- 24 Ocak 2017
- 38
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi fkecemnaz25
Merhaba arkadaşlar ben bir sey paylaşmak istiyorum biz eşimle 5 yıllık evliyiz ve farklı kültürden iki insanız eşimle bir sorunumuz yok
- 1- eşim 5 kardeşler 4 kız bir erkek kızlarda 3 tanesi yurt dışında yaşıyor tanesi ise universte okuyor sıkıntım şu bu kardeşlerin bir whataap grubu var bunda bir sıkıntım yok ama gözümün içine baka baka saatlerde konuşuyorlar ama eşim yazdıklarını siliyor neden siliyorsun diyorum sanane diyor ister istemez benim hakkında konuştuklarını düşünüyorum. ve kız kardeşlerde hiç biri beni ne arıyor ne mesaj atıyor hep ben atıyorum artık bende atmayı bıraktım. çünkü beni dışladıklarımı düşünüyorum.siz olsanız ne yapardınız?
- 2-ikinci sorunum ise kaynana sorunum kaynanam çok kıskanç eşimi arıyor mesela eşim duymadı diyelim hemen beni arıyor ve bende bazen duymuyorum sonra geri dönüyorum çok bozuk bir ses tonuyla konuşuyor ve diyor ki neden açmadınız napıyorsunuz kocamı soruyor falan hemen kapatıyor benim de içimden konuşmak istemiyor zaten kendisi kısa tutuyor konuşmayı normal zamanda kızım nasılsın falan dese laf sokmasa tamam diyecem eşim hasta olduğunda hep aranıyor mesela ben hasta oldum asla nasıl oldun diye aramıyor.sanki sen de kimsin der gibi sen el kızısın der gibi.
- 3 - sıkıntım ise biz kayınvalideme yakın bir yerde oturuyorduk il değiştirerek şuan kendisinden çok uzaklarda taşındık yani tayinimiz çıktı buna çok bozuldu sonra kendisi şuan köyde yaşıyor ve doğunun bir köyünde yaşıyor bende batıda bir ilde yaşıyorum sürekli eşimi arıyarak burası çok soğuk tipi var kar var vs diyor bizi burdan taşı diyor falan .. eşimi psilokjik olaraak rahatsız ediyor yani ona yakın oturuken kar var tipi var demiyordu... bize yakın bir ilden ev aldılar aramızda 2 saat var 6 ay sonra gelecekmiş geldiğinde sürekli bizi rahatsız eder mi benim sıkıntılaırm bunlar ne yapmam nasıl davranmam lazım lütfen akıl verin....