Kaynana ve Anne ...(hediyeler)

Siz karar verin

• Yalnış yaptigin

OY: 12 27,3%
  • Dogru yaptigin

OY: 33 75,0%

• Ankete Katılan
    44

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
32
Slm kizlar izine pazar gunu gidicem herkess ufak bir sey aldim gucumun yettigi kadar...

Hediyeleri alirken annemin ve kaynanamin ayni pakete koydum kayin babam ve babamin ayni 3 gorumceminde ayni pakete sadece eltimin ablamin ayri paketlerde boyle yapmamin amaci valizim fazla yer kaplamasin zaten ayni aldim orda annemlere gecerken guzelce hediye paketinr koyar veririm diye dusundum..

Soyle bir sey var bizim gelin izinr gittimi ablama ve anneme birer ufak bir sey alir verir koca bir valizde sadece annesigile doldurur kilitlerde bu annemgilin karismayin der bnim ablam evli orda bnimde annem ve babam tekler evde ( 50 yaslarindalar) yengeminde annesi ve babasida 80 yaslarinda abileri ablalari ayni yerdeler ...

Bugun annemle konustum haziligini yaptinmi kizim dedi yaptim anne dedim
Nasil yaptigimida soyledim afferim kizim ayrimcilik yapma esit ol kimsenin kalbini bir hediye icin kirma dedi nedenini sordum gelinimize alinmis

"Kizim her geldiginde bir sey alir gelir sagolsun ama annesigile bir valiz hazirlar banada der karisma kizim ben hayatta karismam ki ben kimsenin cantasini karistirmamki gorsemde ne almis beni ne ilgilemdirir kocasi bir sey demedikten sonra beni ilgilendirmez "dedi

Uzuldum kizlar anneme geliyo dedi torunlarimla bir hafta kaliyo annesine geciyo insanlar onun icin geldiginde gittigini diyorum ne zmn gelir diyr sorduklarinda bilmiyorum diyorum bana aranizda sorunmu var diyorlar annemde bana kizim geldin mi esit kal kimsenin bu konuda da kalbini kirma dedi zaten bende oyle yapmam sonucta kaynanam kayinbabamda benim icin kiymetli kalbimi bir gun kirmis degiller neden sirf annem babam icin onlarinda durduk yere kalbini kirayim ki zaten yaslilar onlarda sehirden sehire benim pesimdenmi kossunlar onlarinda hakki torunlarini gormek zaten ilk kez gorecekler kizimi

Hani size soruyorum ben yalnismi yapiyorum esit davranmaya calismaktan sevgi konusunda ne kadsr iyi olurlarsada esit olamam insanin anne ve babasi daha farkli bu konular icin soruyorum sadece

Yalnismiyim

dogrumuyum yaptiklarimda

Telefondan yaziyorum yazim kurallarinda hata olabilir ...

Valla yaptığın şey güzel ama şimdi empati yapmk gerekirse sanki bende biraz anneciyim geçen bir cüzdan aldım bir de gidip annme aldım ama gelinin annene bu valiz annemlerin demesi hiç hoş değil tabi...

Anneler günü falan olur o zamn ayrımcılık yapmam ikisine de alırım bir şeyler illa ki...

Kendi annesine biraz bnkr davranması bana pek abartilacak bir şey gibi gelmedi...

Doğru yapıyorsunuz o onun düşüncesizligi terbiyesizliği. Anneniz size güzel telkin vermiş zaten. Siz onunla aynı seviyeye düşmek zorunda değilsiniz. Çizginizi bozmayın derim.

Konunuza gelirsek herkes canı nasıl yapmak isterse öyle yapar.
Yurtdışından gelen insandan da ayrıca hediye beklemek garip geliyor bana

Anneniz için önemli değilse size niye dert yandı ayrıca ???
Kimse hediye beklemiyo biz ayip olmsin diye aldik bir seyler cnm

Ben anlamadim...
Gelin eşit hediye almiyor ve siz alıyorsunuz.. doğrumu anladim?
Sorun nerde?
Valla bende anlamadım.
Bi de şu ne demek anladıysan bi zahmet :bicak:

Hani size soruyorum ben yalnismi yapiyorum esit davranmaya calismaktan sevgi konusunda ne kadsr iyi olurlarsada esit olamam insanin anne ve babasi daha farkli bu konular icin soruyorum sadece

Yok cnm 4 senedir burdayim okula gittim alman arkadaslarimlada hep almanca yazisiyorum konusmam iyide bazen turkceyi yalnis yaziyorum malesef
4 yıl unutmak için çok kısa siz çok iyisiniz gelniniz kötü ayrımcılık yapıo artık türkiyedede herşey var eskidenmiş o burda daha güzeli iyisi var unutmadıysanız tabi onunda :)

4 yıl unutmak için çok kısa siz çok iyisiniz gelniniz kötü ayrımcılık yapıo artık türkiyedede herşey var eskidenmiş o burda daha güzeli iyisi var unutmadıysanız tabi onunda :)
yok cnm arkadaslar zaten izine gittiginde kiyafet goturmezler turkiyeden hep alirlar onu biliyorum banada soylediler gittiginde pek kiyafet goturme orda daha guzelleri var diye telkinde bulundular

Valla bende anlamadım.
Bi de şu ne demek anladıysan bi zahmet :bicak:

Yok canım... ben anlamamışim zaten...
O bölümü anlayan zaten einstein gibi bir insandir galiba

Back
X