- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
Aynen öyle benim de cocugum var ama bir yere gidince zarar verir çocuktur diye peşinden ayrilamiyorum . Aynı şeyler çok başıma geldi halılar koltuklar . Dolaplarının açılıp kurcalanmasi yiyecek abur cubur varsa sormadan yenmesi ...1.5 ve 3 yaşındaki çocuk mümkün değil sabit duramaz. Süslü püslü evde kaynananız gelin bisey diyemediği için mecbur konuşmuştur. Sizi bilmiyorum ama bazı kadınlar çok rahat. Bende yeni evliyken bi misafir geldi 3 günlük evliyiz daha, çocuk kola döktü krem koltuğa beyaz halıya. Annesi ay kusura bakma diyor. Kaynanama dedim bi daha bu kadını getirmeyin evime. 3 yaşında çocuğun varsa mecbur peşinde dolaşacaksın.
Senin cocuklarima olan davranisin dokundu derdimdün 5 aylık evli olan eltimin evine gittim iki çocuğum var kaynanam da geldi çocuklarıma harammış gibi davranıyordu oturun şöyle yapmayın böyle yapmayın diğer gelinlerine hayatta bu şekilde davranamaz bende aldım çocukları eve geldim ben geldikten sonra aradi sana bisey dokundu o yüzden kalktın diye bende yok bisey dedim. ben hep susan taraf oluyorum ama dün o yaptıkları çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız
Hep öyle olur canım en çirkef olup ağzı birazcık laf yapan gelinler en değerli,en saygılı sessiz olanlar ezilen olur.Çocuklarınızı ezdirmeyin.Rahatsız olduğunuz şeyleri de yavaş yavaş dile getirindün 5 aylık evli olan eltimin evine gittim iki çocuğum var kaynanam da geldi çocuklarıma harammış gibi davranıyordu oturun şöyle yapmayın böyle yapmayın diğer gelinlerine hayatta bu şekilde davranamaz bende aldım çocukları eve geldim ben geldikten sonra aradi sana bisey dokundu o yüzden kalktın diye bende yok bisey dedim. ben hep susan taraf oluyorum ama dün o yaptıkları çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız
Başlığa bak KAYNANA SORUNSALI..Hay kaynanalar kadar kafanıza taş düşsün..sen kıskançsındün 5 aylık evli olan eltimin evine gittim iki çocuğum var kaynanam da geldi çocuklarıma harammış gibi davranıyordu oturun şöyle yapmayın böyle yapmayın diğer gelinlerine hayatta bu şekilde davranamaz bende aldım çocukları eve geldim ben geldikten sonra aradi sana bisey dokundu o yüzden kalktın diye bende yok bisey dedim. ben hep susan taraf oluyorum ama dün o yaptıkları çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız
Siz kaynanasınız galibaBaşlığa bak KAYNANA SORUNSALI..Hay kaynanalar kadar kafanıza taş düşsün..sen kıskançsın
ben geldikten sonra aradi sana bisey dokundu o yüzden kalktın diye
bende yok bisey dedim
ben hep susan taraf oluyorum ama dün o yaptıkları çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız
seni arayıp sorduysa içinde büyüteceğine ne zoruna gittiyse söyliyedin helal olsun kayınvalideneki sormuş biz sorsalarda bi konuyu açsalarda içimizdekini kussak diye senelerdir bekliyoruz daha bir Allahın kulu sormadı ne zoruna gitti noldu diye...dün 5 aylık evli olan eltimin evine gittim iki çocuğum var kaynanam da geldi çocuklarıma harammış gibi davranıyordu oturun şöyle yapmayın böyle yapmayın diğer gelinlerine hayatta bu şekilde davranamaz bende aldım çocukları eve geldim ben geldikten sonra aradi sana bisey dokundu o yüzden kalktın diye bende yok bisey dedim. ben hep susan taraf oluyorum ama dün o yaptıkları çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız
Ben kp sevmiyorum. Bana ne diyeceksiniz :)Başlığa bak KAYNANA SORUNSALI..Hay kaynanalar kadar kafanıza taş düşsün..sen kıskançsın
Bence yeni gelin evi sonuçta dagitti cocuklar sizde ses çıkarmadınız saldınız ortaya zaten simdiki annlet boyle dur yapma demiyorlar kv dede oturan cocuga dur yapma demiyor herhalde simardilarki durdurmaya çalıştıdün 5 aylık evli olan eltimin evine gittim iki çocuğum var kaynanam da geldi çocuklarıma harammış gibi davranıyordu oturun şöyle yapmayın böyle yapmayın diğer gelinlerine hayatta bu şekilde davranamaz bende aldım çocukları eve geldim ben geldikten sonra aradi sana bisey dokundu o yüzden kalktın diye bende yok bisey dedim. ben hep susan taraf oluyorum ama dün o yaptıkları çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?