Kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşamak

Afedersin biz esimle ciplak birbirimizi kovaliyoduk evin icinde. Salon banyo mutfak yemek odası vs her yer seks mekaniydi.. Ailelerle yasasak yatak odasinda bile zor yapardim, rahat edicek misiniz..

Afedersin biz esimle ciplak birbirimizi kovaliyoduk evin icinde. Salon banyo mutfak yemek odası vs her yer seks mekaniydi.. Ailelerle yasasak yatak odasinda bile zor yapardim, rahat edicek misiniz..

Valla ben o kosturmacalari yapabileceğimi sanmıyorum çok mutlu olun insaAllah ama rahat edemem tabi ısterim ki rahat bi birliktelik olsun ay durdular ay ayip olacak diye kendimi kasmak istemem tabi

Allah kimseyi pişman ettirmesin. Ben öyle bir evlilik istemem tabi insaAllah hayırlısı olur

Ne güzel böyle ayrı ev olursa ben de elimden gelenini yaparım ki zaten sitem etmeden
iki tarafın karşılıklı anlayışına, saygısına bağlı canım. ben aile apartmanından gelin çıktım. o samimiyeti iki hafta olmadan nasıl özledim bilemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…