- 16 Haziran 2011
- 16.177
- 70.665
- 798
- Konu Sahibi cansu28krs
-
İmkanı yok işte. Kendine güvensiz bi koca hala oğullarını 10 yaşında zanneden bi aile. Sürekli kaprisli dar görüşlü bi görümce ve zprla tesettüre sokulmuş ama onlar gibi örtünmediğim içinde hala laf edilen gezmesinden evde yemek yapmamasına kadar karışılan ben varım. Eşim sporcu çok yemiyor onun sevdiği tarz yapıyorum. Yani ben onlar gibi değilim kap kap yemk yapmm kim yicek onu
O 10 dakika olur 1 saat, ana kuzusu adamla evlenmisin değişmez aslaDeğişmedi defalarca söylendim bugün. Akşam annemleri ihmal ettik ondan saldırıyolar bundan sonra her akşam bi 10 dk çıkalım yanlarına dedi. Baya işe yaramış. Ben mesafe koy herkes durcagı yeri bilsin dedikçe o ne yapıyo
Bu inanın defalarca oldu. Yaşadıgımız semtin caddesine girdiğinde burda ne işimiz var şu hale bak diyo. Safranbolu aşıgızyız ikimizde çok istiyoruz ama annesi babası hayattayken olmazmışGezmeye gittiğinizde çok beğendiğiniz bir yer olursa orayı övün yaşam sartlarinin size uygunlugundan vesaire bahsedin. Spor yapıyormuş sahile yada doğa içinde olursa bunun ona iyi geleceğinden bahsedin ne iş yapıyor bilmiyorum ama oralarda işine uygunsa ikna edebilirsiniz. Annemler yokken olmaz vs derse gelir giderler artık her yer çok yakın bir uçağa bakar deyin. Bizim önce kendi çekirdek ailemizi düşünmemiz lazım ileride çocuklarımız için buralar iyi olabilir şehir hayatı artık iyice kirlendi her yer mülteci dolu vs diyebilirsiniz.
Evlenmeseymis o zamanBu inanın defalarca oldu. Yaşadıgımız semtin caddesine girdiğinde burda ne işimiz var şu hale bak diyo. Safranbolu aşıgızyız ikimizde çok istiyoruz ama annesi babası hayattayken olmazmış
Kimi ilgilendirir kimseden bi beklentimiz yok ki özellikle benim
Bedava oturmak değil mevzu asıl mevzu gezmeye para hatcqyana kadar ellerinden kira diye alalımda bence ben verme taraftarıyım. Ama şu da var hem kira verip hem daha niye dip dibe oturalım ki. Anlamıyor işte eşim bi onun ana babası ailesi varNiye imkanı yok ? İnsanlar bedavaya evde oturmanızdan rahatsız olmuşlar ki kira istiyorlar. Siz de , eşinizin ailesiyle aynı apartmanda oturmak ve onlara kira ödemek istemiyorsunuz.
Kocanız 30+larında yetiskin bir adam , siz de 29 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Kendi paranız , kendi kazancınızla geçinme ve kendi yağınızla kavrulup, kendi kanatlarınızla uçma zamanınız gelmiş.
Bu inanın defalarca oldu. Yaşadıgımız semtin caddesine girdiğinde burda ne işimiz var şu hale bak diyo. Safranbolu aşıgızyız ikimizde çok istiyoruz ama annesi babası hayattayken olmazmış
Verme taraftarıyım ama neden hem kirada oturup hem dip dibe olalım Allah kocama akıl versinde çekip gidelim inşallahEşinizin ailesine ait evde , kira vb bir ödeme olmaksızın oturuyorsunuz. Bu da bir beklenti. İnsanlar kira istemişler , verdiniz mi veya verecek misiniz ?
33 olucak aralıktaEşiniz 30 yaşından küçük mü?
Kocanıza rest çekeceksiniz, canınız kıymetliyse eğer.Anlamıyorsunuz nesi komik. Sabah işe gidicem uyuyamıyorum başka çarem yok. Yoruldum neyin hayırlı olcagını bilmiyorum psikoljim alt üst gelip komik diyorsunuz
Çok haklısınızEvlenmeseymis o zaman
Defalarca konuştum inanın anlamıyo. Ben kanser olucam sonunda. Bi şekilde her yaptıklarını tolere ediyo benimkini duvara asıyoKocanıza rest çekeceksiniz, canınız kıymetliyse eğer.
Bu şekilde devam ederseniz en fazla birkaç yıla psikolojiniz bozulur, yazık değil mi size?
Eşiniz size gerçekten değer verse, mutsuz oluşunuza duyarsız kalmaz. Siz mutsuz olun ama o ailesinin dizinin dibinde olsun.
Eşinize karşı ağız aramayı bırakıp net olun.
Gezmeye gittiğinizde çok beğendiğiniz bir yer olursa orayı övün yaşam sartlarinin size uygunlugundan vesaire bahsedin. Spor yapıyormuş sahile yada doğa içinde olursa bunun ona iyi geleceğinden bahsedin ne iş yapıyor bilmiyorum ama oralarda işine uygunsa ikna edebilirsiniz. Annemler yokken olmaz vs derse gelir giderler artık her yer çok yakın bir uçağa bakar deyin. Bizim önce kendi çekirdek ailemizi düşünmemiz lazım ileride çocuklarımız için buralar iyi olabilir şehir hayatı artık iyice kirlendi her yer mülteci dolu vs diyebilirsiniz.
İmkanı yok işte. Kendine güvensiz bi koca hala oğullarını 10 yaşında zanneden bi aile. Sürekli kaprisli dar görüşlü bi görümce ve zprla tesettüre sokulmuş ama onlar gibi örtünmediğim içinde hala laf edilen gezmesinden evde yemek yapmamasına kadar karışılan ben varım. Eşim sporcu çok yemiyor onun sevdiği tarz yapıyorum. Yani ben onlar gibi değilim kap kap yemk yapmm kim yicek onu
Abi ben anlamıyorum,Ben çalışıyorum ama eşim ailesine çok düşkün ayrılmk istemiyo zaten kendine güveni yok ev geçindirme konusunda. Çalışma hayatı hep kötü. Yani olan bana oluyo sinir krizleri geçiriyorum
Sonra diyolar ki hemen boşanilir mi?Defalarca konuştum inanın anlamıyo. Ben kanser olucam sonunda. Bi şekilde her yaptıklarını tolere ediyo benimkini duvara asıyo
Oooo bunu açık açık söylesem nolur acaba. Bugün ben kalbinizi kırmak istemiyoum hep susuyorum ama şu kapı kapanımca biz bi aile oluyoruz 2 kişiyiz biz dedim. Kaynanam siz iyi olunda dedi bende biz çok iyiyiz bizi 3.kişiler karıştırıyo dedim. Yok yok kimse karışmaz dedi. Sen niye geldin bize karıştıgın için. Ve k.pederim ben konuşurken sözümü kesti bende 1dk baba dedim. İlk defa böyle konuşuyodum lafımı unutmak istemedim çünkü. Onlar gidince eşim tatlı tatlı kaç yaşında insanlara öyle denir mi dedi. Nolduu ben kendimi suçlu hissettirildimacaba kalplerini mi kırdım diye düşündüm. Gecenin sonunda da anneye off denilmez bi de bana bak diyerek kapattık geceyiBölf yapın tasınıcaz gidicez Boyle devam ederseniz diye. Sizi blmemde sırf ogulları gitmesin diye belki susarlar
Sorun aileden kopamamak değil ki. Kira ödemek istemiyorlar , asıl sorun bu. Adamın ailesi de artık bu durumdan sıkılmış ki , kira istiyorlar ancak ödeyen yok.
Bu inanın defalarca oldu. Yaşadıgımız semtin caddesine girdiğinde burda ne işimiz var şu hale bak diyo. Safranbolu aşıgızyız ikimizde çok istiyoruz ama annesi babası hayattayken olmazmış
Tokiye yazilmislar ama TOKİ çıkarsa illaki kira gibi bedel ödeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?