- 30 Ocak 2015
- 364
- 147
- 103
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
-
Ben de anlıyorum onu.Valla ülkenin halini göz önünde bulundurunca kadının endişesini haksız bulamıyorum.
İlla moral bozarlar zaten .O söylicek sen susup kendi işine bakıcaksın, hayat böyle devam edecek, kaynanalar susmaz
Çeşme'ye gideceğiz kısmetse. Ağrı da yaşıyoruz .Nerede yaşıyorsunuz ve tatile nereye gidiyorsunuz?
Moralim bozuldu biraz .Amaaan benim kayınvalidem de "aman kızım, kalabalığa girme, çok tehlikeli" der.
Ben de "aaaaa iyi o zaman yarın işe gitmeyeyim" derim.
İzmir'in en kalabalık yerlerinden birinde çalışıyorum ve bunu da biliyor. İşte kendince aklım sende kalıyor demek istiyor galiba.
Öyleyse gidebileceğiniz en güvenli yeri ayarlayın. Gerçi şu an yurt içinde güvenli bir yer bulabilir misiniz bilmiyorum...Ben de anlıyorum onu.
O halde ne yapalım tatile gitmeyelim mi?
İnsan ister istemez tedirgin oluyo.
Sizi bilmem de korkunun faydası yok diye düşünüyorum ben.Moralim bozuldu biraz .
Heves etmiştim .
Korkuttu beni .
İlla moral bozarlar zaten .
Ne zaman ne olacağını ve nerede olacağını bilemeyiz.Öyleyse gidebileceğiniz en güvenli yeri ayarlayın. Gerçi şu an yurt içinde güvenli bir yer bulabilir misiniz bilmiyorum...
Ben de öyle düşünüyorum .Sizi bilmem de korkunun faydası yok diye düşünüyorum ben.
Sonuçta artık tekin bir yer yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?