Kaynana Vakası

Oğlunu ve diğer torunlarınızı sevmeyen bir kadın sizin bebeğinizi sormamış çok mu önemli ayrıca belliki zaten kadını sevmiyorsunuz niye böyle bir beklenti içine giriyorsunuz beklentilerinizi sıfırlayın eşinizede huzur vermiş olursunuz kendinizede.

Bu arada hiç bir çocuğu kadına dayanamıyolar artık. En son büyük evli kızı amel
Yat oldu. Safra kesesinden. Bırakın maddiyatı, arayıp geçmil olsun kızım bile demedi öz kızına. Ev için para istemek için aradı sadece. Düşünün yani.

Oğlunu ve diğer torunlarınızı sevmeyen bir kadın sizin bebeğinizi sormamış çok mu önemli ayrıca belliki zaten kadını sevmiyorsunuz niye böyle bir beklenti içine giriyorsunuz beklentilerinizi sıfırlayın eşinizede huzur vermiş olursunuz kendinizede.

Evet bende onu yapmaya çalışıyorum. Ama hep işini yaptırmal için arıyo. Her aradığında bi işi oluyo mutlaka. İnsan aradığı zaman bile sırf laf olsun diye bike sırar dimi nasılsın oğlum diye. Onu bile yapmıyo.:((( eşim adına o kadar üzülüyorumki....

Arkadaşlar size bir şey danışmam lazım. Biz eşimle 9 ay önce severek evlendik. eşmin babası yok. Annesi var farklı bir şehirde. Annesinin orda evi var. Kaıdn bizim bulundupumuz şehirden de ev almak istio. Kışın gelip kalmak için. Tüm çocukları bu şehirde çünkü.
Bz evlendiğmzde bir kere bile sormadı bi ihtiyacınız var mı diye. Gerek de yok zaten sormasına. Sadece 2 bilezik taktı. Bziim eşimle kredi çektk. Bütün eşyaları düğün masraflarını falan biz üstlendik. Benim ailemde hiç para yok zaten. Zaten ellerine geçeni verdiler sağolsunlar ufak tefek ihtiyaçlar için.
Ben şimdi hmileyim 5 aylık. Kaynanama da ev aradık bu arada. Bi ev bulundu. Sürekli onun ev arama işleriyle uğraştık. Geçen gün eşimin diğer abisinden almaya gittik. Diğer ablasına bırakmak için. Bizim ev çok soğuk kalamıyo çünkü. Kadın bi kere bile çocuğpunuz nasıl, beselenmene dikkat ediyo mususn falanm diye hiç sormadı. Cinsyetini bile sormadı. Sadece benim çocupuma değil diğer torunlarad da ilgi göstyermemiş zaten.
Eşim bana sonuan kadar hak veriyo. Annem böyle diyuo. Ona da çok üzülüyorum. Bu kadar ilgisiz bir anne hiç görmedim. Şimdi ben bu kadına karşı o kadar doluyomki. Bize misafir olarak gelmesini bile kabul edemiyorum. Git gide ona karşı olumsuz duygularım artıyo. Görmek bile istemiyorum. Eşimi sadece işi düşünce arıyo.
Ev almak için 5 bin açığı var gelmiş bizden para istiyo. Ki biz aylardır borç içinde yüzüyoruz. Onun bankada o kadar parası varken sormadı bile. Sorsa bile istemezdik biz.
Benim annem eline geçen her parayı bize gönderiyo. Kaynanam benim için artık bir yabancı. Bu kadar ilgiiz bu kadar bencil bir insan görmedim ben. Ben ondan yardım beklemiyuorum. İstemem de ama sokakta gördüğüm teyzeler bile kzızım bebeğin nasıl yemene içmene dikkat et diyolar. Bu kadın cinsiyetini bile merak etmedi. :KK43:( Düşünün. bu nedenle eşimle de tartışıyoz. Aklıma geldikçe ben ona döküyorum içimi. Onun başını şişiriyorum.
Sizce bu düşünceden nasıl kurtulurum. ??? Siz olsanız ne yaparsınız. Aklıma geldikçe çok üzülüyorum ve çok sinirleniyorum. Eşimden çıkarıyorum bu acıyı:KK43:(( Eşimde dünya iyisi bi adam. O da annesinden bıkmış durumda...
Annesine bu kadar düşman olmanı gerektirecek bir durum yok.Senin anne öyle diye
kaynana da senin istediğin gibi olacak değil.Bu yaştan sonra kimseyi yönlendiremezsin.Hayatta dert edecek başka şeyler olmalı.Hem bu kadar peşin hükümlü olma.Geleceğin ne göstereceğini bilemezsin.Kadının tabiatı duruşu buysa yapacak birşey yok.Hakaret etmedikten,evine gelip huzurunu bozmadıktan sonra dert değil.Eşine kendi öz be öz annesini şikayet etmen çok çirkin.Bir hak veriri iki hak veriri üçüncü de senden buz gibi soğur.Her kavga evlilikten birşeyler alır götürür.

mis gibi kaynanan var daha ne istiyon. evind ekocanla otur aşagı. ne geliyo ne gidiyo ne karısıyo. milletin kv si yüzünden yuvası yıkılıyo. sende kocana cene yapıyon yok söyle yok böyle. boşversene sen karnındaki bebegi büyüt canım:)

bu sinirini eşinden çıkararak hem onu yıpratırsın hem evliliğini.. o nasıl seni bebeğini ve eşini kafana takmıyorsa sende takma herken mükemmel olacak diye bir şey yok.. böyle kabulleneceksin

Arkadaşlar size bir şey danışmam lazım. Biz eşimle 9 ay önce severek evlendik. eşmin babası yok. Annesi var farklı bir şehirde. Annesinin orda evi var. Kaıdn bizim bulundupumuz şehirden de ev almak istio. Kışın gelip kalmak için. Tüm çocukları bu şehirde çünkü.
Bz evlendiğmzde bir kere bile sormadı bi ihtiyacınız var mı diye. Gerek de yok zaten sormasına. Sadece 2 bilezik taktı. Bziim eşimle kredi çektk. Bütün eşyaları düğün masraflarını falan biz üstlendik. Benim ailemde hiç para yok zaten. Zaten ellerine geçeni verdiler sağolsunlar ufak tefek ihtiyaçlar için.
Ben şimdi hmileyim 5 aylık. Kaynanama da ev aradık bu arada. Bi ev bulundu. Sürekli onun ev arama işleriyle uğraştık. Geçen gün eşimin diğer abisinden almaya gittik. Diğer ablasına bırakmak için. Bizim ev çok soğuk kalamıyo çünkü. Kadın bi kere bile çocuğpunuz nasıl, beselenmene dikkat ediyo mususn falanm diye hiç sormadı. Cinsyetini bile sormadı. Sadece benim çocupuma değil diğer torunlarad da ilgi göstyermemiş zaten.
Eşim bana sonuan kadar hak veriyo. Annem böyle diyuo. Ona da çok üzülüyorum. Bu kadar ilgisiz bir anne hiç görmedim. Şimdi ben bu kadına karşı o kadar doluyomki. Bize misafir olarak gelmesini bile kabul edemiyorum. Git gide ona karşı olumsuz duygularım artıyo. Görmek bile istemiyorum. Eşimi sadece işi düşünce arıyo.
Ev almak için 5 bin açığı var gelmiş bizden para istiyo. Ki biz aylardır borç içinde yüzüyoruz. Onun bankada o kadar parası varken sormadı bile. Sorsa bile istemezdik biz.
Benim annem eline geçen her parayı bize gönderiyo. Kaynanam benim için artık bir yabancı. Bu kadar ilgiiz bu kadar bencil bir insan görmedim ben. Ben ondan yardım beklemiyuorum. İstemem de ama sokakta gördüğüm teyzeler bile kzızım bebeğin nasıl yemene içmene dikkat et diyolar. Bu kadın cinsiyetini bile merak etmedi. :KK43:( Düşünün. bu nedenle eşimle de tartışıyoz. Aklıma geldikçe ben ona döküyorum içimi. Onun başını şişiriyorum.
Sizce bu düşünceden nasıl kurtulurum. ??? Siz olsanız ne yaparsınız. Aklıma geldikçe çok üzülüyorum ve çok sinirleniyorum. Eşimden çıkarıyorum bu acıyı:KK43:(( Eşimde dünya iyisi bi adam. O da annesinden bıkmış durumda...

ya ben anlamıyorum niye alınıyorsunuz ki kvye, diğer çocuklarına karşıda öyleymiş, siz bakın hayatınıza, ilgisizliği bir tek size değilmiş ki, borç istemiş vermezsiniz olur biter, sizi sıkmıyor kafanızı dinliyorsunuz daha ne istiyorsunuz, yani sizin düşman olma nedeninizi anlayamadım,sanik düşman olmak için takıyormuşsunuz gibi geldi

burda yazan arkadaşlara hak veriyorum kendi adıma bende aynıyım kv yüzünden haklı bile olsam onlara bir şey söylüyemiyorum [ söylesemde anlamıyor] eşimin kafasını şişiriyorum sanırım benden bıkmak üzere

söz veriyorum yemin ediyorum yine darlanınca eşimle derleşiyorum nasıl çenemi tutucam bilmiyorum

Kaynanayi kendi Annenle kiyaslaman basli basina bir yanlis ..
Asla kaynana ve anne kiyaslanamaz , boyle seyleri kiyaslayip daha fazla kendini doldurusa getirme ..
Kaynananin hincini esinden neden cikariyosun anlamadim ..

Ustelik kadin herkese karsi boyle ilgisizmis bence ozaman takmaman lazin sana ozel birsey olmus olsa, durum farkli olurdu ama sana ozel bir davranis degil ..

Sende ona gore deger ver ilgilen oldu bitti..

Back
X