- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 78.361
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi cansu28krs
-
Evlenirken akliniz neredeydi?Birincisi eşinizi hiç tanımadan mi evlendiniz?İkincisi evlenirken aynı binada oturmayı niye kabul ettiniz?İmkanı yok işte. Kendine güvensiz bi koca hala oğullarını 10 yaşında zanneden bi aile. Sürekli kaprisli dar görüşlü bi görümce ve zprla tesettüre sokulmuş ama onlar gibi örtünmediğim içinde hala laf edilen gezmesinden evde yemek yapmamasına kadar karışılan ben varım. Eşim sporcu çok yemiyor onun sevdiği tarz yapıyorum. Yani ben onlar gibi değilim kap kap yemk yapmm kim yicek onu
Sütten kesememiş anasi. Ya ne ölecek oğlu kendi yuvasini kurdu başka sokağa taşındı diye. Bu nedirgidemeyiz giidersek üzüntüden ölürler diyo.
Düzelmez. Bu ana baba ölmeden bizimki evlendiğinin farkına varmadan düzelmez. Eve gelesim yok o derece. Benide günaha sokuyolar insanların ölümünü düşünüyoeum bu saatte
Dua tavsiyesi istiyorAdam gitmiycem annemlerin yanından diyo, biz sana ne tavsiye verelim anlamadım ki
Valla duayla falan olacak iş değil bu,korunmazı öneririm.Şu anda yapabileceğiniz en mantıklı hareket bu eğer evliliğe devam edecekseniz.Çok haklısınız ama çok sevdim ben haketmediğim bir sürü şey yaşadım ailesi hep sorun çıkaran taraftı kopamadım olmadı. Ayrıldıgımda oldu ama bi şekilde ikna etti beni
Bence siz bitersiniz, ona bir şey olmaz. Düşünün ki size bir şey olsa bu adam seneye evlenir, mutlu yuva kurar gibi duruyorAyrılırsam çok üzülürüm o da biter bensiz yapamaz. Ama çelişiyo işte yapamicak adam bunlara izin mi verir
Bence gezip para harcamaya laf çarpmaları da bu yüzden. Kiraya gelince ödemiyolar ama gezip tozuyorlar, bari kiramızı ödesinler diye söyleniyolar.Sorun aileden kopamamak değil ki. Kira ödemek istemiyorlar , asıl sorun bu. Adamın ailesi de artık bu durumdan sıkılmış ki , kira istiyorlar ancak ödeyen yok.
Valla bu hikayede yanan sadece sen olursun. O koşar anasının kollarına anası üzülmesin diye, sen de kalakalırsın bu pısırık kocaylaAyrılırsam çok üzülürüm o da biter bensiz yapamaz. Ama çelişiyo işte yapamicak adam bunlara izin mi verir
Aynı şeyi düşünüyorum, parayı çar cur ediyorlar bari biz alalım da çar cur olmasın diye düşünmüşlerdir diye tahmin ediyorumBence gezip para harcamaya laf çarpmaları da bu yüzden. Kiraya gelince ödemiyolar ama gezip tozuyorlar, bari kiramızı ödesinler diye söyleniyolar.
Başkalarına çok taviz vermişsiniz şimdi bir denge kuramamanız gayet normal. Kontratlı bir şekilde kira vermeye başlayın en azından onlara muhtaç olmadığınızı görsünler.İmkanı yok işte. Kendine güvensiz bi koca hala oğullarını 10 yaşında zanneden bi aile. Sürekli kaprisli dar görüşlü bi görümce ve zprla tesettüre sokulmuş ama onlar gibi örtünmediğim içinde hala laf edilen gezmesinden evde yemek yapmamasına kadar karışılan ben varım. Eşim sporcu çok yemiyor onun sevdiği tarz yapıyorum. Yani ben onlar gibi değilim kap kap yemk yapmm kim yicek onu
Böyle düşünen birine hiç kimse mantıklı yönü anlatamaz, yaşayıp göreceksiniz başka yol yok.Ayrılırsam çok üzülürüm o da biter bensiz yapamaz. Ama çelişiyo işte yapamicak adam bunlara izin mi verir