Kizlar merhaba, burada size icimi dokmek ve gercekten tavsiye almak icin yaziyorum. Kaynanamdan yana cok fazla haksizliga ugradim ta nişanlilik donemimden beri. Suan hamileyim. Gecen gun bizi yemege cagirdilar gittik, yemekten sonra nişanla alakali aileme laf soyledi bende dayanamadim saygi cercevesi icinde cevap verdim ama bana laf yetistirip durdu bozmaya calisir gibi, eşim de araya girdi ve biraz sesini yukseltti annesinin haksiz oldugunu soyleyerek konuyu kapatti. Baktim burnunu cekerek aglamaya basladi.gitti mutfakta tabak canak kirdi. Bende kalkalim lutfen dedim ve kalktik. Annem hastaydi duydu beni aramadi bile annemi aramis ama beni arayip bi gecmis olsun demedi guya benimle konusmuyor. Onceden cekiyordum nazini tribini artik dayanamiyorum hem hamile hamile beni aglatti bir suru affedemiyorum da. 1 gun bizimkilerdeysek 1 gun onlardaydik sirf eşim vay sizinkilere gidiyoruz da oraya niye gitmiyosun demesin diye hep gittim. Kendi annem evime bir kere gelmedi onlar surekli hasta demeden yorgun demeden kosup kosup geldiler hep agirladim akrabalarini da agirladim ama artik biktim. Bu olay da benim icin guzel bir donum noktasi oldu. Ama eskisi gibi samimiyet beklemelerini istemiyorum benden. Bunun icin ne yapmam lazim. Hic gitmemeyi dusundum ama oyle de olmaz mecbur simdi gitmesem bi gun illa gidecegim. Kaynananizla araniza nasil mesafe koydunuz haksiz duruma dusmeden yardim olur musunuz