Kaynana ve görümceyle aynı apartmanda oturmak!!! Bundan kurtulmak için dua noluuuur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenirken akliniz neredeydi?Birincisi eşinizi hiç tanımadan mi evlendiniz?İkincisi evlenirken aynı binada oturmayı niye kabul ettiniz?

Oooo sen yanmişsin üzgünüm . O kocan o evden taşînmaz kira da vermez. Ay cok kötü dib dibe hic istemem acikcasi . Ya tasiniriz yada ben cekemem böyle de ozaman duayla olacak gibi durmuyor.

Düzelmez. Bu ana baba ölmeden bizimki evlendiğinin farkına varmadan düzelmez. Eve gelesim yok o derece. Benide günaha sokuyolar insanların ölümünü düşünüyoeum bu saatte

Hanimefendi iyi misiniz? Olumden ne kadar kolay bahsediyorsunuz oyle. Donup dolasip sizi bulabilecegini dusunmeden. Neden insanlar olsun durduk yere?

Kitabin ortasindan yazayim madem:

Okudugum hicbir kitapta kv ve kp evden kacirmak icin dua diye bir sey yok.

Sizin kocaniz duzelmez. Si olseniz bile ruhunuza bi fatiha okuyup yenisiyle evlenir ve o evde yasamaya devam eder.

Çok haklısınız ama çok sevdim ben haketmediğim bir sürü şey yaşadım ailesi hep sorun çıkaran taraftı kopamadım olmadı. Ayrıldıgımda oldu ama bi şekilde ikna etti beni
Valla duayla falan olacak iş değil bu,korunmazı öneririm.Şu anda yapabileceğiniz en mantıklı hareket bu eğer evliliğe devam edecekseniz.

Sorun aileden kopamamak değil ki. Kira ödemek istemiyorlar , asıl sorun bu. Adamın ailesi de artık bu durumdan sıkılmış ki , kira istiyorlar ancak ödeyen yok.
Bence gezip para harcamaya laf çarpmaları da bu yüzden. Kiraya gelince ödemiyolar ama gezip tozuyorlar, bari kiramızı ödesinler diye söyleniyolar.

Bence gezip para harcamaya laf çarpmaları da bu yüzden. Kiraya gelince ödemiyolar ama gezip tozuyorlar, bari kiramızı ödesinler diye söyleniyolar.
Aynı şeyi düşünüyorum, parayı çar cur ediyorlar bari biz alalım da çar cur olmasın diye düşünmüşlerdir diye tahmin ediyorum

Oturmayacaksanız TOKİ’yi meşgul etmeyin. Bırakın bari gerçekten oturmak isteyenenler başvursun.

Başkalarına çok taviz vermişsiniz şimdi bir denge kuramamanız gayet normal. Kontratlı bir şekilde kira vermeye başlayın en azından onlara muhtaç olmadığınızı görsünler.

Ayrılırsam çok üzülürüm o da biter bensiz yapamaz. Ama çelişiyo işte yapamicak adam bunlara izin mi verir
Böyle düşünen birine hiç kimse mantıklı yönü anlatamaz, yaşayıp göreceksiniz başka yol yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…