cnm benim öncelikle bebeğin hayırlı olsun. sağlıklı günlerde kucağına alırsın inşallah. kaynanaların hepsi aynı cnm. onlarla baş etmek gerçekten çok zor. iş burda eşine düşüyor ama anladığım kadarıyla eşin hiç oralı değil. Allah yardımcın olsun. üzme kendini bebeğine de sana da yazık.
Eşim annesinin müdahale ettiğinin farkında değil ki. Öyle bişey ki kaynanam eşini yalnız bırakıp bizim oturduğumuz yerdeki evine geliyo kalmaya. Eşim senin yüzünden annemi gece bize çağıramıyorum diye beni suçluyo. annesi yalnız kalıyomuş. ya işi gücü yokken geliyo buraya. herhalde eşimi de dolduruyo çaktırmadan. anlamadığım kayınpederim sağ, yalnız kalıcağını bile bile geliyo burdaki evine. eşim beni niye kabahatli buluyo anlamıyorum. çalışıyorum da. herkesin kendisine göre işi oluyo. mecburmuyum. acaba ben mi çok kötüyüm diyorum. ama haftada bir bile çok bana göre. Eşimin beni düşünmemesini geçtim de çocuğu düşünmemesine çok bozuluyorum. Ne anaymış vallahi pes!!
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Çocuğa bakabilecek durumdayım ama herşey maddiyat olsa keşke. Oğlumuz olucak, özellikle erkek çocuklarını baba olmadan kontrol edebilmek çok zor. Oğlumu düşünmek zorundayım. Az da olsa düzelebilme ihtimalini de.
Daha 1. yılımızı doldurmadık. Eşimle tek problemimiz de bu.. İnanın başka hiçbirşey yok kavga ettiğimiz. Herşeyimiz uyumlu. dünya görüşlerimiz, vs. Evine sadık, kötü alışkanlığı yokk. İyi özellikleri fazla aslında. ama inadı yok mu çatlatıcak beni. Çocuk doğunca biraz daha bize döner mi acaba... Annesi çok kötü niyetli bir kadın ama çok iyi bir oyuncu. Başta ben bile yiyodum... Resmen çocuk olunca oğlu uzaklaşıcak diye hamilelikte gerçek yüzünü çıkardı ortaya. Bu kaadar yapmıyodu başlarda. Çok iyiydik.......
Eşim arayı bulamıyor ve beni ezdiriyor malesef gıyabımda da olsa. Annesi ne dese bana anlatıyo. Kaynanam da boşver oğlum o gelmezse biz yeriz yemeğimizi o yalnız kalsın diyomuş. Bunu da marifet gibi anlatıyo eşim bana..
Gerçekten eşimden soğumaya başladım. Düzelir mi, beni seviyor da inadından mı yapıyor hiç bilmiyorum. Ama hamilelikte böyle problemler hiç çekilmiyo[/
aynı benim kayınvalide işte.bizimde eşimle hiçbir problemimiz yoktu ama ailesi yüzünden defalarca boşanma noktasına geldik.ne hamileliğimi sindirdiler ne de doğumumu.doğumuma eşimle küs girdim.hamileliğimde 8 kilo almıştım ama son hafta sinirden iki kilo verdim.çocuktan sonra değişiyor çoğu erkek.zaten kayınvalidende bunun böyle olacağını bildiği için hırslanıyor.bence eline koz verme.bu yüzden eşinle tartışmaya girme derim.birazcık sabır ve zaman ile herşey yoluna girer allahın izni ile.hamilelik çok güzel ve özel bir duygu tadını çıkarmaya bak.şimdiden hayırlı doğumlar.
Kaynanam da eşimin yanında melek gibi. görseniz beni pek bi düşünüyo sanırsınız. ama özel hayat bırakmıyo. her haftasonumu onla geçirmek zorunda mıyım ben. ya da her çağırdığında gitmek zorundamıyım..
eşim her çağırdığında nezaketen geri çeviriceğine dur bi sorayım diyo ve ben arada kalıyorum. Oysa ben annemler çağırdığında çok sık oluyosa hiç eşime sormadan geri çeviriyorum kibarca. anne yoruluyorum, eşimin işi var vs diye.
Acaba ben de annem her çağırdığında eşime söyleyip onu bunaltmalı mıyım.. Öyle mi anlar beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?