yaa tüm vucudum uyustu cok üzüldüm. ne kadar üzdülerseBu ulke de kaynana olunca vicdandan muafmi oluyorsun ne oluyor bu insanlara anlamıyorum. Neden elin kızlarına eziyet etmekten zevk alıyorlar. Neden çocuklarını bir birey yapmadan evlendiriyorlar. Ya aileler neden kızlarına sahip çıkmıyor neden neden.
Bu mektubu okuduktan beri kendimi toplayamiyorum. Insallh tüm vicdansız insanlar layığını bulur .
Evet Avrupa'da çocuk başına 200 Euro'ya yakın para veriliyor bir de çalışmak isteyene kurumlar iş bulması için yardımcı oluyor. Bizde bunlar olmadığı için bazen kadınlar gerçekten caresiz kalıyor. Her sorun sonunda parasizliğa dayanıyor işte.Dünyada herkes aslında yalnız. Avrupa dışında kadının adı yok. Çin’de kadınlar tek kaldığında çocuklarına maddi durumdan bakmadığından terk etmek zorunda kalıyorlarmış, Kore ve Japonya’da da öyle. Hindistan, Afganistan vs tüm orta Doğu ülkeleri, Türkiye’de öyle. Kanada’yı bilmiyorum ama Amerika hiç iyi değil bu konuda. Düşünüyorum bir türlü yine de her kadının başına bir şey geldiğinde suçluluk hissinden kurtulamıyorum. Kadıncağıza kimse sahip çıkmamış, aslında sosyal devlet olsa, hayata kazandırılabilse kimseye de ihtiyacı olmayacaktı.
Bu mektuptaki gibi anne ve kayınvalidelere nefret kusulması sorun mu?Hanımlar ikiyüzlülük yapmasanız? Burada bile bir birinize kin nefret kusan, kendi cinsine düşman yorumlar yazan si z değilsiniz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?