- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #2.781
dedımya hayırlısı olsun cnmm
cnmcım ben bıraz yatıcam
cok mıdem agrıyor
gorsuruz kendıne ıyı bak
arada profılımede olsa msj at
senı merak edıyorumm
bizimkiler de kurban bayramında bizdelerdi.
eşim bir gün çalışıp bir gün evdeydi. eşim evdeyken güzel güzel konuşuyorlar eşim evde yokken tek kelime bile konuşmuyorlar sanki evde ben yokmuşum gibi. dedim anne ne yemek yapayım akşama? sen kndine göre yap biz yemicez dün akşam çok yedik dedi :)) bi hazır çorba yaparsın yeter :) sanki ben çorba yapmayı bilmiyorum ya.. akşam yemeğin de hepsini silip süpürdüler. keşke diyorum eşime annemler yemicekmiş hayatım gel biz yiyelim deseydim ve onlara tabak falan getirmeseydim
hosgeldın tgulll cnm
cok haklısın
uzun zamandır kımsecıkler yok bu topıcte
hepımız bırden terk ettık sanırsammm
eşim azından kaçırdı geçenlerde..ne zaman kayınvalidemlere gitsek eşimi sıkıştırıp gel beraber yatalım ..benim yanımda uyu diyormuş...gülermisin ağlar msın ..sinir kadın yaa..
hoşbulduk askitom,
o kadar yoğun ki son günlerim akşam gözlerim gidiyo koltukta...
eee kızlar kimse yok mu
hayat nasıl, kaynanacıklarınız nasıl?
eşim azından kaçırdı geçenlerde..ne zaman kayınvalidemlere gitsek eşimi sıkıştırıp gel beraber yatalım ..benim yanımda uyu diyormuş...gülermisin ağlar msın ..sinir kadın yaa..
pamuk82
boyle bıseyı ılk defa duyuyorum ve ohaaaaaaaaaaaaa
dıyorum[/Q
gerçekten bak öle diyomuş.duydumda bi kaç saniyelik şoka uğradım.beynimde algılamay çalıştım duyduklarımı ama doğruydu..ben de szinle yatarım o zaman dedim.düşünebiliyomsn kaçıncı yüzyıldayız ve kaynanalar hala böle şeyler diyebiliyo..tamam desem ki olurr..eşimi zorla alır koynuna ve utanmadan arlanmadan yatar o kadın inanıyorum ben...
Zamaninda kayinvalidem bende sizle yatacam bende sizle yatacam der dururdu bende saka ile karisik terslerdim demekki musade etsem kadin saka degil cidden yatmak istermis pamuk82 yani bende sanardimki kayinvalideler boyle seyleri sakadan yaparlar icten ice demekki ogullari ile uyumak istiyorlar...
evlerinde iken kiymeti olmayan evlatlari evlenince kiymete biniyor nedense...
Pamuk canım dua et emzirmeye kalkmıyor :roflol:
Var ya bu kaynana milleti elinden gelse onu da yapacak ama delikafadulden
Depo kuru yapamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?