• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sorunu

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
323
Kaynana ve kayınpederim çok ilgisizler çocuklara karşı ve aramızda bazı sorunlar oldu görüşmüyoruz bayadır.

Eşim görüşüyor telefonda genelde. Çocukları görmeye gelicez demişler eşime 5 ay aradan sonra. Şehir dışında oturuyorlar. 2 saatlik mesafede. Pazar günü de çok önemli bir planım vardı eşim gelin demiş baya tartıştık. 5 ay gelme arama sorma benim planım hiçe sayılsın. Neymiş annesi babasıymış haksız mıyım?kimse sormuyor bütün gün iki çocukla ne yapıyorsun ikiz büyütmenin zorluklarını bilmiyorlar ayrıca çalışıyorum haftasonunu iple çekiyorum her şey her zaman onların istediği gibi oluyor okadar işimin arasın da birde kusursuz hizmet beklerler bu saate kadar tartıştık eşimle çok mutsuzum. Akıl verin ne olur.

Eşinizin size danışmadan tamam demesi sıkıntı ama bir yandan da ailesi işte zor bir durum. Zaten dediğiniz gibilerse çok gelmeleride sizin için kötü olurdu.

5 aydir hiç gelip gitmediler mi. Hayirli olsuna , bir yardima ,bir çaya vs.. ?

4-5 ayda bir gelmeleri olağan değil mi? Siz daha sık gelmelerini gitmelerini mi istiyorsunuz?

E ozaman bi çok haftasonunu onlara ayırmak zorunda kalacaksınız, gelseler dert gelmeseler dert.

Bence de 4-5 ayda bir gelmeleri senin için nimet.Bu konudaki tek sıkıntı eşinin sana danışmadan olur demesi.O da ailesi diye yapmıştır.El değil ki,işimiz var gelmeyin desin.O da haklı,sen de.

Sanırım siz onların çocuklara bakmasını istiyorsunuz ama onlara güvenerek doğurmadınız değil mi? Hamile kalırken izin de almadınız doğal olarak. O zaman o çocuklara bakmak sizin sorumluluğunuz onların değil.

Ne var bunda anlamadım. Zırt pırt gelse görse daha mı iyiydi.

o gün sizin planınız olup olmadığını nerden bilsinler? eşinize sormuşlar o da gelin demiş. burada hatalı olan size danışmadan gelin diyen eşiniz. 4-5 ayda bir geliyolarmış ayrıca.

çok önemliyse planınız çocuklarla gitmek zorunda değilseniz çıkın gidin kendiniz.

Kaynana ve kayınpederim çok ilgisizler çocuklara karşı ve aramızda bazı sorunlar oldu görüşmüyoruz bayadır.

Eşim görüşüyor telefonda genelde. Çocukları görmeye gelicez demişler eşime 5 ay aradan sonra. Şehir dışında oturuyorlar. 2 saatlik mesafede. Pazar günü de çok önemli bir planım vardı eşim gelin demiş baya tartıştık. 5 ay gelme arama sorma benim planım hiçe sayılsın. Neymiş annesi babasıymış haksız mıyım?kimse sormuyor bütün gün iki çocukla ne yapıyorsun ikiz büyütmenin zorluklarını bilmiyorlar ayrıca çalışıyorum haftasonunu iple çekiyorum her şey her zaman onların istediği gibi oluyor okadar işimin arasın da birde kusursuz hizmet beklerler bu saate kadar tartıştık eşimle çok mutsuzum. Akıl verin ne olur.

planın ne ki, çok önemli değilse iptal et bence, barışmanıza vesile olur işte fena mı, belki senin için çok önemli değildirde, eşin içten içe çok üzülüyordu muhtemelen, yani eşinin hatrına...

Hata esinizde,musait degiliz su zaman buyrun demeliydi

Planınız iptal edilemezse söyleyin eşiniz hizmet etsin anne babasına. Size sormadan çağıran o.
Zaten kv kp saygılı insanlar olsalar "x'in planı var mı?" diye sorardı. Herkes evde bekliyor sanki birileri ansızın gelsin diye. Çalışan kadınsınız üstelik. Sonuna kadar haklısınız..

İnsan bazen kendini çok yalnız hissediyor biri arayıp bir şey lazım mı çocuklar çok yoruyor mu diye sorsa ölürler sanki..

Ben eşimle ilk evlendiğimde kavga etmiştim bununla ilgili o zamandan bu yana bana sormadan kimseye gel diyemez..

Çocuklar 2 yasında 2 senedir böyle 4 5 ayda bir gelirler. Çocuklar nasıl derler telefonda eşime okadar.
E ne guzel iste..
Surekli gelseler memnun mu olacaksiniz?
Aylardir gelmeyip, gelicez diye eşini arayinca ne diyecegini bilememistir, olan olmus ve bence esinizle kotu olmayin artik..

eşiniz tamam demiş ayrıca 5 ayıdr ilk defa geliyorlar bu da suç. her hafta gelip planlarınızın içine etsinler de görelim

Back
X