- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Evet ama işte buda çok soğukça geliyormesafe her zaman iyidir, mesafenizi belirleyin.
dolapta bir sey aramak icin dolabi aciyorsa:
- neye ihtiyaciniz vardi, ben vereyim. dolaplarimin acilmasindan cok hoslanmiyorum. diyebilin.
Ay aynı odada nasıl yatıyorsunuzAsıl en sinir bozucu olan şey ne biliyormusunuz?
Klima var diye çocuk olduktan sonra kışları salona taşınıyoruz...
40ım çıkana kadar bizle beraber salonda yattı...bu sene de yani şu an aynı şey...diğer koltukta yatıyor...
İlk gün kp de geldi onunla diğer odada yattılar...hatta hiç üşümedik falan dediler
Kp gitti...kadın koltukta kaldı ve bir horlaması var ki...düşman başına
Oğlum ilk gece horlamasından dolayı kalkıp sesin nerden geldiğini çözmeye çalıştı...çok komikti :)
Eşim onu diğer odaya göndericem dediyse de benim içim el vermedi soğuk diye yinede...
Sorma!!! Bekledim ki odaya gitsin! nerdeeeAy aynı odada nasıl yatıyorsunuz
Ay çok ayıpladım hiç normal değil. Gece kolu bacağı rahat durmaz ki insanın her halinizi görüyor. Ki kendi gelmemesi lazım ama bıraksanız aranızda yatacak. Doğum yapmış olsanız bile mesafeyi korumak en doğrusu olurmuşSorma!!! Bekledim ki odaya gitsin! nerdeee
Hadi geçen yıl yeni doğum yaptım öyle bir saçmalığı hak gördün...bu yıl derdin ne?
Öbür odalar soğuk diye düşünerek yatıştırıyorum kendimi..
Merak ediyorum görümcelerimin evinde damatlarına böyle yapar mi?Ay çok ayıpladım hiç normal değil. Gece kolu bacağı rahat durmaz ki insanın her halinizi görüyor. Ki kendi gelmemesi lazım ama bıraksanız aranızda yatacak. Doğum yapmış olsanız bile mesafeyi korumak en doğrusu olurmuş
Bu artık kaynanalığı aşmış insanlığın dışına doğru yol almışWala bu kaynana bibsey degul bnm bibtanidigim war di badana ypiliomus gelinde hamileymis yemek yicekler yerde tabi altina karton koymus kaynana sen bunu gor hamile gelinin altindan cek al sen betonda otur demus yaa buda en hafifi
Katiliyorum olir o kadar :).Meraktan bütün bunlar:) yılda 1-2 geliyomuş hoşgörün boşverin.
Kıskançlık mıAma eviniz souksa napsin kadin yatmayp kocan gtsin obur odada yatsn sen kaynananla yat bn olsam bundan rahatsz olmazdim ama kisinda evim sogumsa kombim yoksa davette etmezdim acikcasi sznkide bu konu sacma extra neblm braz icinzi ferah tutup hep bi kiskanclik hali yani kocanin annesi bu kapidaki dilenci degil yani benm kaynannem evime gelir gider esyalarimin yerini bile ona degistrrtrim.m begenym kadini oyuzden swymda
Neye kullancak kiaçığını arıyor aklı sıra, eline bir koz geçsinde bak nasıl kullanıyor
belkide o yüzdendir :)Neye kullancak ki
Eşim hiç anneci değil hatta hrp mesafelidir ona
Bilmiyorum ama benden önce de böyleydi annesine karşıbelkide o yüzdendir :)
Kıskançlık mıen son kıskanacağım şey kaynanam...ayrıca ben davet etmiyorum..her yıl geldikleri için hep soruyoruz ne zaman geliyorsunuz diye
Kaldı ki kocası varken soğuk odada yatıyor
Hatta kendi evleri sobalı...ve soba salonda
Geceleri yine soğuk odada yatarlar çünkü öyle alışmışlar...
Ayrıca cüzdan kurcalaması kapı dinlemesi aynı odada yatması (7/24) kadonla dipdibeyiz...sizce bunlar normal mı? Olması gerekenler mi ? Evli görümcelerimin evinde öyle yapmıyor ama!?
Ben şu an aldığım terbiye gereği zaten sesimi çıkarmam...ama bunda sonra ki senelerde beni nelerin beklediğini anladım ve önlemimi alıcam...
Zaten çift geliyorlar da kp bir kaç gün duruyor :)...neyse bu seferlik de öyle olsun artık...göreceklerimi gördümAyy,kovacım,iki kişi olunca üşümez tabi soğuk odada,sen iyisi mi çift halinde davet et bir dahakine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?