Kaynana sorunu lutfen yardimm

İster iyi niyetli olsun ister kötü ben olsam gitmezdim. Siz onun yaşıtı değilsiniz ki arkadaşlık edesiniz. Yalnız da değil eşi de varmış.
Bence seni kontrol altında tutmak için yapıyor.
Onlardan bağımsız olduğunu belli etmelisin

kusura bakma ama sen alıştırmışsın onu öyle. en kısa zamanda ona akranı olmadığını, 7-24 onla ilgilenemeyeceğini güzel bir dille anlat. resmen sülük gibi yapışmış. yarın daha farklı sorunlarla uğraşmak zorunda kalırsın. iş sana düşüyor yani bakıcı hanım. sen ona vicdan yaparken, o senin dedikodunu yapmayı biliyor....

Bilmiyorum ki iste abartiyor muyum? Aklima bazen beni bi bakici gibi gordugu dusuncesi geliyor.

Aslında tam olarakta öyle bir durumdasın canım
Niye kendi evinde değil de senin evinde oturuyor bütün gün eli ayağı tutmuyor mu
Aynı durumda olan arkadaşım sinir hastası oldu aynı durumdan , altlı üstlü oturuyorlardı evlenirken kv ye gözkulak olucaklar ama kapıları ayrı herkesin evi ayrı muhabbeti vardı. Kv ilk günden geldi bir daha gitmedi sadece yatmaya çıkıyordu ne deseler fayda etmedi , kapıyı açmasa kız anahtarla girip oturuyorlardı
Yıllar geçti durum aynı kızın hayatı karardı valla

Allah yardimcisi olsun bende bundan korkuyorum.

Evet kendi kaliyordu zaten 2 cocugu var biri esim biri de kizi o da evli pek gelip gitmez. Bilmiyorum gelsin gitsin ama kendimi bakici gibi hissettirdigi zaman suratim dusuyor. Esime de yuzum gulmuyor o zaman onu da hic uzmek istemiyorum
Eşiniz rahatsız oldugunuzu anlıyor mu bu sıkı fıkılıktan

Bilmiyorum ki iste abartiyor muyum? Aklima bazen beni bi bakici gibi gordugu dusuncesi geliyor.
Ayyy kesinlikle tatlım. Birincisi daha 60yasinda öyle çokta yasli değil yani. İkincisi tipik kaynana tavri bu gelin var tmm o bize bakar o her yere gelir herşeye uyar çünkü zorundadır walla onerim yok siz vicdan yaptığınız için . Allah yardimciniz olsun

Seni sevmiş belliki ve alışkanlığı olmuşsun. Hı kocasına arada bi seni şikayet etmesi normal insan kendi çocuğunuda eşine şikayet ediyor. Neyse hayır duasını al yaşlı insanlar nasılsa. Hem evin bereketlenir hemde Allahın rızasını kazanmış olursun.

En başından alt üst oturmayı kabul etmeyecektiniz bence. Benim teyzemde o yaşlarda ve kocasından başka yanında kimse olmadığı için yalnız kalma korkusu var. Annemde aynı şekilde yalnız kalmaktan korkuyor. İnsan evinde bişeylerini paylaşacağı birini istiyor. Belliki sizi benimsemiş yakınındada olunca yalnız başıma oturacağıma gelinimle otururum diyor. Teyzemde annemde hep hastaneye giderken yanında birimizin olmasını ister. Bu yaşlarda durum böyle oluyor işte

Canim sen aslinda bunlari arada yaparsin o sikinti degilde senin icin sikinti olan surekli sende olmasi surekli senle bir yere gitmek istemesi bence arada kotu niyet yok ama senin de sonucta ozel hayatin var evinde uzanip belki tek vakit gecirnek istersin surekli gelmesinden de senden cikmamasi rahatsiz ediyor insan bazen evde kendi kendine vakit gecirmeyi sevuyor yavas yavas tatli dille anecim ben senin le her gitigin yere gelemem sikiliyorum felan de ne blm canm Allah yardimcin olsun

Yok şükür ki ben değil arkadaşım bu durumda
Allah kimseyi kimseye mecbur etmesin ama kişi kendine yettiği müddetçe başkasına yük olmamalı
Ama ola ki ihtiyaç oldu baş göz üstüne

Gelin-kv ilişkiniz çok saçma bir yere doğru gidiyor,
Siz onun can yoldaşı falan değilsiniz, onun can yoldaşı kpniz oluyor.
Gelin geldiniz diye 7/24 birarada olmanız gerekmiyor, her yere beraber gitmeniz de gerekmiyor.
Kv niz çok gerilerde kalmış bir köy adetini sürdürmeye çalışıyor: geline göz kulak olayım da yanlış bir hareket yapmasın diye düşünüyor fakat bu hiç doğru bir tutum değil.
Daha çok yeni evliliğiniz var, önleminizi almazsanız kronik bir sıkıntıya dönüşme ihtimali çok yüksek...
Özel sınırlarınızı belirleyin biran evvel.

Siz onun can yoldaşı falan değilsiniz
altina imzami atiyorum, ayni seyi yazacaktim keza.
saygili bir uslup ile, onun gelini oldugunuzu animsatin. Eger anlamamazliga gelirse ben sizin oglunuzun esiyim, dersin.
60 yas buyuk bir yas degil artik. benim annem 63 yasinda benim ve cocugumun arkasini topluyor ulkeler arasi.
eger yakin bir tarihte dengeye oturtmazsaniz bu durumu, bundan gayri bu istikamette devam eder.
allah yardimciniz olsun Dostacilisoyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…