- Konu Sahibi Dostacilisoyler
-
Bilmiyorum ki iste abartiyor muyum? Aklima bazen beni bi bakici gibi gordugu dusuncesi geliyor.
Allah yardimcisi olsun bende bundan korkuyorum.Aslında tam olarakta öyle bir durumdasın canım
Niye kendi evinde değil de senin evinde oturuyor bütün gün eli ayağı tutmuyor mu
Aynı durumda olan arkadaşım sinir hastası oldu aynı durumdan , altlı üstlü oturuyorlardı evlenirken kv ye gözkulak olucaklar ama kapıları ayrı herkesin evi ayrı muhabbeti vardı. Kv ilk günden geldi bir daha gitmedi sadece yatmaya çıkıyordu ne deseler fayda etmedi , kapıyı açmasa kız anahtarla girip oturuyorlardı
Yıllar geçti durum aynı kızın hayatı karardı valla
Eşiniz rahatsız oldugunuzu anlıyor mu bu sıkı fıkılıktanEvet kendi kaliyordu zaten 2 cocugu var biri esim biri de kizi o da evli pek gelip gitmez. Bilmiyorum gelsin gitsin ama kendimi bakici gibi hissettirdigi zaman suratim dusuyor. Esime de yuzum gulmuyor o zaman onu da hic uzmek istemiyorum
Anliyor o yuzden kv de biliyor esimin hosuna gitmeyecegini o yuzden onun yaninda hic yapmiyorEşiniz rahatsız oldugunuzu anlıyor mu bu sıkı fıkılıktan
Anliyor o yuzden kv de biliyor esimin hosuna gitmeyecegini o yuzden onun yaninda hic yapmiyor
Ayyy kesinlikle tatlım. Birincisi daha 60yasinda öyle çokta yasli değil yani. İkincisi tipik kaynana tavri bu gelin var tmm o bize bakar o her yere gelir herşeye uyar çünkü zorundadır walla onerim yok siz vicdan yaptığınız için . Allah yardimciniz olsunBilmiyorum ki iste abartiyor muyum? Aklima bazen beni bi bakici gibi gordugu dusuncesi geliyor.
sen benim yoldasim degil misin NE DEMEK NE ISIM VAR dedi
En başından alt üst oturmayı kabul etmeyecektiniz bence. Benim teyzemde o yaşlarda ve kocasından başka yanında kimse olmadığı için yalnız kalma korkusu var. Annemde aynı şekilde yalnız kalmaktan korkuyor. İnsan evinde bişeylerini paylaşacağı birini istiyor. Belliki sizi benimsemiş yakınındada olunca yalnız başıma oturacağıma gelinimle otururum diyor. Teyzemde annemde hep hastaneye giderken yanında birimizin olmasını ister. Bu yaşlarda durum böyle oluyor işteAslında tam olarakta öyle bir durumdasın canım
Niye kendi evinde değil de senin evinde oturuyor bütün gün eli ayağı tutmuyor mu
Aynı durumda olan arkadaşım sinir hastası oldu aynı durumdan , altlı üstlü oturuyorlardı evlenirken kv ye gözkulak olucaklar ama kapıları ayrı herkesin evi ayrı muhabbeti vardı. Kv ilk günden geldi bir daha gitmedi sadece yatmaya çıkıyordu ne deseler fayda etmedi , kapıyı açmasa kız anahtarla girip oturuyorlardı
Yıllar geçti durum aynı kızın hayatı karardı valla
En başından alt üst oturmayı kabul etmeyecektiniz bence. Benim teyzemde o yaşlarda ve kocasından başka yanında kimse olmadığı için yalnız kalma korkusu var. Annemde aynı şekilde yalnız kalmaktan korkuyor. İnsan evinde bişeylerini paylaşacağı birini istiyor. Belliki sizi benimsemiş yakınındada olunca yalnız başıma oturacağıma gelinimle otururum diyor. Teyzemde annemde hep hastaneye giderken yanında birimizin olmasını ister. Bu yaşlarda durum böyle oluyor işte
altina imzami atiyorum, ayni seyi yazacaktim keza.Siz onun can yoldaşı falan değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?