- 11 Aralık 2019
- 221
- 143
- 53
- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
masallaharadığı zaman ima etseydiniz eltinize karşı olan davranış değişikliğini keşke.
burdaki konuları okudukça iyi ki eltim yok diyorum, görümce desen kendi halinde. oh
(maşallah deyin)
asla öyle bi insan değilim çok şükür büyük kızım bisey yiyince de ellerini yukarıya kaldırıyor anne elimi yıka diyorSiz nasılsınız bilmem ama bazı anneler çocuklar evin içine etse de ses etmez. Eltinizin evi de yeni gelin evi bişey diyememiştir kv uyarmıştır. İyi de yapmıştır.
Bende yaşadım. Görümce çocukları pastaları zeytinyağlıları hep koltuklarıma döktüler anasıgil gel yerde örtü var üzerinde ye demediler. Kv uyardı.
Canını yediğim
Sen dokundun deseydiniz yadün 5 aylık evli olan eltimin evine gittim iki çocuğum var kaynanam da geldi çocuklarıma harammış gibi davranıyordu oturun şöyle yapmayın böyle yapmayın diğer gelinlerine hayatta bu şekilde davranamaz bende aldım çocukları eve geldim ben geldikten sonra aradi sana bisey dokundu o yüzden kalktın diye bende yok bisey dedim. ben hep susan taraf oluyorum ama dün o yaptıkları çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız
küçüğü 1 buçuk yaşında büyüğü 3 buçuk yaşında öyle çok şımarık çocuklar degiller benim kaynana beni sevmiyor diye mi bilmiyorum çok değişik bir insan sürek li benimle uğraşmak ıstiyor
Niye part time tanrı mı kendisi bacım?malesef söz konusu kaynana olunca cevap veremiyorum dilim kilitleniyor sanki
İkisi de pek sakin kalacak, söz dinleyecek yaşta çocuklar değiller. Yeni gittikleri evler çocukların ilgisini çeker. Ona eller, bunu almak ister, yediğini döker. Anneleri çok fazla rahatsız etmiyor bu davranışlar, alıştıkları için. Ama çocuğu olmayanları ya da çocuğunu büyütmüş olanları rahatsız ediyor.
Ben evime çocuklu misafir çok kabul etmiyorum mesela. Çünkü hep söylüyorum benim evim çocuğa uygun bir ev değil. Çocuklu misafir gelince ne ben yediğimden içtiğimden, konuştuğumdan anlıyorum ne anneler. Topluca geriliyoruz.
Aynen bende hep susan taraf oluyorum Allah’a havale ediyorum Allah soruyor hesabını zaten çok iyi yapmışsınız kalkmakla anlayan anlamış yeterli olmuşturdün 5 aylık evli olan eltimin evine gittim iki çocuğum var kaynanam da geldi çocuklarıma harammış gibi davranıyordu oturun şöyle yapmayın böyle yapmayın diğer gelinlerine hayatta bu şekilde davranamaz bende aldım çocukları eve geldim ben geldikten sonra aradi sana bisey dokundu o yüzden kalktın diye bende yok bisey dedim. ben hep susan taraf oluyorum ama dün o yaptıkları çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız
Bende susuyorum genelde o anda aklıma sokacak lafta gelmiyor sinirden ama eğer susmasam baş edemem karşı tarafla buna da Eminim zararı kendime oluyor ama mesafe koymaya çalışıyorum koyabildiğim kadar hoş mesafe de koyulmuyor illaki görüşmek istiyorlarSusmak yerine neden cevabını vermediniz ? Anlamıyorum sizi ya cevap vermek yerine gelip burda içinizi döküyorsunuz ne işinize yarayacak ona söyle de laf yerni bulsun için rahatlasn.. sustukça çok mu iyi oluyor sanki
Benim annemde hep susmuştu şimdi sustuğu için ondan iyisi yok ama gel görki düşünceden stresten sağlığı da kalmadı.. Susmak her zaman iyi olmuyor arada bir konuşmak da lazm..Bende susuyorum genelde o anda aklıma sokacak lafta gelmiyor sinirden ama eğer susmasam baş edemem karşı tarafla buna da Eminim zararı kendime oluyor ama mesafe koymaya çalışıyorum koyabildiğim kadar hoş mesafe de koyulmuyor illaki görüşmek istiyorlar
malesef söz konusu kaynana olunca cevap veremiyorum dilim kilitleniyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?