- 24 Ocak 2017
- 38
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi fkecemnaz25
-
Tabii ki sen de aramak zorunda değilsin.evet dogru aramak zorunda değil tabiki bende onu aramak zorunda değilim a ğrekkli eşime sen degerlisin ama karın benim umrumda değil mesajı veriliyor ben baka ne yapabilirim yani ara sıra da olsa insa aramaz mı ya da sormaz mı ya kardeşim eşin nasıl iyi hal hatır sormaz mı benim gücüme giden bu yoksa tabiki de konuşurlar ben arıyorum hep bir kere de onlardan bekliyor insan....
bu durumda sessiz mi kalmalıyım bilemedim.
Bence şu kıskanıldığını düşünce fikrinden kurtul.haklısınız ama insan bekliyor ben beni sevmeyecek bş sey yapmadım onla rhep kıskndılar
Ben olsam kocamla beraber arar,geçmiş olsun derdim o kadar.arakadşalar size bir soru kayınvaliden hastalanmış görmcem doktora götürmüş bende aradım açmadı eşim aradı açtı acaba ne yapmalıyım?tekrar arayım mı eşime söyledim akşam beraber ararız dedi sizce akşam ben konuşmalı mıyım? hiç bisey olmamış gibi ...
Benim kayınvalidemle de tüm aileyle de aram iyidir çok şükür.doğru söylüyorsunuz sizlerin taktikleri nedir bu konuda kaynanıza nasıl davranıyorusnuz
ben evlendim evleneli bir gün olsun kimse aramadı beni hepsi allah tan bulsunlar boşversene kardeşim kaynanan için canini sıkma na değmez. Sen esinle mutlu olmaya bakTabii ki sen de aramak zorunda değilsin.
Arkadaşım insan ilişkileri zoraki yürümez.
İstekle,sevgiyle ilerler.
çok tesekkürler arkadaşlar bende aramayacagım artık bir de erkek annelerinde ben söyle bir sey görüyorum hemen hemen hepsi için mi geçerli yok sa doğu da mı böyle bilmiyorum oğlumun evi benim evimdir gibi bakıyorlar yani oğlumun evi gelinim evi değil mesela yani benim oğlumun evi olarak görsün ama bekar evi gib igörülmesi bana biraz tuhag-f geliyor sizlerin kayınvalidesi nasıl evinizi oğlunun evi gibi mi görüyor yoksa burası oğlumuzun evi mesela diyelim ki kayınvalideniz size gelecek oğluna habaer verdi sizi araması gerekmez mi yani kızım ben geliyorum istediğin bi sey var mı bis eye ihtiyacın var mı gibisinden sonuçta oğlunun evi tabiki gelecek falan ama o evin hanımı benim. geldiğinde benim evin hanımı olduğunu unutuyor .... bunu bilmesi lazım.çünkü artık onun o tavırlarından canıma tak etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?