Ailenizi dinleyin aynı evin içinde yaşaması çok zor.Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla daha yüzük takma dik ama evlenirsek kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşayacağız çünkü yaşlılar 70 ve 77 yaslarinda lar ben de çalışıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuyu ailem onaylamıyor hatta istemiyorlar bu durumda olanlar ya da daha önce yaşamış olanar tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden :)
On numara olmuş Koalina ba yıl dımHAYIR
HAYIR
HAYIR
HAYIR
HAYIR
HAYIR
HAYIR
Aynen benim.de direkt aklima Koalina geliyor çünkü forumda esin ailesi ile yasayip sorunları olan ve bunu en net sekilde ifade eden uyelerin başında geliyorOn numara olmuş Koalina ba yıl dım
Peki :)Konu başlığını arama butonuna yaz ve çıkan sonuçları gör derim
HAYIR
HAYIR
HAYIR
HAYIR
HAYIR
HAYIR
HAYIR
Hayır ben de razi değilim bu konuyu aşamadik yaniAilenin istememesimi yani tek sorun ? Sen razimisin kocanin anne babasina bakmaya ve onlarla yasamaya ?
Koalina,Destinanınannesi,missburc,math27...Bunlar benim hatırladıklarım...Aynen benim.de direkt aklima Koalina geliyor çünkü forumda esin ailesi ile yasayip sorunları olan ve bunu en net sekilde ifade eden uyelerin başında geliyor
Evet bi bekar kardeşi daha var küçük değil yani 30 yaşındaAynı ev çok zor iyiyken kötü olursunuz. Yakın olsa aynı sokak aynı bina gibi başka çocukları var mı
Hayır ben de razi değilim bu konuyu aşamadik yani
Evet bi bekar kardeşi daha var küçük değil yani 30 yaşında
Bakıma muhtaçlar mı? Aynı evde yaşamak yerine yakın bir yerlerde ev tutamaz mısınız?Evet bi bekar kardeşi daha var küçük değil yani 30 yaşında
Tek degiller o zaman aynı evin içinde kardeşde var yani.Evet bi bekar kardeşi daha var küçük değil yani 30 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?