Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ooh çatlasın. hiç anlamam ya oğulları gelinle ilgileniyor diye suratı asılanları, bize güzel hoş değil hizmetçi gibi davransa kocalarımız hoşlarına mı gidecekki?
benim kocacım ameliyat olacak bir kaç güne kaynanam gelim bile demedi, dolayısıyla eşim üzüldü gelmesini istedi, kocası izin verirse gelecekmiş. ister gesiin ister gelmesin. ben onun evine gidince sıkılıyorum ama onun gelmesi hiiç fena olmuyor evi köşe bucak ben işteyken temizliyor. hizmetçi kadın çağırırım ara sıra ama kaynanam ona on basar temizlikte:)) ah şu dilide olmasa ne iyi anlaşacaz opuyorumnanaktan
bu arada kuş aldı kocacım bana, bilgisayar hastası çıktı şimdi klavyede durup ekrana bakıyo ötüyo sanarsın yazdıklarımı okuyo kaydirigubbakcemile3

herkeslere merhabalar kızlarrr nasılsınızz?
askitom hamilelik nasıl gidiyor ne kadar kaldı?
çiçekcim sende ne haberler var bi bebek işi vardı kaçırdım herhalde neye karar verdiniz?

Çatladı zaten ama ne fayda kaydirigubbakcemile3
Oysa oğlum mutlu diye sevinse Bu mutlu ailenin bi parçası olmayı denese
Ama yoook illa oğlu tek başına onun olacak
O zaman da oğlu tepkiyi koyunca bozuluyor

Kız senin kuş yazdıklarını okuyup kocana yetiştirmesin sonra kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:

Tgulll
sagol cnm
tıckerıme bak
ordan hergun bakabılırsın
kısmetse 18 gunum kaldı
ÇıÇek arkadasımın oyle bır durumu yok artık
kalmamıŞ
herkesın hakkında hayırlısı olsunn

Bu arada cok gecmıŞ olsun cnmmcım eŞınee
acıl sıfalar
benımde eŞım amelıyattan dondu sımdılık
1 ay ılac kullanacak bakacagız ondan sonra dru ne dıyecek

Kizlar hikayelerinizi kah gülerek kah üzülerek okudum ve iyiki okudum kendimce vay be Allah nazardan saklasin benim kayinvalidecigim ne melek insanmis dedim durdum. Kadincagiz biz yanina gittigimizde ne yapacagini sasirir en sevdigimiz yemeklerden tutun en hosumuza giden hediyeleri alir suprizler yapip kargo ile gönderir. Su kadarinida ilave edebilirim benimki ogluyla degil benimle uyumayi hep cok ister :1hug:

tü tü tü masAllah masAllah... darisi herkesin basina

eşim azından kaçırdı geçenlerde..ne zaman kayınvalidemlere gitsek eşimi sıkıştırıp gel beraber yatalım ..benim yanımda uyu diyormuş...gülermisin ağlar msın ..sinir kadın yaa..
bu kadarda olmaz ya yuh artık
valla bunların kafalarında var belliki
bekar oğullarına burunlarını silmeyen anaların oğulları
evlenince pek bi kıymetli oluyo nedense
Allah akıl fikir versin kaynanalra
bizlerede sabır

ya inanamıyorum ya bu kadarda olmaz
yani ne kadar oğlunda olursa olsun
koca adam olmuş ya bunu nasıl diyebilirler !!
Pamuk canım dua et emzirmeye kalkmıyor :roflol:
Var ya bu kaynana milleti elinden gelse onu da yapacak ama delikafadulden
Depo kuru yapamıyorlar
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet bunada şükür
geçen eşime diyorum erkek çocukları annelerinin göğsüyle oynamayı seviyolar diye
evet çünkü annelerine aşıklarda o yüzden dedi
sinirim tepeme çıktı
neyine aşıksın lan diycen olmuyo iştee (
ama cidden kıskandım
dilerim oğlum olurda eşimde babanın nasıl dışlandığını görüp yaptıklarına utanırlar !!!
çünkü benim pek dini bütün kayınvalidem
ömrü boyunca babayı kötülemiş elinden geldiğince
halada kötülemekte, evlendikte adam babasına yapılan haksızlıkları görmeye başladı
ama anadır evladı yetiştiren
babayada eşede düşman eden
yazık böyle analara

pek iyi sayılmam askitom, eşimle çok sık sorun yaşamıyoruz ama oluncada kötü oluyor şimdi tam üstünede kaynanam geliyo moralim çok bozuk. bir sürü iş var iş yerimde yapmam gereken ama elim varmıyor.

İşlerin bi kısmını eve götür canım
Böylece hem evde oyalanırsın :kedi:
Hem işleri halletmiş olursun
En azından eşinle annesini seyredip sinirlerini yıpratmazsın

geçen kayınvalidem şöyle diyo
sofradayız yemek yiyoruz oğluna bişey yemesi için ısrar etti
sonra banada teklif etti yok dedim, sonra nasıl bi ısrar
ya yok istemiyoruum dedim
olsun ben vereyimde oğlunu kayırıyo deme
bende herşey eşit, kimseye fazla ksik yok diye
ses etmedim
oturdu anneme kaynansını kesti
yok bana böyle yapardı ooğluna şöyle yapardı
hep onu kayırırdı falan filan
şeytan dediki
zamanında kendi gelinin yerine başkalarınınkini bağrına bastığını ne tez unuttun

gunaydin canim

iyi olmana sevindim esinle olan sorununu hallettin galiba :))

tam olarak halloldu mu daha sonra benzer şeyler yaşarmıyım bilmiyorum ama ameliyatta sanki kisini değil sinirini aldılar. belkide inadına iyi ve saygılı davranmam fayda etti. hastanede iyi davrandı çok sevecendi ve tabiki bir bebek gibi bana muhtaç. evde daha iyi oldu. annesi geldi annesine yanaşır benle ilgilenmez sanıyordum ama annesi bir tarafta ben yanında bilemiyor başımı okşayacak bilemiyor öpecek zaten elimi hiç bırakmıyor yanındayken. acaba diyorum ameliyat stresinden mi abarttı son zamanlar. sonuç olarak şimdi çok iyiyiz inşallah tekrar aynı şeyleri yaşatmaz...
sen nasılsın nasıl gidiyor ev hayatı iş hayatı... eşin alıştımı oralara??

Son düzenleme:

sevindim canim aranizin duzelmesine tabiki senin ona karsi davranislarini fark edince bence ona anlamistir herseyi.
esim buralara hala tam alisamadi pek begenmiyor hosuna gitmiyor hic bisey ama yapacak bisey yok.
turkiyedeki sartlarda yasayamazdik suan enazindan gecim sIKIntimiz yok canim.
ev hayatida suan Allaha sukur iyi kayinvalide ve elti biraz ellerini cektiler giib canim uzerimizden eltim ile esim konusmuyor artik muhattap olmuyor epey rahatladim bu konuda anlayacagin :)
anneside iste hala ufak tefek seyelr yapiyo ama gormemezlikten geliyorum

Benim kaynanamin gelinlere laf sokmak icin cok özel bir yöntemi vardir: Oglum evlendiginden beri huy degistirdin ha...

Birde görümcem vardir tabi oda ayni sekil: kardesim hazir yemek yiye yiye bir hal oldun...

yok bir derdiniz varsa bana dönüp söylesenize niye esime birsey söylermis gibi yapip laf sokuyonuz ki degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…