- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Çook iyiyymisş :) :)Kulübe hoşgeldiiin
Ben benimkinin banyomu karıştırdığını farkedince kızıma kızdım şakadan. Kızım da ben karıştırmadım anne dedi. Bak dedim kamera kayıtta kalmış, şimdi salon televizyonuna takıcaz, ben yokken neler olmuş bitmiş ailecek izleyeceğiz.
Kaynanamın yüzü en beyazdan daha beyaz kestiİki gün yemek yiyemedi korkudan
Seninki öz evladım gibi seviyorum demiş benimki şeyinden çıkmış gibi seviyormuş beni ama bişey olduğunda seni boşaltırım oğlundan diyor yerler mi sence yemezlerrrrSözde 'beni öz evlatlarıyla aynı seven' kaynanamın bile falsosu varsa başkalarını düşünemiyorum bile. Ben hayatımda bir tane bile sıfır sorunlu kaynana görmedim,olanlar varsa vallahi seçilmiş insansınız öpüp başınıza koyun.
Sen çok yaşa ya ne güldümsen bir gelinsin arada böyle yapışmalar zevzeklikler olmasa kaynana eksikliği hissedersin kadın bu açığı kapatıyo
sende birden gidip diğer taraftan yapışssaydın keşke cama, böyle dudak dudağa arada bir cam ne romantik
O sıralarda ben şok ben iptal :) hiç beklemiyordumKeşke suçüstü yapsaydın
SormaaaaNe kadar iyi olursa olsun 'kaynana' sıfatını aldılar mi hepsi hadsiz kesiliyor ne yazık ki
Muhtemelen kaynanalarda gelınler ıcın aynı seyı dusunuyordur ısmı soguk dıye:)Hepsinin içinde var sanırım er yada geç ortaya çıkıyoren iyisi en tatlısı bile kaynana sonuçta ismi soğuk :)
Çok haklısınMuhtemelen kaynanalarda gelınler ıcın aynı seyı dusunuyordur ısmı soguk dıye:)
Annen çok haklı...ama inan bende hayretlerdeyim...kadının gerçek yüzünü şu an gördüm resmen...her açıdanben yerinizde olsam, cuzdani actigi an yanina gider ve "paraya mi ihtiyaciniz var" diye sorardim.
terbiyesizin terbiyesini vermek, fakir sevindirmek kadar sevaptir der anneannem.
Kova hatunu
Annen çok haklı...ama inan bende hayretlerdeyim...kadının gerçek yüzünü şu an gördüm resmen...her açıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?