Kaynana sorunuu

Tabiki kafayı yemicem ama aramızın iyi olmasını isterdim yaranmak değil de benle ne dertleri olduğunu anlamaya çalışıyordum yukarıda yazdığım gibi nişanlımın ailesiyle arası iyi değil onlardan sevgi görerek büyümemiş nişanlımın küçüklüğünü biliyorum küçük yaşta uzak biryere gitti benle tanışmadan öncesi ve şuan çok farklı şuan benden sevgi görüyor destek görüyor bizim için birşeyler yapmaya çalışıyor ve onlarla çok çok muhattap olmamı istemiyor kendisi de muhattap olmuyor zaten bu ilişki nişanlımın arkamda durması sayesinde devam ediyor

İşi olmayan o abi nasıl evlendi? Neyle geçiniyor mesela?

Ya varya hayatta “kaynanamla bi şeyler yapmıyorum” diye üzülmek aklıma gelmez, ki çok da iyi bir kadindir mesafeli olursaniz değerli olursunuz, kendinizi sevdirmeye calisirsaniz ayak altında alınırsınız. Aralarındaki sorun ne ise eşiniz çözsün, siz de sadece bayram seyranda görüşün yeter.

Bence hiç uğraşma yol yakınken ayrıl bazen birbirinizi sevmeniz yetmez işin içine aileler girince olmuyor maalesef Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…