Kaynana sorunu

Ben de düğün hazırlığı döneminde kayınvalimden çok soğudum ve tak diye koydum mesafeyi. Eskisi gibi aramıyorum, evine sık gitmiyorum, evime öyle pat küt davet etmiyorum gerçi kendileri pek hal yol bilmezler habersiz gelirler ama rahatsız olduğum şeyleri hiç eksiltmeden söylerim anında. Aman kırılır mı ya gerek yok. Kendileri istedikleri gibi kırıyorlar ya. Mesafe candır, şimdi eskisi gibi olmadığımızı bilir sokulamıyor .Ama henüz çocuk sahibi değiliz olunca gelip gitmeleri değişir mi bilmiyorum.
Valla ben kırıcı konuşunca bana söyle dio ben hiç bis3yi unutmam zamanını beklerim lafı adamın suratına çarparım ben söyleyim ben böyleyim zıkkımın koku biktim vallaha biktim

Kizlar merhaba, burada size icimi dokmek ve gercekten tavsiye almak icin yaziyorum. Kaynanamdan yana cok fazla haksizliga ugradim ta nişanlilik donemimden beri. Suan hamileyim. Gecen gun bizi yemege cagirdilar gittik, yemekten sonra nişanla alakali aileme laf soyledi bende dayanamadim saygi cercevesi icinde cevap verdim ama bana laf yetistirip durdu bozmaya calisir gibi, eşim de araya girdi ve biraz sesini yukseltti annesinin haksiz oldugunu soyleyerek konuyu kapatti. Baktim burnunu cekerek aglamaya basladi.gitti mutfakta tabak canak kirdi. Bende kalkalim lutfen dedim ve kalktik. Annem hastaydi duydu beni aramadi bile annemi aramis ama beni arayip bi gecmis olsun demedi guya benimle konusmuyor. Onceden cekiyordum nazini tribini artik dayanamiyorum hem hamile hamile beni aglatti bir suru affedemiyorum da. 1 gun bizimkilerdeysek 1 gun onlardaydik sirf eşim vay sizinkilere gidiyoruz da oraya niye gitmiyosun demesin diye hep gittim. Kendi annem evime bir kere gelmedi onlar surekli hasta demeden yorgun demeden kosup kosup geldiler hep agirladim akrabalarini da agirladim ama artik biktim. Bu olay da benim icin guzel bir donum noktasi oldu. Ama eskisi gibi samimiyet beklemelerini istemiyorum benden. Bunun icin ne yapmam lazim. Hic gitmemeyi dusundum ama oyle de olmaz mecbur simdi gitmesem bi gun illa gidecegim. Kaynananizla araniza nasil mesafe koydunuz haksiz duruma dusmeden yardim olur musunuz
Valla ben genel olarak kv mden çok şey öğrendim sizinle onları paylasiyim . Kayinvalidem kendi kv sinden çok çekmiş millete kayinvalidemi kötü göstermek için her şeyi yapmış ama kv zeki kadın ona hep onun taktiğiyle cevap vermiş mesela misafir gelirmiş herkese çay ikram edermiş ama kaynanasina vermezmis niye vermiyorsun diye soran olursa o icmiyo dermiş çünkü benim kayinvalidemin elinden hiç bişey almaz yiyip icmezmis . Getirse yine almicak . Siz de kv çok umursamayın rahatsizsaniz araya mesafe koyun habire gidip gelmeyin tartışmaya asla girmeyin bırakın eşiniz denge kursun

Valla ben genel olarak kv mden çok şey öğrendim sizinle onları paylasiyim . Kayinvalidem kendi kv sinden çok çekmiş millete kayinvalidemi kötü göstermek için her şeyi yapmış ama kv zeki kadın ona hep onun taktiğiyle cevap vermiş mesela misafir gelirmiş herkese çay ikram edermiş ama kaynanasina vermezmis niye vermiyorsun diye soran olursa o icmiyo dermiş çünkü benim kayinvalidemin elinden hiç bişey almaz yiyip icmezmis . Getirse yine almicak . Siz de kv çok umursamayın rahatsizsaniz araya mesafe koyun habire gidip gelmeyin tartışmaya asla girmeyin bırakın eşiniz denge kursun
Mesafe koymaya fırsat vermiyorlar asla ilk başta eşim

Valla ben kırıcı konuşunca bana söyle dio ben hiç bis3yi unutmam zamanını beklerim lafı adamın suratına çarparım ben söyleyim ben böyleyim zıkkımın koku biktim vallaha biktim
Unutmazsan unutma de ben de unutmam de .Bir hafıza kayınvalideniz de yok ya, bizim de hafızamız var çok şükür. Siz de lafı zamanı gelince söyleyin. Kimseyi aptal yerine koymasınlar.

Unutmazsan unutma de ben de unutmam de .Bir hafıza kayınvalideniz de yok ya, bizim de hafızamız var çok şükür. Siz de lafı zamanı gelince söyleyin. Kimseyi aptal yerine koymasınlar.
Belki.kaynanamla bas ederim ama eşim aynı kaynanam gibi kafası lafı tavrı bide anasına çok düşkün mutsuz olacaksan karar verelim devam edebilecekmisin dedi 3 gün önce

Eşiniz gitsin gelsin ama siz bunu yapmak zorunda değilsiniz arada bir gidin onun kafalarına da gülümseyerek cevap verin lafı yerine oturtun
Eşim eğer ben gitmezsem onları alıp buraya getiriyor ben zaten gitmem kendim evde derim.esime bi gunde ben evimde yemek yapayim yiyelim asla mutlaka arar annesini ya siz gelin ya biz gelecez die

Ben öyle dedim diye beni istemiyor mu demis eşimi arayip üstüme saldı adam bavul topladı kabul etmiyor görüşmek istemememi. şuan bosaniyoruz Benim kocada is yok yanlışlıkla kaynana ile evlenmişim :silah:
Valla bende kaynana evliliği yapmışım bide ağzını açınca şimdiki gelinler dert çekmiyor falan filan yediniz bitirdiniz Allah goruyor

Eşim eğer ben gitmezsem onları alıp buraya getiriyor ben zaten gitmem kendim evde derim.esime bi gunde ben evimde yemek yapayim yiyelim asla mutlaka arar annesini ya siz gelin ya biz gelecez die

Valla Allah kolaylık versin. Eşinizle aranızda başka problemler var mı yani bu onun yansıması olabilir

Sorun bu canım malesef ben gezmem dışarı yalnız çıkmam arkadaş evi bilmem
Yani aslında demek istediğim genelde yatak odasında sorunlar olunca erkek genelde annesine vs düşkün oluyo .esinizde bu tip bi sorun varsa orası duzelirse sanki düzelir gibi tabi bu sadece bi teori

Sen hamilesin canim dogum yapinca hic ayrilmazlar evinden. Karsindaki adam nato kafa nato mermerse istedigin kadar surat as, laf vur anlamaz. Mesafe isi karsidaki tavrini anlarsa olur. Yani demem o ki sen gitmesen de onlar gelir. Bir de bu isin koca faktörü var. Kendi ailene gidince seni koşa koşa kendininkilere goturuyormus, sen mesafeden bahsediyorsun

Yok canım hiç öyle sorun yok ama arkadaşın yazdığı gibi nato mermer nato kafa
Yani aslında demek istediğim genelde yatak odasında sorunlar olunca erkek genelde annesine vs düşkün oluyo .esinizde bu tip bi sorun varsa orası duzelirse sanki düzelir gibi tabi bu sadece bi teori

Sen hamilesin canim dogum yapinca hic ayrilmazlar evinden. Karsindaki adam nato kafa nato mermerse istedigin kadar surat as, laf vur anlamaz. Mesafe isi karsidaki tavrini anlarsa olur. Yani demem o ki sen gitmesen de onlar gelir. Bir de bu isin koca faktörü var. Kendi ailene gidince seni koşa koşa kendininkilere goturuyormus, sen mesafeden bahsediyorsun
Valla tam katılıyorum yazdiklarina

araya gerçek bir mesafe koymak şart, eşinize de ufaktan ufaktan belirtin durumu sizin yanınızda yer alması için eve biraz bağlayın ev içinde aktivitesini arttırın annesine gitmek aklına bile gelmez. hamileliğinizi kullanın biraz da ayrıca her aradığında keyifli konuşmayın kaynanaızla bir süre sonra o da aramak istemez zaten

araya gerçek bir mesafe koymak şart, eşinize de ufaktan ufaktan belirtin durumu sizin yanınızda yer alması için eve biraz bağlayın ev içinde aktivitesini arttırın annesine gitmek aklına bile gelmez. hamileliğinizi kullanın biraz da ayrıca her aradığında keyifli konuşmayın kaynanaızla bir süre sonra o da aramak istemez zaten
Eve bağlasam bile onlar geliyor ben sürat yapınca inadına daha fazla yapıolar ben burda misafir değilim ev sahibiyim dio Allahım hayırlısını versin ya benim gönlüme genişlik versin ya da onlara çekinme duygusu versin yoksa koskoca dünyaya sigip bi eve sigamicaz utanirim sigmadi derler çenelerine gücüm yetmez arkamda kimse durmaz

Nişan olmuş bitmiş hamilesiniz halen niye konuşuluyor ne olmuşsa olmuş şuan.ondan.kavga etmek nedir.

Back
X