kaynana...ve intiharın eşiği....

kökü topu daha 1 aylık evlisiniz
yakında sana torun sormaya başladıkları zaman yapmaya zamanımız olmadı de
ayrıca eşininde yontulması lazım
bu adamın beraber olmak için fırsat kollaması lazım anası çagırması lazım degil
eşinle konuş bu durumdan rahatsız oldugunu söyle anlamazda küs bagır çagır
altta kalır susarsan hiç anlamaz

gördüğüm kadarı ile aşağı yukarı her erkek annesi böyledir. eşin izin verdiği, yüz verdiği ve evliliğini kouyamadığ sürece kayınvaliden tepenize çıkmaya devam edecek, ama erkekler de evliliğin ilk yıllarında pek ayırt edemeyebilirler. nasılsa onun annesi istediği saatte gelir gider, senin neden rahatsız olduğunu farkında olmaz. bişey söylesen sen annemi istemiyorsun olur hemen.
bence sen sürekli şiakyet edip kötü olma. daha 1 aylık evliymişsiniz. zamanla mesafe koymayı öğrenirsin yavaş yavaş olsun birşeyler. eşin söyleyemiyorsa sen kayınvalideni ara bizim dışarıda bir işimiz var ama eşim çekiniyor söyleyemiyor de. geldikleri zaman siz de onlara gittiğiniz zaman da hep güler yülzlü ol, böyle kazanırsın inan ki. hem eşine hem ailesine sevgini göstererk mesafe de koyabilirsin diye düşünüyorum ama zamanla olacak işler

Eşiniz yokken geliyor mu çat kapı? Hiç kv'le konuşmayı denediniz mi?

gelır evet cogu zaman aradıgındada benı aramaz esımı ararlar bende laf vurdum benı arayın gelecegınız zamann dıye..artık yavas yavas laf sokmaya basladım onun hareketlerının yanında devede kulak kalsada hıc söylemeyeıp kanser olmaktan ıyıdır

simdi artık yavas yavas onada başlıcam ben cunku sabrım kalmadı her gelısı olay kaldıramıyorum bende artık

oglu yokkende gelır ama benım gul yuzumu ozledıgınden degıl bence benım kaynanam nısanlıyken gelırdı bıze aksam gıderken arabaya bındıgı gıbı esımı arayıp ne konustuysak ne olduysa ama kendını savuna savuna anlatırdı hatta ben ılk bunu farkettıgımde şok olmustum

bunuda komsulara yaptım alt komsumuz esımın lıseden arkadası..bı kızkardesı var gunde 2 3 kez elır arar eve zorla cagırır utanma belası gıderdım falan...en son bı sordular bebek erkenden yapın bence düsünmüyormusunuz diye..bende elen gıdenden fırsat olsa yapacazda fırsat yok dedım bozulup kaldılar artık eskısı gıbı gelmıyorlar

devamını getirmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…