Kaynana sorunu lutfen yardimm

Dostacilisoyler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.135
1.634
133
35
Arkadaslar yardimci olup fikir verir misiniz? Biz kv ile altli ustlu oturuyoruz 60 yasinda bi kadin gittigi gitmek istedigi yerlere bensiz gitmiyor. Komsularimizin cogu da yasli ben gitmek istemedigim zaman kendisinin cani kaliyor gidemedigi icin ama yinede gitmiyor benim basimi bekliyor evde. Kizina bile ben gitmezsem gitmiyor evin icindeyken mutfakta ya da diger oda da isim oldugunda bile seslenir nerdesin nereye gittin diye. Kayimbabamla hastaneye gidecekleri zaman dahi benimle gitmek istiyor. Dun benim adima karar vermis yarin beraber hastaneye gidecez sen ben baban diye ben de benim ne isim var dedim. O da sen benim yoldasim degil misin NE DEMEK NE ISIM VAR dedi kendisi de gitmedi inanilir gibi degil bu kez de vicdanim rahat etmedi. Benim yuzumden hastaneye gitmedi diye ama bilmiyorum arkadaslar yaptigi sacmalik degil mi kp cok akli basinda her yerde isini halledebilecek birisi bana ihtiyaclari yok yani hastanede falan.

Tuhaf aslinda demek seni seviyo diyecek birşey bulamadim peki siz ekarso davranislari nasil
Davranislari yuzume karsi cok iyi fakat altli ustlu oturdugumuz icin bir cok kez kocasina benim dedikodumu yaparken duydum kulaklari biraz az duydugu icin bagirarak konusuyor. Bugun hastaneye gitme sebebide kulagi icindi zaten.

Kv sizi fazla benimsemiş gibi sanki. Evet azıcık sinir bozucu ama bana kötü niyetli değil gibi geldi. Eşinle konuş yavaş yavaş alistirin tek başına is yapmaya. Ya size karşı sorumluluk hissediyor, emanetsin ya bir anlamda. Ya da yaşlı olduğunu düşünüp yolda bir şey olursa yaninda insan olsun istiyor bence

Bir şeyi yanlış lanse etmişsin sanki. Latlı üstlü değil de dubleks falan mı eviniz aynı evin içindesiniz?
Yoksa farklı odadan bile nasıl seslenecek sana?

Bir şeyi yanlış lanse etmişsin sanki. Latlı üstlü değil de dubleks falan mı eviniz aynı evin içindesiniz?
Yoksa farklı odadan bile nasıl seslenecek sana?
Yok hayir evlerimiz altli ustlu apt dairesi ama sadece yatmadan yatmaya evine gider.

Bana sanki art niyetli bu sekilde yapiomus gbi gelmedi sonucta sen benim yoldasim diil misin fln demis. Cok mu abartiosun acaba?

En kısa zamanda gündüzleri ayrı yaşamaya alıştırın.

Siz evlenmeden önce kendi evinde kalıyordu sonuçta değil mi

Sizi oğluna eş olarak mı aldı yoksa kendisine bakıcı/yoldaş diye mi?

Sakın o gidemiyor diye vicdan yapıp gittiği yere de gitmeye kalkmayın. Benim başka işlerim var anne deyin. Arkadaşım gelecek bugün deyin. Masa örtüsü bakmaya gideceğim deyin. Tek başınıza evin dışına çıkın. Bir arkadaşınıza gidin.

Gündüz beraber olma olayını bitirin.

Su durumda nasil yapabilirim bunu
Yani bence kısmen açık olarak başlayabilirsin. BAzen imalardan anlamazlar ya da alınırlar. Ama açık olursan daha kestirme alışırlar.
Mesela diyebilirsin. "Anne yanlış anlama sakın sizi çok seviyorum ama kendi evimde yalnız zaman geçirmek istiyorum biraz. O yüzden bundan sonra öğlen geleyim senin ihtiyacın olursa bir şeye sen yine çağır önemli zamanlarda ama bir de böyle denemek istiyorum."
Tatlı dille yaparsan bence sorun olmaz. En azından kabullenmek kolay olur.

Evet kendi kaliyordu zaten 2 cocugu var biri esim biri de kizi o da evli pek gelip gitmez. Bilmiyorum gelsin gitsin ama kendimi bakici gibi hissettirdigi zaman suratim dusuyor. Esime de yuzum gulmuyor o zaman onu da hic uzmek istemiyorum

Bana da kötü niyetli gibi gelmedi. Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama geçen zamanda sizi kızı yerine koymuş sanırım. Aranızda mesafe de olmayınca her şeye sizi çağırmış. Biraz da ilerlemiş yaşına veriyorum. Tatlı dille anlatın bir şekilde. Ya da idare etmeyi deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…