Kaynana ve eşiyle baş edemeyen kadına yardım!

demin mesaj yaziyordum sizin konunuza, bi arkadasin yazgidi mesaja cok sinir oldum
kimse agac kovugundan cikmamis , bunu herkes iyice bir bellesin. erkek ve kadin iki kisi evlenir ve kendilerine özel bir hayatlari olur, ne kizin ne ailesi ne de erkegin ailesinin onlari rahatisiz etmeye haklari yok.
özellikle yeni evlileri, yani ne diye insanlari mecbur birakiyorlar , birak canim istediginde icimden geldiginde gelim sana degil mi

bizimde annemiz babamiz var , eslerimizi hergün arayip sikbogaz ediyorlar mi ? Allahim yarebbim sinir oldum yaHu

arkadasim size gelince, esiniz size bu tartismdan ötürü yalnis okumadiysam " bosanalim" demis. blöf mü yapiyor, yoksa hakketen cok afedersin esiniz ö.... neyse artik agzimizi bozmayalim

bence kayin validene esin yokken konus , hamileyim yoruluyorum dinlenemeye ihtiyacim var , de .
hamilelikten sonra isin daha zor olur, cünkü cocuk bahasiyle hergün sana gelir, ha eger rahatina cok düskün bi kadin ise sende cocugun yükünü ona yik eve geldimi belki kacar gider

konu sahibine sormuşsun ama ben balığın baştan kokmadığı bir durum yaşadım canım.benim eşim biz evlenmeden önce hiç annesini takmayan bir adamdı.2 seneye yakın nişanlı kaldık hep benim ve ailemin peşindeydi.bir gün annemede gidelim demedi.ben zorla götürürdüm.ne zaman ki evlendik adam tam bir anneci oldu.tabi bu durumun kayınvalidemin duygu sömürüleriylede alakası var.ama inan nişanlıyken hiç anneci olduğuna dair bir davranışı olmadı

Bu da anormal değil midir sizce. ha şunu belki anlarım. eş,nişanlı, yada sevgili kendi annesine ne kadar uzaksa benimkilere de o kadar uzak, yada tam tersi yakın . ama insan bir sorgulamaz ım kendi kafasında. ya bu adam daha beni 2 senedir tanıyor. ben de el kızımyım benim anneme canım ciğerim diyorda. kendi annesi ni adam yerine koymuyor.

işte biz kadınların hatası bu hepimizin hatası. benim ailemi benimsiyor sa problem yok. kendi annesini benimsiyor sa çok problem var.

e bunu gören erkek annesine 10 senedir oğlunun olduğu unutsa bile kurda kuşa yem olmaması için atlar üstüne. yanlış anlamayın biz kurt kuş değiliz ama. sonuçta adımız üstünde gelin.

şunu söylemek istedim. bana göre kız ailesine de kendi ailesinden çok yakın olunması da yanlış. insan önce kim olduğunu, nerden geldiğini en önemlisi atalarını bilecek.

emin olun ondan sonra da sizi hayatının arkadaşı olacağını bilecektir.

değişmiyo bunlar canım...
tam değişti dersin bi bakarsın başa dönmüşsün yine...
zorla güzellik olmuyo işteeeeeeeeeeee........

öncelikle şunu belirtiyim bebeğim doğdu ve eşim hala aynı..

Nişanlıyken anlamamış mıydınız diyosunuz malesef anlamıştım ama herkesin söylediği gibi, konduramadım, düzelir dedim ama bu kadarını tahmin edemedim... Bi de ne yalan söylym herkesin düştüğü hataya düştüm, elalem ne der şimdi nişan atarsam, naparım nasıl yaparım vs vs..

Eşimle hala konuşmuyorum, ne git diyo, ne barışalım diyo.. bu gece yemek yaptı bana ama gel barışalım hatalıyım falan demedi. ben de yemeği yedim ama hiç konuşmadım.. yüzüne bile bakmıyorum..

ha bu arada görümcemle konuştum, annesini hatalı buldu ve de kardeşini tabi. ben annemle konuşurum böyle yapmasın dedi.. valla ben boşanmayı kafaya koydum çekemiyorum falan dedim.. bakalım görücezz

Ve kendi ailemle de konuştum, bir süre daha bekliycem düzelmezse baba evine dönücem. kimse vazgeçilmez değil!!

Böyle yanii,bilmiyorum nolucakk

kesinlikle haklısın.ben 22 yaşında evlendim.20 yaşında nişanlıydım.o zamanlar heralde aklım beş karış havadaydı.karşımda beni deli gibi seven bir adam vardı ve ilk erkek arkadaşımdı.okulu evlenince bitirdim.ilk seneler çok bocaladım.ama çalışmaya başladım ve şimdi yrd.doçent oldum.eşimin ailesine tutkusu devam ediyor.ama benim de aileme tutkum devam ediyor.kendimi ve ailemi ilk iki seneden sonra hiç ezdirmedim.okurken hiç bunları sorgulamak aklıma gelmemişti.o yüzden bütün genç kızlara söylüyorum.bırakın okul bitirmeyi,çalışmaya başlamadan sakın evlenmeyin.

Tam 4 gecedir konuşmuyoruz.. Hiçbir çabası yok. aksine hala triplerde..

Kızlar ben hatalıyım da farkında mı değilim allah aşkına yaaa..........

Tam 4 gecedir konuşmuyoruz.. Hiçbir çabası yok. aksine hala triplerde..

Kızlar ben hatalıyım da farkında mı değilim allah aşkına yaaa..........
bence den hatali degilsin hatta bu zamana kadar hatali olmasanda hep alttan aldigin icin esi alismis bosanalim demis ama kolay mi oyle bosanmak bence sizin yine alttan alacaginizi dusundugu icin uzatabiliyor. sizinde bosanmaya karar verdiginizi hissederse bence geri adim atmak zorunda kalicak. annesine duskunlugu hakkinda soyleyebilecegim bisey yok karsilasmadim bilemem ama bildigim bisey var kendini naza cekmen lazim hastalik bahanesi bulabilirsin bem bikeresinde oyle yapmistim cok kizdirdi esim beni hemde kayinvalidem bizdeyken mide bulantim var deyip wcde bi guzel kusuyomus gibi yaptim mum gibi oldu aninda

uff ne kadar çok oluyor bu aralar taa 2012'den kalma konuları hortlatmak
konu sahibi güncellese neyse

Doğruyu Söylersen Kötü olursun... Bence Kaynananın Yaptığı Taktiği Sen yap... Sürekli Git evlerine bunalt bence Gelmesinler.diye dua etmeye başlasın... Bunaltmanın çok.güzel yolları var biraz sabır :)

konu sahibi tükendim artık adlı başka bir konu açtıktan sonra sırra kadem basmış.2012 haziran ayında .kocasının değişmediğinden yakınmış ve olay orda kapanmış kadınlarkulübü adlı sözde robotun konuyu ısıtma sebebi üyeyi bulmak olmasın

Aaaaa ilk sayfadan sonra iyiki son sayfaya bakmisim
Bende saf saf okuyorum

kadıncağız demek hakkaten tükenmiş bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…