- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #2.841
teşekkürler askitom,
ablamında 3 haftası vardı kızcağıza misafirlikte uyuyakalmışken sancı gelmiş birden derken hastaneye bir saat sonra bebiş doğmuş.aman dikkat et fazla tek kalma.
fuuriya hoşgeldin canım sende. burası çook rahatlatan bir form sağolsun rengarenk açmıştı ama uzundur girmedi hiç mi sorunu kalmadı kızın yoksa:)) iyikide geldin anlat anlatalım rahatlayalım...
nerde be canıım :1no2: tam gaz dvm ediyoz...Çok bunalımdayım bu aralar,son 1,5 haftadır,kaynanamlara şuraya,buraya gidiyozyok eve geldik demeleri kestim.Evimin yedek anahtarıda vardı bunlarda ya,onuda almıştım,ben ne bileyim onuda çoğalttıklarını :1shok: cinlerim tepeme yığıldı....buzlugumdan 2 kilo kıyma gidiyo,sonra yarısı geri geliyo,o şekilde öğrendim hala bizim eve girip çıktıklarını....Nefret ediyorum ya,suratları bile sinirimi zıplatıyo bunların...Bugün kaynanam bi pazar turu yapmış,sonrada dr a gitmiş,sözde hasta akannehir artık fettanlıklarını içten içe yapıyolar....
geçenlerde kayınvaldemin yanında kardeşim ve oğlum için arayıp doktordan randevu aldım. aradan biraz zaman geçti bana demesinmi kardeşin için arayıp randevu alıyosunda beni bi arayıp nasılsın demiyon... ben şok oldum. bişey diyemedim. sadece ben kendi annemi de aramıyorum benim ağzım laf yapmaz öyle dedim. oda yürütüyon yürüttüğünle senelerce diyo (oğlunu kastediyo) bende kimle yürütmüşüm dedim arkadaşlarınla filan diyo lafı kıvırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?