Kaynana ve Eş Teroru Yuzunden Intihar Eden Guler Koza

ozgmlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
436
1.316
63
33
Bu ulke de kaynana olunca vicdandan muafmi oluyorsun ne oluyor bu insanlara anlamıyorum. Neden elin kızlarına eziyet etmekten zevk alıyorlar. Neden çocuklarını bir birey yapmadan evlendiriyorlar. Ya aileler neden kızlarına sahip çıkmıyor neden neden.

Bu mektubu okuduktan beri kendimi toplayamiyorum. Insallh tüm vicdansız insanlar layığını bulur .

Eklentiler

• Screenshot_20200205-174914_Instagram.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 1.735
Ya yazık günah gerçekten bu insanlar vicdanı, merhameti nerede bıraktı. ALLAH ıslah etsin öyle kocayı, anneyi, kaynanayı.. O kadının suçu neydi.. Olan kadına ve çocuklarına oldu.. Çok üzüldüm çokk..

yaa tüm vucudum uyustu cok üzüldüm. ne kadar üzdülerse

Çinin vuhan kentini karantinaya almışlar
En geniş karantina bölgesi olmaya aday bir ülkeye sahibiz ve üyeyiz
Salgın hastalık yüzünden kaç kişi öldüki
Her yıl koca kaynana toplum adı verilen virüslerden kaç kadın ölüyor ne kadar çocuk mağdur oluyor bunun hesabını yapan yok

Ah kurban olduğum kim bilir neler yaşadı.. Değer miydi bu insanlar yüzünden göçüp gitmeye.. Rabbim evlatlarına sabır versin merhumun mekanını cennet eylesin...

Ben benzerini birkaç yıl önce başka bir şehirde de duymuştum. Ailesi kabul etmiyormuş, kv ve görümcelerle çok sorun yaşıyormuş sonunu tam bilmiyorum kadın balkondan atlamış mı yoksa atmışlar mı bir şekilde balkondan düşerek ölmüş. Çok üzücü ya.

Allah bilir neler yaşadı. Herkes keşke güçlü olabilse.
Ben mesela dişimi gösterdim evime sokmuyorum görüşmüyorum ama herkes böyle değil. Illa ki,muhakkak her evli kadın sorunlar yaşıyor ama görümce ama kayınvalide ama iste herkes güçlü degil kac anne kızına sırf evliligine alışsın diye kötülük yapıyor evinde otur diye. Baba evine dönmesin uğraşmasın diye. Yazıklar olsun
Bazi erkekler de varki inanin inanmayin karısı vefat ediyor evlenmiyor cocuklarina bakiyor. Bu toplumun kadınları egitilmeli önce. Erkegi de kadini da yetiştiren onlar !

Dünyada herkes aslında yalnız. Avrupa dışında kadının adı yok. Çin’de kadınlar tek kaldığında çocuklarına maddi durumdan bakmadığından terk etmek zorunda kalıyorlarmış, Kore ve Japonya’da da öyle. Hindistan, Afganistan vs tüm orta Doğu ülkeleri, Türkiye’de öyle. Kanada’yı bilmiyorum ama Amerika hiç iyi değil bu konuda. Düşünüyorum bir türlü yine de her kadının başına bir şey geldiğinde suçluluk hissinden kurtulamıyorum. Kadıncağıza kimse sahip çıkmamış, aslında sosyal devlet olsa, hayata kazandırılabilse kimseye de ihtiyacı olmayacaktı.

Evet Avrupa'da çocuk başına 200 Euro'ya yakın para veriliyor bir de çalışmak isteyene kurumlar iş bulması için yardımcı oluyor. Bizde bunlar olmadığı için bazen kadınlar gerçekten caresiz kalıyor. Her sorun sonunda parasizliğa dayanıyor işte.

Öz annesıne hakkını helal etmemıs, anne teröru de var.
Kesın zorla verdi veya Bosanmak ıstedıgınde kocandır kal orda cocuklarınla gelirsen sahip cıkmam dedı

Dilerim dunyada da ahirette de cennet yuzu görmezler.
Annesi sahip cıksa, cahil vicdansız kaynana ve ezik hasere embesil koca napabılırdı ki guler'e?

Allah kaynana ve kocasına gun yuzu nasip etmesin ama en cok annesıne etmesin.
Kıyamam ki, evlatlarına da kıyamamıs. Mezarımı bilsinler demıs, cocuklarını buyutmek okuduklarını evlendıklerını gormek isterdi her anne gıbı emınım. Nasıl bezdırdılerse kadını vazgecmıs bunlardan.

Nasıl caresız bıraktılarsa kıyamadıgı cocuklarını bu leşlere bırakıp gıtmıs.

Cok uzuldum.
Bu kadının canına kıymasında kimin ufacık bir payı varsa gun yuzu görmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…