Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

nerde be canıım :1no2: tam gaz dvm ediyoz...Çok bunalımdayım bu aralar,son 1,5 haftadır,kaynanamlara şuraya,buraya gidiyozyok eve geldik demeleri kestim.Evimin yedek anahtarıda vardı bunlarda ya,onuda almıştım,ben ne bileyim onuda çoğalttıklarını :1shok: cinlerim tepeme yığıldı....buzlugumdan 2 kilo kıyma gidiyo,sonra yarısı geri geliyo,o şekilde öğrendim hala bizim eve girip çıktıklarını....Nefret ediyorum ya,suratları bile sinirimi zıplatıyo bunların...Bugün kaynanam bi pazar turu yapmış,sonrada dr a gitmiş,sözde hasta akannehir artık fettanlıklarını içten içe yapıyolar....

benimde birtane gorumcem var hic birzarari yok bana olmadi bugune kadar hic sagosun herseyimize yardim eder esirgemez hic biseyi

rengarenk...
seninde çok derdin varmış okudukca ağzım açık kaldı pes dedim yani. meğer herkeste varmış böle dertler

Anahtar kilitte kırıldı bahanesiyle kilidi değiştir bacım kaydirigubbakcemile3

sagol cnm ya
5 gunum kaldı
cok heyecanlıyım aynı zamanda korku da var,
karnım ıyıce asagı ınmıs
bakalım erken olur gec olur allah bılır

sen gebelikten yatamıyosundur kesin de bana noluyo anlamadım.son bikaç gündür sabahın ilk ışıklarına kadar uyuyamıyorum.bünyem alt-üst.

korkma hiç.bol dua et.bu son 5 günün boş geçen,boşa yaşadığın günlerin sonları bebeğini kucağına alınca anlayacaksın neyi kastattiğimi.onunla birlikte sende dünyaya yeniden geleceksin.yavruna kavuşmayı korkuyla değil hevesle bekle.

sagol cnm
allaha sukur mutlu hatta cok mutlu bır evlılıgım var
hıc cocuklumu yasamadım
ama ne zaman evlendım
işte insan oldugumu deger gormenın ne demek oldugunu anladım...
allah herkese mutlu bır yuva
ısteyene de bebek verıp mutlu yuvayı pecınlesın.
allah kımsenın yuvasını bozmasınn

aslında diyceksin ki canım yaşlı başlı kaynanalar yürütüyo da ben gencecik halimle mi yürütmiyim.
ama denmiyo işte böyle kendi kendimize konuşuyoruz :)

bi insan niye arayıp sorar ki bunu terbiyesizlik gerçekten neler var ya. benimde bi arkadaşım evlendiği gece eşinin kaynı getirip koyuyo yer yatağını sabahta erkenden almaya gelmiş neymiş yatağın altına para koyacaklırmış kaynı için adetmiş. Ayıp denen bişey var kızı yerin dibine sokmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…