Kaynana ve eşiyle baş edemeyen kadına yardım!

Ne biçim eş o öyle vicdan diye bir şey yok. En başından beri böyleyse neden hemen çocuk yaptınız ki bu kadar merhametsiz bir adamdan aceleniz neydi. Tek başınıza mı kaldınız hastane de o da anasının yanında rahat rahat oturup yemeğini mi yedi rahat rahat siz hastanedeyken?

Ne biçim eş o öyle vicdan diye bir şey yok. En başından beri böyleyse neden hemen çocuk yaptınız ki bu kadar merhametsiz bir adamdan aceleniz neydi. Tek başınıza mı kaldınız hastane de o da anasının yanında rahat rahat oturup yemeğini mi yedi rahat rahat siz hastanedeyken?

şeytan diyor git kk daki ilk konuyu bul çıkar ayıklasınlar pirincin taşını...

cnm bence eşine yorgun olduğunu ama istiyorsa onu kırmak istemeyeceğini gidebileceğini söyle gidincede oturduğun yerde uyuklamaya başla
sonra müsade iste başka odaya geç yat uyu gidene kadar. ama bu hep böyle olsun

yalnız isteyerek gittiğinizde yorgun olmadığında çok enerjik ve neşeli ol belki kafası dank eder eşinin

Annesıne gelmek istemiyorum demeye korkan adam bu konuda sıze yuklenıyor belliki.. Bahane olarak sizin gitmek istemediğinizi sunuyor..Araya mesafe koymayı becerebilecek bi tipte değil belliki..Zorluğu ondan..

Benim erkek arkadaşım daha soz yok nişan yok daha sormuştu, Benım tek korktuğum sey ailemle / senin aranda kalmak diye.. Cünkü annesine kıyımsız.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…