Kaynana sorunum varmış ya benim ! :)

Çook iyiyymisş :) :)

Seninki öz evladım gibi seviyorum demiş benimki şeyinden çıkmış gibi seviyormuş beni ama bişey olduğunda seni boşaltırım oğlundan diyor yerler mi sence yemezlerrrr

Ne kadar iyi olursa olsun 'kaynana' sıfatını aldılar mi hepsi hadsiz kesiliyor ne yazık ki

O cüzdan açma olayını da halam bana yapmıştı. Baya gülmüştüm sonradan. Ay ne cesaret. Ben kimsenin çantasını elleyemem.

Senin kaynana fazla meraklıymış.

Bunların merakları beni öldürecek mok var cüzdanda ne olur yani.. Benimkinde de gardrop dolap düzeltme çamaşırlara elleme huyu var. Belki özel bir şeyim var. Lafa gelince ben de senin annenim oluyor. E sor bakalım annem yatak odama girip orayı burayı elliyor mu? Çok haklısın sinir olmakta

Asıl en sinir bozucu olan şey ne biliyormusunuz?
Klima var diye çocuk olduktan sonra kışları salona taşınıyoruz...
40ım çıkana kadar bizle beraber salonda yattı...bu sene de yani şu an aynı şey...diğer koltukta yatıyor...

İlk gün kp de geldi onunla diğer odada yattılar...hatta hiç üşümedik falan dediler
Kp gitti...kadın koltukta kaldı ve bir horlaması var ki...düşman başına
Oğlum ilk gece horlamasından dolayı kalkıp sesin nerden geldiğini çözmeye çalıştı...çok komikti :)
Eşim onu diğer odaya göndericem dediyse de benim içim el vermedi soğuk diye yinede...

ben yerinizde olsam, cuzdani actigi an yanina gider ve "paraya mi ihtiyaciniz var" diye sorardim.
terbiyesizin terbiyesini vermek, fakir sevindirmek kadar sevaptir der anneannem.
Kova hatunu
Annen çok haklı...ama inan bende hayretlerdeyim...kadının gerçek yüzünü şu an gördüm resmen...her açıdan

Annen çok haklı...ama inan bende hayretlerdeyim...kadının gerçek yüzünü şu an gördüm resmen...her açıdan

mesafe her zaman iyidir, mesafenizi belirleyin.
dolapta bir sey aramak icin dolabi aciyorsa:

- neye ihtiyaciniz vardi, ben vereyim. dolaplarimin acilmasindan cok hoslanmiyorum. diyebilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…