Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

eskiden orda akrabalarım vardı istasyona yakınlardı ama şimdi hayatta bulamam o yolları yaşlandım mı nekaydirigubbakcemile3

Yok canım.bulursun oyle deme...bızım zaten bı ayagımız ıstanbulda.Çunku burası hıc guzel degıl.gezılecek yerı yok.ama ıs sahası cok.bu arada cocugun varmı cnm

evet iş potansiyeli arttı eminim bu yüzden yerleşim oralara daha hızlı kayacak
yok be canım çocuğum yok 2 yıl uğraştık olmadı sonra dr gittik eşimde morfoloji(kaliteli sperm) ve sayı sorunu çıktımafoldumben
bizde beklemedeyiz.seneye tedavi düşünüyoruz artık maddiyat konuşucak çünkü iyi bi birikim gerekecektiryerimseniben

Evet cnm coook kalabalık.hergecengun dahada cogalıyor gelenler.ınsallah olur canım.vardır rabbımın bır bıldıgı.belkı kendılıgınden oluverır.umudunu asla ama asla yıtırme.yasın kac bılmıyorum ama aynı yaslardayız sanırım.benım 24 bıttı

81 liyim canım biliyosun 30 dan sonra riskler başlıyor
inşaalah canım doğal yolla gelirde sürpriz yapar anneciğine
sen ne durumdasın

Canım ben suanda hamıleyım.6 7 hafta kaldı dogumuma.ilk bebegım.bır oglum olacak kısmetse.allahım ısteyen herkese versın tedavı aratmasın...

Canım ben suanda hamıleyım.6 7 hafta kaldı dogumuma.ılk bebegım.bır oglum olacak kısmetse.allahım ısteyen herkese versın tedavı aratmasın...

ayyyyyyyyyy canımsın...............
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
inşaallah acısız sancısız tek çığlıkla alırsın oğluşunu kucağına
hamişim benim

81 liyim canım biliyosun 30 dan sonra riskler başlıyor
inşaalah canım doğal yolla gelirde sürpriz yapar anneciğine
sen ne durumdasın

30 falan deyipte moralinizi bozmayın
30 değil 35e kadar yolu var hatta 40 fisfisfis
Ayyy üstelik ben 32 yaşında evlendim hala acelem yok :uhm:

vallaha kızlar moral oluyosunuz
üzüldüğüm için hamiş topiğine az uğruyorum artık çünkü ordaki arkadaşlarımı özlüyorum selam verip kaçıyorumkaydirigubbakcemile3
işte insan problem olmadığını bilse korkmuyoda
ama problem olunca korkuyor

Aman cnm korkma.sahrudun dedıgı bıbı 35 e kadar yolu var.sahrudcum 40 deme ya sonra buyutmesı senın acındanda zor olur.askere bıle gıderken 60 olacaksın evlensın torun derken 70 o daha zor...

Aman cnm korkma.sahrudun dedıgı bıbı 35 e kadar yolu var.sahrudcum 40 deme ya sonra buyutmesı senın acındanda zor olur.askere bıle gıderken 60 olacaksın evlensın torun derken 70 o daha zor...

Bende bu kaynata varken zaten biz koca karı 70i göremeyiz
Ama iki kişi o kadar mutluyuz ki biraz yalnız kalalım istiyoruz
Malum çocuk gelince siz yalnız kalın deyip arada geri gitmiyor :kedi: iadesi yok
Neyse du bakalım şimdilik herşey yolunda

Sahrucugum yenı konu actım.ıcım cok acıyor.geÇmısı hatırladım.benı hep yarım bıraktın baslıgı.bır bak ıstersen...

sahrudcum sen de benim kafadansın ben de bir türlü kocamla yalnız kalmaktan sıkılıp da çocuk diyemedim ben de 30 yaşındayım hoş zaten maddi sıkıntı da var ama henüz kocamı paylaşmaya hazır değilim ne yalan söyleyeyim :))

kayınvalidemle konuştum az önce kızı kocasıyla 4. kez barıştı evlerini değiştirdiler görümcem gidip annesinin iki apartman yanında ev bulmuş tuttular adamı razı edip ama damat da acayip bozulmuş bu işe o yüzden de evi taşırken kadın tutma annen gelsin yardım etsin demiş kayınvalidem de iki gün gitmiş yardıma bu arada görümce de çalışıyor damat da ve gayet iyi gelirleri kayınvalidem de kızına çalışıyorsun paran var sen tut kadın demiş ama olmamış

niye anlatıyorum ben evlendiğimizden beri düzenli olarak yardımcı kadın alıyorum çünkü evliliğimin ilk iki yılı haftanın 6 günü çalışıyordum kayınvalidem de laf ediyordu ben de çalışıp kazanıyorum kime diyordum oh olsun valla bir yerden bir şekilde çıkıyor görsün bakalım nasıl oluyormuş el kızına acımazsan el de senin kızına acımaz

Allah ağzınızın tadını bozmasın
Tad dedim de kızlar ben eşime supangle yapıcam kendinize iyi davranın kaydirigubbakcemile3
Belki gelirim yine

selam kızlaar günaydıın..
2 gündür yoktum. yemin törenim var provalardaydım.sabah işe gelince hemen açtım merak ettim ne var ne yok.
bu arada benden haberler. kaynanam öğleden sonra geliyo. yemin törenim için lacivert takım almam lazımmış az zaman kaldı hiiç alasım yok eşimle nazar değmesin çok iyiyiz sanki evliliğimiz bayağı oturmaya birbirimizin orta yolunu bulmaya başladık. (tabi kaynanamlar geliyo eşimle çok iyiyiz ortada buluşabiliyoruz derken yine ortalığı alt üst etmelerinden korkuyorum.onlarla bi görüşüyoruz adamı 2haftada zor toparlıyorum konuşma tavır hemen değişiyo)

ben yokken geçen sohbetleride okudum;
eleyna gözün aydın tebrik ediyorum gerçekten çook sevindim

sahrud melodi süper bayıldım, ben de mi kullansam ne... bi ara cenaze marşı vardı eşim sildi.

astikom-85 seninde anlattıklarına çok üzüldüm. sadece kaynanadan çeken sen olmamışsın eşinde çekmiş kaynanasından sanırım. Allah size huzur mutluluk versin herkes yaptığıyla kalır.

çiçekcim hamsili pilavın tarifinide veremedim kusura bakma. 2gündür yoltum evdede eşimin yanında giremiyorum yeni gördüm yazdığını. ama sağolsun sahrud yardımcı olmuş. sağol sahrud.

bu arada naz dı galiba kaynanam oğlum kazanıyor sen kıyafet alıyorsun falan demiş. yeni gelin bir sene kıyafet almazmışmış. yırtarım öyle kaynananım ağzını asıl en çok kıyafeti yeni gelin alır ki şıkır şıkır güzel güzel gezer. bak kaynanaların yüzde doksanında şöle bi düşünce var oğlum kazanıyo gelin çarçur ediyo. oğulları evlenince kıymete biniyor zorlarına gidiyor oğullarınıın başa birine bakmalarının ihtiyaçlarını karşılamaları. aslında bizi başkası el olarak görmeyip oğlumuzun karısı kızımız deseler böyle olmaz. benim kaynanamda şaka karışık der oğlumun parasını hep yiyon geliin.oysa ben oğlundan daha fazla maaş alıyorumkaydirigubbakcemile3 hep derya böle bi gün artık boğazıma kadar gelmiş. düğün olacak gelinliği damatlığı aldık, takı seti aldık geldik eve. hiiç senin paran benim param ayrımcılık yapmadım. gelinlik damatlığı da takı setimide ben aldım. takı setini görünce kaynana demez mi gelliin hep oğlumun parasını yiyon. zaten yorgunluk stres kan beynime sıçradı yavaş yavaş üzerine yürüdüm hazır eşimde yok yakınlarda duymasınlar diye kulağına eğildim. gelinliğimide takı setimide ben aldım, oğlunun damatlığınıda ben aldım. benim senin oğlunun parasına ihtiyacım yok ondan çok kazanıyorum bil de konuş. ki kazanmasam nolurr kocam olacaksa alacak tabi dedim.

ayy çok işim var çook...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…