Kaynana ve görümceyle aynı apartmanda oturmak!!! Bundan kurtulmak için dua noluuuur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailenin buradaki sorumluluğu nedir peki ? 30 yaşına gelen , bize kimse karışamaz diyen insanlar ; kendi bütçe hesaplamalarını da yapabilmeliler.

Kira ödemek istemiyorlar demişsiniz ona istinaden yazdım TOKİ çıkınca illaki kira gibi ödeyecekler. Beyefendi için kira odememekte şuan tabi aile sevgisinden daha büyük etken.

Dua tabi işe yarar da yap et sonra Allah'ım sen mıcize yarat. Ailesi üzüntüden ölüyorsa psikolojik sorunlu hasta insanlardır. Ruh hastası anası üzüntüden ölür diye siz üzülün diyen adam da sizi sevmiyordur. Başka kimse orda oturmayı kabul etmez siz etmişsiniz diye yürüyordur. Nerden para bulursa bulsun. Ya anasına ablasına ses kestirecek ya da iki işte çalışıp ev tutacak.
İki şartı koyun önüne, ikisinden birini yapmıyorsa yol verin gitsin. Çünkü bunun başka yolu yok.

Sorun aileden kopamamak değil ki. Kira ödemek istemiyorlar , asıl sorun bu. Adamın ailesi de artık bu durumdan sıkılmış ki , kira istiyorlar ancak ödeyen yok.

Malesef ailem şehir dışında ve erkek karısının ailesine girmek zorunda değil kafasında. Üst kattaki benim anne babam olsa her akşam gider miydin soruma ben erkeğim diyebiliyo

Çok haklısınız ama çok sevdim ben haketmediğim bir sürü şey yaşadım ailesi hep sorun çıkaran taraftı kopamadım olmadı. Ayrıldıgımda oldu ama bi şekilde ikna etti beni

Ayrılırsam çok üzülürüm o da biter bensiz yapamaz. Ama çelişiyo işte yapamicak adam bunlara izin mi verir

Ayrılırsam çok üzülürüm o da biter bensiz yapamaz. Ama çelişiyo işte yapamicak adam bunlara izin mi verir
Adam seni öyle böyle ikna edeceğini biliyor, hiç bı konuda ben de taviz vereyim demiyo o yüzden. Zaten fazla ataerkil bı aile. Sana sabır diliyorum, düzelmez bu adam. Onu da diyim gitmeden.

Sorun aileden kopamamak değil ki. Kira ödemek istemiyorlar , asıl sorun bu. Adamın ailesi de artık bu durumdan sıkılmış ki , kira istiyorlar ancak ödeyen yok.
İnan çok boş konuşuyoaun kocam bugün bıraksa yakalarını kirada oturucaz ama adamın kendine güveni yok güveni. Rica ediyorum çok hassasım zaten yapmayın böyle. İnanın şurda oturacağıma kira ödemeyi hiç çocuk yapmadan hep çalışmayı göze alırım ama tek başına olmuyo işte

Çok haklısınız ama çok sevdim ben haketmediğim bir sürü şey yaşadım ailesi hep sorun çıkaran taraftı kopamadım olmadı. Ayrıldıgımda oldu ama bi şekilde ikna etti beni
Sorun aile degil,
Sorun eşiniz,
Bunların olmasını engelleyecek olan eşiniz, ailesine dur diyecek olan eşiniz,
Aile olarak sizi benimsemeyen eşiniz,

Her şey eşinizde bitiyor.

Ya bu ne özgüven yok bensiz biter de yapamaz da. Sevdiğinden bitecek adam hasta psikolojili annem onun memesinden ayrılıp başka yerde yaşarsam ölür diye önce onu düşünmez. Ya burda kalacaksın ben ölücem ya taşınacaksın annen ölecek de bak nasıl kendi eliyle görmüyor o adam seni. Denemesi bedava. Kendini kandırıp oturup mucize bekleme. Zamanına yazık.

Adam seni öyle böyle ikna edeceğini biliyor, hiç bı konuda ben de taviz vereyim demiyo o yüzden. Zaten fazla ataerkil bı aile. Sana sabır diliyorum, düzelmez bu adam. Onu da diyim gitmeden.
Düzelmez. Bu ana baba ölmeden bizimki evlendiğinin farkına varmadan düzelmez. Eve gelesim yok o derece. Benide günaha sokuyolar insanların ölümünü düşünüyoeum bu saatte

Tüm yorumları okudum da. Kanser olacağım diyorsunuz adamin umrunda bile değil. 32 yaşında adamın daha kendine güveni bile yok. Peki neyini seviyorsunuz bu adamın tam olarak?
Kusura bakmayın ama eşinizde o yaşa gelmiş guvensin artık kendine olmuyorsa da siz uzak durun biraz. Kendinizden niye taviz veresiniz ki ?
Evlilik kayınvalide kayınpeder görümce ile olmuyo sadece siz yeterlisiniz bunu hatırlatın.
Ben gidersem annem ölür demiş bide ayyy bu kaynanalar. Hiç bir şey olmaz onlara. Kimse ölmez. Eşiniz fazla drama sanırım. Eğer bu konu sizi bu kadar sıkıyorsa artık bir adım atmak zorundasiniz.

zprla tesettüre sokulmuş ama onlar gibi örtünmediğim içinde hala laf edilen gezmesinden evde yemek yapmamasına kadar karışılan ben varım
?? Afedersiniz ama siz bu çocuk pardon adamla ne diye evlendiniz? Anneciğinden ayrılamayan adam inceldiği yerde koparıp atacak sizi. Zorla tesettüre sokulmayı nasıl kabul ettiniz?
Bu evde oturmazsanız hiç bir şeyinizi yapmayız da ne demek? Yapmasınlar niye he he tamam dediniz. Gerekirse yerde yatarız eşyayı zamanla alırız diyemediniz mi? Kira vermemek için uyanıklık yapmışsınız ama tuzağa düşmüşsünüz.
Millete çemkirdiğinizin onda birini eş ailesine yapabilseniz sorununuz çözülür ama gücünüz buraya yetiyor nedense.
Sizi zorla tesettüre sokan, ailesine asla laf söyletmeyen adamı koca yaptığınız yetmiyor bir de baba yaparsınız yakında. Diyemediniz mi kapanırsam kendi rızamla yaparım Allah'la benim aramda diye.

Hiç dua akıl fikir istemeyin, bunların hiç birinin faydası olmaz. Kendinizi, evliliğinizi gözden geçireceksiniz ve eşinizle ciddi bir konuşma yapacaksınız.

“Hayatim ben ayri eve cikiyorum, istersen buyur gel istemezsen anaciginla size mutluluklar” diyip toplayin valizinizi cikin. 1-2 haftalik airbnb tutun. Bakalim biraz da sizin gonlunuzu gorsun.

Siz çok üzülürsünüz de kocam dediğiniz, annesinin babasının bitanesini hemen teselli ederler. Bak bizi istemedi, ev verdik nankörlük yaptı, seni sevseydi bırakmazdı...
Bir kaç aya başka birini bulurlardı oğluşları için. 20'li yaşların ortasına kadar hadi neyse de 32 -33 yaşına gelmiş, anneciği babacığı olmadan yaşayamayan erkeklere evlenme yasağı konmalı bence.

Tokiye yazıldık. Ağzını aradım eşimin esenlerde otururken buraları özler miyiz vs diye ne esenleri oraya gitmicez ki annemleri bırakamam dedi dumur oldum. Beni en iyi siz anladınızz. Allahım bana yardım etsin
Ömür boyu ordasiniz anladigim kadari ile borc harc uygun kredi ile ev bakin toki cikmazsa gelirse gelir gelmezse kendi bilir 30 yasinda adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…