Kaynana sorunum varmış ya benim ! :)

mesafe her zaman iyidir, mesafenizi belirleyin.
dolapta bir sey aramak icin dolabi aciyorsa:

- neye ihtiyaciniz vardi, ben vereyim. dolaplarimin acilmasindan cok hoslanmiyorum. diyebilin.
Evet ama işte buda çok soğukça geliyor
Yani bir insan evimde olabildiğince rahat olmalı...bunun onda işe yarayacağını da pek sanmam huyu buysa
Kaldı ki çekingen kadındır görünürde
Hiç kafasına göre buzdolabı açmışlığı yoktur mesala

Ay aynı odada nasıl yatıyorsunuz

Sorma!!! Bekledim ki odaya gitsin! nerdeee
Hadi geçen yıl yeni doğum yaptım öyle bir saçmalığı hak gördün...bu yıl derdin ne?
Öbür odalar soğuk diye düşünerek yatıştırıyorum kendimi..
Ay çok ayıpladım hiç normal değil. Gece kolu bacağı rahat durmaz ki insanın her halinizi görüyor. Ki kendi gelmemesi lazım ama bıraksanız aranızda yatacak. Doğum yapmış olsanız bile mesafeyi korumak en doğrusu olurmuş

Merak ediyorum görümcelerimin evinde damatlarına böyle yapar mi?
Tabi ki yapmaz...
Bir daha ki sefere buna izin vermiycem ama artık, hiç beklemiyordum yine koltukta yatmasını...

Wala bu kaynana bibsey degul bnm bibtanidigim war di badana ypiliomus gelinde hamileymis yemek yicekler yerde tabi altina karton koymus kaynana sen bunu gor hamile gelinin altindan cek al sen betonda otur demus yaa buda en hafifi

Wala bu kaynana bibsey degul bnm bibtanidigim war di badana ypiliomus gelinde hamileymis yemek yicekler yerde tabi altina karton koymus kaynana sen bunu gor hamile gelinin altindan cek al sen betonda otur demus yaa buda en hafifi
Bu artık kaynanalığı aşmış insanlığın dışına doğru yol almış

benimkide benden çekinir, ben baştan mesafeyi koyduğum için sanırım. yatak odama girilemez gibi bi kuralım yok, pek hoşuma gitmez ama sertde değilim bu konuda. 1-2 kere girmesi gerekti. ağustos izin vercekmi, oda müsaitmi diye soruyo, bide ezilip büzülmeler bi görsen. giremezsin desem girmicek.
geçenlerde misafirler vardı. kendisi wcye girdi. yatak odasıyla yan yana. wcden çıktı, sonra yatak odasına girdi aynı senin gibi kapının sesinden anladım. lambayı falan yakmadı. şöyle bi genel görünüşüne baktı sanırım. zaten uzun kalsaydı hemen damlardım yanına. o an anladımki bütün o ezilip büzülmeler yalanmış, oyunmuş. fırsatını bulsa girer çekmeceleride karıştırır

Ama eviniz souksa napsin kadin yatmayp kocan gtsin obur odada yatsn sen kaynananla yat bn olsam bundan rahatsz olmazdim ama kisinda evim sogumsa kombim yoksa davette etmezdim acikcasi sznkide bu konu sacma extra neblm braz icinzi ferah tutup hep bi kiskanclik hali yani kocanin annesi bu kapidaki dilenci degil yani benm kaynannem evime gelir gider esyalarimin yerini bile ona degistrrtrim.m begenym kadini oyuzden swymda

Kıskançlık mı en son kıskanacağım şey kaynanam...ayrıca ben davet etmiyorum..her yıl geldikleri için hep soruyoruz ne zaman geliyorsunuz diye
Kaldı ki kocası varken soğuk odada yatıyor
Hatta kendi evleri sobalı...ve soba salonda
Geceleri yine soğuk odada yatarlar çünkü öyle alışmışlar...
Ayrıca cüzdan kurcalaması kapı dinlemesi aynı odada yatması (7/24) kadonla dipdibeyiz...sizce bunlar normal mı? Olması gerekenler mi ? Evli görümcelerimin evinde öyle yapmıyor ama!?

Ben şu an aldığım terbiye gereği zaten sesimi çıkarmam...ama bunda sonra ki senelerde beni nelerin beklediğini anladım ve önlemimi alıcam...

belkide o yüzdendir :)
Bilmiyorum ama benden önce de böyleydi annesine karşı
Hiç arayıp sormaz...umursamaz
Belki de Eses07 dediği gibi meraktan...

Hayır işin ilginç yanı 6 yıldır onu ilk defa böyle gördüm. Hatta evliliğimin ilk yıllarında beraber kalmışlığımız da var bir kaç ay...

Ayy,kovacım,iki kişi olunca üşümez tabi soğuk odada,sen iyisi mi çift halinde davet et bir dahakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…