken 2 gün 1 gecelik hafta sonu kaçamağı olsun sessiz sakin yerde diye istedim. Evde olunca iş güç derken kaliteli zaman geçiremiyoruz diye. Düğüne bişey diyemem beni afaroz ederler
Biraz sinir bozucu ilişki kurma şekli evet .ben olsam ama sizin kadar inat etmezdim inat size zarar vermiş her olayın sonunda belli ki kadın sizi seviyor tam kızı gibi olun istiyor gibi geldi bana .Anneniz varken keşke onu da alıp bir kahvaltıya gitseydiniz ne biliyim biraz politik davransanjz belki eşiniz de mutlu olur .. Annesi duygusal davranıp sizinle vakit geçirmek istiyor olabilir anneniz gelince dışlanmis gibi hiç hissetmis ben kötü bir niyet göremedim fevri davraninca sizin ona iyi davranicaginizi sanıyor .birde böyle deneyin
Tamam eşiniz desin.
Evliliğinizden önemli mi.
Yazık değil mi, ne kadar yıpranmışsınız. Böyle giderse yıpranmaya da devam edersiniz. Eşiniz biraz daha etkin olsun, ailesini biraz uzak tutsun. Siz onunla konuşun bu konuyu gerilmeden. Yazık etmeyelim şu güzel zamanlarımıza deyin.
Ön
Eski konularıma bakarsanız daha ilk defa konuştuğumu göreceksiniz
Siz haklısınız aslında ama madem aileler yüzünden boşanma eşiğinden döndünüz ve barıştınız orta noktayı bulun, kayınvalideniz yüzünden eşinizi cezalandırmayın. Adam hallederim vs dediğinde cuma günü gidelim ama 10 gibi kalkalım bende valiz hazırlıycam gibi bişey diyebilirdiniz mesela. Yani haklısınız ama birazda sinirle hareket etmişsiniz, böyle olursa tatilinizde zehir olur. Olan yine size olur.
Begendigim nadir yorumlardan +1Bosanma esigine gelmissiniz. Kadin demedigini birakmiyor. Lafin arkasinda.
Sonra.. '"Esimin yasgünü icin kv'deyi aradim" cümlesini okuduktan sonra gerisini hic okumadim.
Bircok seyi söyleyebilirim fakat sadece sunu söyleyecegim, basina gelenleri kendin yaratip hak ediyorsun. Artik bir noktadan sonra kendin kasiyonursun.
Kendini o kadar mi degersiz görüyorsun yada bu konu fake'te bizim ile dalgami geciyorsun? Inan cözemedim.
Bosanma esigine gelmissiniz. Kadin demedigini birakmiyor. Lafin arkasinda.
Sonra.. '"Esimin yasgünü icin kv'deyi aradim" cümlesini okuduktan sonra gerisini hic okumadim.
Bircok seyi söyleyebilirim fakat sadece sunu söyleyecegim, basina gelenleri kendin yaratip hak ediyorsun. Artik bir noktadan sonra kendin kasiyonursun.
Kendini o kadar mi degersiz görüyorsun yada bu konu fake'te bizim ile dalgami geciyorsun? Inan cözemedim.
Siz haklısınız aslında ama madem aileler yüzünden boşanma eşiğinden döndünüz ve barıştınız orta noktayı bulun, kayınvalideniz yüzünden eşinizi cezalandırmayın. Adam hallederim vs dediğinde cuma günü gidelim ama 10 gibi kalkalım bende valiz hazırlıycam gibi bişey diyebilirdiniz mesela. Yani haklısınız ama birazda sinirle hareket etmişsiniz, böyle olursa tatilinizde zehir olur. Olan yine size olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?