Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

cnmcım ben bıraz yatıcam
cok mıdem agrıyor
gorsuruz kendıne ıyı bak
arada profılımede olsa msj at
senı merak edıyorumm

benimde kayınbiraderim geçen akşam eşime şöyle diyo
(annemlere üstüste bikaç gün uğramıştık)
Bu tarafı pek sevmiyosunuz anlaşılan
nedense hep ordasınız :)))
cahillik budur işte dedim bende kendimce

eşim azından kaçırdı geçenlerde..ne zaman kayınvalidemlere gitsek eşimi sıkıştırıp gel beraber yatalım ..benim yanımda uyu diyormuş...gülermisin ağlar msın ..sinir kadın yaa..

Zamaninda kayinvalidem bende sizle yatacam bende sizle yatacam der dururdu bende saka ile karisik terslerdim demekki musade etsem kadin saka degil cidden yatmak istermis pamuk82 yani bende sanardimki kayinvalideler boyle seyleri sakadan yaparlar icten ice demekki ogullari ile uyumak istiyorlar...
evlerinde iken kiymeti olmayan evlatlari evlenince kiymete biniyor nedense...

bizimkiler de kurban bayramında bizdelerdi.
eşim bir gün çalışıp bir gün evdeydi. eşim evdeyken güzel güzel konuşuyorlar eşim evde yokken tek kelime bile konuşmuyorlar sanki evde ben yokmuşum gibi. dedim anne ne yemek yapayım akşama? sen kndine göre yap biz yemicez dün akşam çok yedik dedi :)) bi hazır çorba yaparsın yeter :) sanki ben çorba yapmayı bilmiyorum ya.. akşam yemeğin de hepsini silip süpürdüler. keşke diyorum eşime annemler yemicekmiş hayatım gel biz yiyelim deseydim ve onlara tabak falan getirmeseydim

Emin ol öyle yapsaydın kaynanan bizden bi tas çorbayı mı esirgiyon
Hazır çorba mı yaptın diyerek durumu kendine çevirirdi
Belki de hazırlıksız yakalanmanı istediği için sana biz tokuz dedi :bbo:

eşim azından kaçırdı geçenlerde..ne zaman kayınvalidemlere gitsek eşimi sıkıştırıp gel beraber yatalım ..benim yanımda uyu diyormuş...gülermisin ağlar msın ..sinir kadın yaa..

hiç güleceğim yoktu ya...
aranıza alında yatın bari vah vah.. tabi aranızda yatan bir çocuğunuz yoksa.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk askitom,
o kadar yoğun ki son günlerim akşam gözlerim gidiyo koltukta...
eee kızlar kimse yok mu
hayat nasıl, kaynanacıklarınız nasıl?

Anlatmıştım ama sana özet geçeyim
Benim kaynanacık en son bayramda gördüm
Kadın resmen kudurdu kudurdu
Şincik biz bayramda önce bizimkilere gittik orda iki gece kaldık
Sonra eşim yalnız kendi ailesine gidecekti ki bi durum yüzünden bende gittim
Önce nerden geldiğimizi ne kadar kaldığımızı sorguladı
Ama 39 buçuk derece ateş ve şiddetli halsizlik yüzünden bi köşede uzandım :bbo:
Eşim sürekli başımı omzuna koydu saçlarımı okşadı
Yüzüme ıslak mendil koyup ateşimi düşürmeye çalıştı
Öptü kokladı bunları gören kaygana asık surat bakıp durdu
Sert dümdüz bi yastık getirdi başını şu tarafa koy dedi
Pis kokan bi örtü getirip al üstüne ört dedi
Ama eşim böyle daha iyi diye izin vermedi
Sonra ben akşama ailemin yanına dönünce daha fena olmuş
Ama eşimden dolayı gıkını çıkaramamış
Oğlun mutlu mesut iyi bakılıyor ilaçları vaktinde getiriliyor
Gönlü hoş sevinsene be kadın dimi ama :dilcikar:

sana kesinlikle katılıyorum cnm.bende şaka sandım ama yüzde yüz gerçekti eşimin söledikleri..yazdım yaa ben olur desem yatar oğluyla..inan aklıma geldikçe kayınvalimdemden biraz daha soğuyorum..kim bilir daha neler varda adam bana sölemiyodur allah bilir..
bi de çok kıskançtır kaynananm ;benm eşim evlenmeden dediki;annemin yanında pek samimi olmayalım hatta mümkün mertebe az konuşalım senle dedi..ilk başlarda anlamamıştım meğer durum böleymiş.düşünsene kocaman 30 yaşındaki oğlunu koynuna almak isteyen bi kadın neler ypmaz ki..

Pamuk canım dua et emzirmeye kalkmıyor :roflol:
Var ya bu kaynana milleti elinden gelse onu da yapacak ama delikafadulden
Depo kuru yapamıyorlar

of of ben dayanamıorum bazen boşanmak bile geçio aklımdan ya çocuğunun eksiklerini düşünceğine annesinmin durumunu düşünüo onların durumu yok dio sen önce kendi ailene bak iki senedir doğru dürüst bi kıyafet aldığım yok o anasıda anası. bayramda iki takım birden giydi anası ben almadım bile adaletmidir bu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…