Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah. Bütün problem kaynananda. onun bunu düşünmesi lazım. bu kadın bütün hafta çalışıyor, bırakalım bir planı varsa aksatmayalım demesi lazım.
birde şunu merak ederim açıkçası. nişanlılık yada sözlülük aşamasında bir kişinin annesine bu kadar bağlı olması, yada annenin oğluna bağlı olması anlaşılmıyor mu? bu evre insanların birbirini analiz etme evresi değilmi?
yani balık baştan kokar. siz bu evreleri yaşamadınız mı?
konu sahibine sormuşsun ama ben balığın baştan kokmadığı bir durum yaşadım canım.benim eşim biz evlenmeden önce hiç annesini takmayan bir adamdı.2 seneye yakın nişanlı kaldık hep benim ve ailemin peşindeydi.bir gün annemede gidelim demedi.ben zorla götürürdüm.ne zaman ki evlendik adam tam bir anneci oldu.tabi bu durumun kayınvalidemin duygu sömürüleriylede alakası var.ama inan nişanlıyken hiç anneci olduğuna dair bir davranışı olmadı
Bu da anormal değil midir sizce. ha şunu belki anlarım. eş,nişanlı, yada sevgili kendi annesine ne kadar uzaksa benimkilere de o kadar uzak, yada tam tersi yakın . ama insan bir sorgulamaz ım kendi kafasında. ya bu adam daha beni 2 senedir tanıyor. ben de el kızımyım benim anneme canım ciğerim diyorda. kendi annesi ni adam yerine koymuyor.
işte biz kadınların hatası bu hepimizin hatası. benim ailemi benimsiyor sa problem yok. kendi annesini benimsiyor sa çok problem var.
e bunu gören erkek annesine 10 senedir oğlunun olduğu unutsa bile kurda kuşa yem olmaması için atlar üstüne. yanlış anlamayın biz kurt kuş değiliz ama. sonuçta adımız üstünde gelin.
şunu söylemek istedim. bana göre kız ailesine de kendi ailesinden çok yakın olunması da yanlış. insan önce kim olduğunu, nerden geldiğini en önemlisi atalarını bilecek.
emin olun ondan sonra da sizi hayatının arkadaşı olacağını bilecektir.
bence den hatali degilsin hatta bu zamana kadar hatali olmasanda hep alttan aldigin icin esi alismis bosanalim demis ama kolay mi oyle bosanmak bence sizin yine alttan alacaginizi dusundugu icin uzatabiliyor. sizinde bosanmaya karar verdiginizi hissederse bence geri adim atmak zorunda kalicak. annesine duskunlugu hakkinda soyleyebilecegim bisey yok karsilasmadim bilemem ama bildigim bisey var kendini naza cekmen lazim hastalik bahanesi bulabilirsin bem bikeresinde oyle yapmistim cok kizdirdi esim beni hemde kayinvalidem bizdeyken mide bulantim var deyip wcde bi guzel kusuyomus gibi yaptim mum gibi oldu anindaTam 4 gecedir konuşmuyoruz.. Hiçbir çabası yok. aksine hala triplerde..
Kızlar ben hatalıyım da farkında mı değilim allah aşkına yaaa..........
11 Temmuz 2011 de başlatılmışuff ne kadar çok oluyor bu aralar taa 2012'den kalma konuları hortlatmak
konu sahibi güncellese neyse
11 Temmuz 2011 de başlatılmış
KİB.ledim ben valla..
sıkıldım günde kaç kere yeni konuymuş gibi okuyoruz..
nerden icap edip taa bilmem kaçıncı sayfalara gidiyorlar onu da anlamadım..
kimi kibledin, kadınlarkulubu nickli üye robotmuş
ne robotu yahu.. troller buraya da mı girdi
konu sahibi tükendim artık adlı başka bir konu açtıktan sonra sırra kadem basmış.2012 haziran ayında .kocasının değişmediğinden yakınmış ve olay orda kapanmış kadınlarkulübü adlı sözde robotun konuyu ısıtma sebebi üyeyi bulmak olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?