Kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşamak

Ayzagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
819
1.187
113
Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla daha yüzük takma dik ama evlenirsek kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşayacağız çünkü yaşlılar 70 ve 77 yaslarinda lar ben de çalışıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuyu ailem onaylamıyor hatta istemiyorlar bu durumda olanlar ya da daha önce yaşamış olanar tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden :)

Ailenin istememesimi yani tek sorun ? Sen razimisin kocanin anne babasina bakmaya ve onlarla yasamaya ?

Ailenizi dinleyin aynı evin içinde yaşaması çok zor.

Başlığı görünce aman Allahım deyip kacasim geliyor
Bu forumda bir sürü eşin ailesiyle yasamaya dair konu var
Her bu icerikte konu açıldığında, ayri ev en temizi desek de gelin adayları "ama benim sevdigim cok iyi" diye savunmaya geçiyor
Ee madem memnunsunuz acmayin konu!
Özetle; ailen hakli kardesim

Aynı ev çok zor iyiyken kötü olursunuz. Yakın olsa aynı sokak aynı bina gibi başka çocukları var mı

Hayır ben de razi değilim bu konuyu aşamadik yani

Valla asilacak birsey yok kabul etmeyeceksin o kadar, sartlarini yerine getirmedigi surecede evlenmeyeceksin bu kadar. Evlenecekmisin yoksa 3 kisilik bakim evimi isleteceksin bir karar ver, adamlar resmen seni kendilerine bakici olarak aliyorlar haberin olsun.

Evet bi bekar kardeşi daha var küçük değil yani 30 yaşında

Yuh oda mi sizle birlikte yasayacakmis ? Kiz mi erkek mi kardes ? Resmen koloni hayati hic girmeyin bence siz o topa hayatiniz mahvolur.

Sakin sakin sakin!!!!!!!! inatsa inat kesinlikle kabul etmeyin

Evet bi bekar kardeşi daha var küçük değil yani 30 yaşında
Bakıma muhtaçlar mı? Aynı evde yaşamak yerine yakın bir yerlerde ev tutamaz mısınız?
Sevgilinizin kardeşiyle dönüşümlü olarak ziyaret edip ilgilenemez misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…