selam kızlaar günaydıın..
2 gündür yoktum. yemin törenim var provalardaydım.sabah işe gelince hemen açtım merak ettim ne var ne yok.
bu arada benden haberler. kaynanam öğleden sonra geliyo. yemin törenim için lacivert takım almam lazımmış az zaman kaldı hiiç alasım yok
eşimle nazar değmesin çok iyiyiz sanki evliliğimiz bayağı oturmaya birbirimizin orta yolunu bulmaya başladık. (tabi kaynanamlar geliyo eşimle çok iyiyiz ortada buluşabiliyoruz derken yine ortalığı alt üst etmelerinden korkuyorum.onlarla bi görüşüyoruz adamı 2haftada zor toparlıyorum konuşma tavır hemen değişiyo)
ben yokken geçen sohbetleride okudum;
eleyna gözün aydın tebrik ediyorum gerçekten çook sevindim
sahrud melodi süper bayıldım, ben de mi kullansam ne... bi ara cenaze marşı vardı eşim sildi.
astikom-85 seninde anlattıklarına çok üzüldüm. sadece kaynanadan çeken sen olmamışsın eşinde çekmiş kaynanasından sanırım. Allah size huzur mutluluk versin herkes yaptığıyla kalır.
çiçekcim hamsili pilavın tarifinide veremedim kusura bakma. 2gündür yoltum evdede eşimin yanında giremiyorum yeni gördüm yazdığını. ama sağolsun sahrud yardımcı olmuş. sağol
sahrud.
bu arada
naz dı galiba kaynanam oğlum kazanıyor sen kıyafet alıyorsun falan demiş. yeni gelin bir sene kıyafet almazmışmış. yırtarım öyle kaynananım ağzını asıl en çok kıyafeti yeni gelin alır ki şıkır şıkır güzel güzel gezer. bak kaynanaların yüzde doksanında şöle bi düşünce var oğlum kazanıyo gelin çarçur ediyo. oğulları evlenince kıymete biniyor zorlarına gidiyor oğullarınıın başa birine bakmalarının ihtiyaçlarını karşılamaları. aslında bizi başkası el olarak görmeyip oğlumuzun karısı kızımız deseler böyle olmaz. benim kaynanamda şaka karışık der oğlumun parasını hep yiyon geliin.oysa ben oğlundan daha fazla maaş alıyorumkaydirigubbakcemile3 hep derya böle bi gün artık boğazıma kadar gelmiş. düğün olacak gelinliği damatlığı aldık, takı seti aldık geldik eve. hiiç senin paran benim param ayrımcılık yapmadım. gelinlik damatlığı da takı setimide ben aldım. takı setini görünce kaynana demez mi gelliin hep oğlumun parasını yiyon. zaten yorgunluk stres kan beynime sıçradı yavaş yavaş üzerine yürüdüm hazır eşimde yok yakınlarda duymasınlar diye kulağına eğildim. gelinliğimide takı setimide ben aldım, oğlunun damatlığınıda ben aldım. benim senin oğlunun parasına ihtiyacım yok ondan çok kazanıyorum bil de konuş. ki kazanmasam nolurr kocam olacaksa alacak tabi dedim.
ayy çok işim var çook...