- Konu Sahibi cansu28krs
-
Ailenin buradaki sorumluluğu nedir peki ? 30 yaşına gelen , bize kimse karışamaz diyen insanlar ; kendi bütçe hesaplamalarını da yapabilmeliler.
Dua tabi işe yarar da yap et sonra Allah'ım sen mıcize yarat. Ailesi üzüntüden ölüyorsa psikolojik sorunlu hasta insanlardır. Ruh hastası anası üzüntüden ölür diye siz üzülün diyen adam da sizi sevmiyordur. Başka kimse orda oturmayı kabul etmez siz etmişsiniz diye yürüyordur. Nerden para bulursa bulsun. Ya anasına ablasına ses kestirecek ya da iki işte çalışıp ev tutacak.Merhaba kızlar. Çok yorgun ve bıkkınım artık. 1yıllık evliyim. Kaynanam ve görümcemle aynı binada oturyorum. Oğulları onlara düşkün. Onlarda aynı şekilde oğullarına. Eşimle aramız çok iyi ama ne zamanki onlar sokuyo karışıyoruz. Sürekli bişeylere karışıyolar. Her akşam yanlarına uğramamızı istiyo kaynanamlar. Ama buna imkan yok çalışıyoruz çalışmasakta istemiyorum bi türlü sevemiyorum. Eşimde bende gezmeyi seven insalarız yeni yerler görmeyi çok severiz ama onuda sorun ediyolar kendilerince. Biz çok geziyomuşuz eve girmiyomuşuz. Ya hu sizene. Oğlunuza ev verdniz diye her olayımızın içinde olmanız hakkını kim veriyo size Allah aşkına. Geziyosak kendi paramız kendi kazancımız. Çok sıkıldım yıprandım artık bu 1 yılda sürekli kaprisleriyle uğraşmaktan. Bide biz gönül almaya çalışıyoruz yine küslük olmasın yüz yüze bakıcaz diyoruz . Kızlar nolur bana bi dua verin bu binadan çekip gidelim. Eşime gidelim bunların hepsi kıç kıça oldugumuz için oluyo diyorum evet ama gidemeyiz giidersek üzüntüden ölürler diyo. Zaten kiralar almış başını gitmş nasıl geçincez diyo. El mahkum hayatımıza müdahalelerini izliyoruz. Gelmişiz 30 yaşına hesap veriyoruz. Biz gidemiyoruz onları göndermenin bi yolu olsa bari ben kanser olucam az kaldı
Sorun aileden kopamamak değil ki. Kira ödemek istemiyorlar , asıl sorun bu. Adamın ailesi de artık bu durumdan sıkılmış ki , kira istiyorlar ancak ödeyen yok.
Malesef ailem şehir dışında ve erkek karısının ailesine girmek zorunda değil kafasında. Üst kattaki benim anne babam olsa her akşam gider miydin soruma ben erkeğim diyebiliyoKendi aileniz uzakta değilse biraz darlayin haftada 2 gün gitmek isteyin çalışırken zor biliyorum ama ne hissettiginizi anlar neden vs derse çok özlemeye basladim dayanamıyorum deyin yorgun olursanız annenizi babanizi davet edin sürekli bunalsin o da.
Çok aradın mi bu adami?Malesef ailem şehir dışında ve erkek karısının ailesine girmek zorunda değil kafasında. Üst kattaki benim anne babam olsa her akşam gider miydin soruma ben erkeğim diyebiliyo
Çok haklısınız ama çok sevdim ben haketmediğim bir sürü şey yaşadım ailesi hep sorun çıkaran taraftı kopamadım olmadı. Ayrıldıgımda oldu ama bi şekilde ikna etti beniAbi ben anlamıyorum,
Adamda özgüven yok,
Doğru dürüst çalışmıyor,
Anasının eteğinden kopamiyor,
Bu adam bulunmaz hint kumaşı mi?
Sonra diyolar ki hemen boşanilir mi?
Kanser olacagim diyorsunuz,
canınızdan kıymetli mi,
salın gitsin, böyle ömür mü geçer?
Ayrılırsam çok üzülürüm o da biter bensiz yapamaz. Ama çelişiyo işte yapamicak adam bunlara izin mi verirDua tabi işe yarar da yap et sonra Allah'ım sen mıcize yarat. Ailesi üzüntüden ölüyorsa psikolojik sorunlu hasta insanlardır. Ruh hastası anası üzüntüden ölür diye siz üzülün diyen adam da sizi sevmiyordur. Başka kimse orda oturmayı kabul etmez siz etmişsiniz diye yürüyordur. Nerden para bulursa bulsun. Ya anasına ablasına ses kestirecek ya da iki işte çalışıp ev tutacak.
İki şartı koyun önüne, ikisinden birini yapmıyorsa yol verin gitsin. Çünkü bunun başka yolu yok.
28 yaşımda tesadüflerle dolu bi şekilde çıktı karşımaÇok aradın mi bu adami?
Adam seni öyle böyle ikna edeceğini biliyor, hiç bı konuda ben de taviz vereyim demiyo o yüzden. Zaten fazla ataerkil bı aile. Sana sabır diliyorum, düzelmez bu adam. Onu da diyim gitmeden.Ayrılırsam çok üzülürüm o da biter bensiz yapamaz. Ama çelişiyo işte yapamicak adam bunlara izin mi verir
İnan çok boş konuşuyoaun kocam bugün bıraksa yakalarını kirada oturucaz ama adamın kendine güveni yok güveni. Rica ediyorum çok hassasım zaten yapmayın böyle. İnanın şurda oturacağıma kira ödemeyi hiç çocuk yapmadan hep çalışmayı göze alırım ama tek başına olmuyo işteSorun aileden kopamamak değil ki. Kira ödemek istemiyorlar , asıl sorun bu. Adamın ailesi de artık bu durumdan sıkılmış ki , kira istiyorlar ancak ödeyen yok.
Amin çok teşekkür ederimDua bölümleri var onlara katıl en iyisi. Çünkü burdan gelecek uhrevi bir fikir olup konuyu cozmene yardımcı olamayacaktır.
Allah kolaylık versin.
Sorun aile degil,Çok haklısınız ama çok sevdim ben haketmediğim bir sürü şey yaşadım ailesi hep sorun çıkaran taraftı kopamadım olmadı. Ayrıldıgımda oldu ama bi şekilde ikna etti beni
Ya bu ne özgüven yok bensiz biter de yapamaz da. Sevdiğinden bitecek adam hasta psikolojili annem onun memesinden ayrılıp başka yerde yaşarsam ölür diye önce onu düşünmez. Ya burda kalacaksın ben ölücem ya taşınacaksın annen ölecek de bak nasıl kendi eliyle görmüyor o adam seni. Denemesi bedava. Kendini kandırıp oturup mucize bekleme. Zamanına yazık.Ayrılırsam çok üzülürüm o da biter bensiz yapamaz. Ama çelişiyo işte yapamicak adam bunlara izin mi verir
Düzelmez. Bu ana baba ölmeden bizimki evlendiğinin farkına varmadan düzelmez. Eve gelesim yok o derece. Benide günaha sokuyolar insanların ölümünü düşünüyoeum bu saatteAdam seni öyle böyle ikna edeceğini biliyor, hiç bı konuda ben de taviz vereyim demiyo o yüzden. Zaten fazla ataerkil bı aile. Sana sabır diliyorum, düzelmez bu adam. Onu da diyim gitmeden.
?? Afedersiniz ama siz bu çocuk pardon adamla ne diye evlendiniz? Anneciğinden ayrılamayan adam inceldiği yerde koparıp atacak sizi. Zorla tesettüre sokulmayı nasıl kabul ettiniz?zprla tesettüre sokulmuş ama onlar gibi örtünmediğim içinde hala laf edilen gezmesinden evde yemek yapmamasına kadar karışılan ben varım
Siz çok üzülürsünüz de kocam dediğiniz, annesinin babasının bitanesini hemen teselli ederler. Bak bizi istemedi, ev verdik nankörlük yaptı, seni sevseydi bırakmazdı...Ayrılırsam çok üzülürüm o da biter bensiz yapamaz. Ama çelişiyo işte yapamicak adam bunlara izin mi verir
Ömür boyu ordasiniz anladigim kadari ile borc harc uygun kredi ile ev bakin toki cikmazsa gelirse gelir gelmezse kendi bilir 30 yasinda adamTokiye yazıldık. Ağzını aradım eşimin esenlerde otururken buraları özler miyiz vs diye ne esenleri oraya gitmicez ki annemleri bırakamam dedi dumur oldum. Beni en iyi siz anladınızz. Allahım bana yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?