O daEvet bi bekar kardeşi daha var küçük değil yani 30 yaşında
. O da sizinle mı yaşayacakEvet bi bekar kardeşi daha var küçük değil yani 30 yaşında
Evet bi bekar kardeşi daha var küçük değil yani 30 yaşında
Valla asilacak birsey yok kabul etmeyeceksin o kadar, sartlarini yerine getirmedigi surecede evlenmeyeceksin bu kadar. Evlenecekmisin yoksa 3 kisilik bakim evimi isleteceksin bir karar ver, adamlar resmen seni kendilerine bakici olarak aliyorlar haberin olsun.
Dogrudur canım, nickler tanıdık ama ben uzun zamandır kk girmiyordum Koalina'yi nişanlı zamanindan beri okuyorumKoalina,Destinanınannesi,missburc,math27...Bunlar benim hatırladıklarım...
sizin yaslar kac?Evet bi bekar kardeşi daha var küçük değil yani 30 yaşında
ben de bakicilik mi yapacaksın diye yaziyordum, vazgeçtim ama yazan biri çıkmış iste aklin yolu birValla asilacak birsey yok kabul etmeyeceksin o kadar, sartlarini yerine getirmedigi surecede evlenmeyeceksin bu kadar. Evlenecekmisin yoksa 3 kisilik bakim evimi isleteceksin bir karar ver, adamlar resmen seni kendilerine bakici olarak aliyorlar haberin olsun.
Ya işte şimdi erkek kardeşiyle kalıyor arkadaşım anne babası köyde kızıyla kalıyor kizi bu yazın evleniyor düğünden sonra oğulları yanına gidecekler erkek arkadaşım gelin demis düğünden sonra anne babasınaYalnız da değillermiş, beraber yaşama gerekçesi nedir?
Valla arada ben kendi ailemle bile yaşamak istemiyorum.Koalina,Destinanınannesi,missburc,math27...Bunlar benim hatırladıklarım...
Bunu da söyledim yani şuan onda kalıyorO da
. O da sizinle mı yaşayacak
:) ben de öyleyim çoğu zaman ; )Valla arada ben kendi ailemle bile yaşamak istemiyorum.
Az önce gıcık oldum, ergen gibi kapıyı çarpıp odama kaçtım mesela
Konu sahibi bu hiç iyi bir fikir değil. Aşk her şeyi aşmaz. Biz burada kimleri gördük, nişanlıyken, yeni evliyken kendi evlatlarından ayırmıyorlar diyenleri de sonraları ne yaparım da kurtulurum bunlardan diye konu açanları.
Yani sen bakicaksin!bir genc kizin hayati daha kayip gitmesin.lutfen ac gozlerini...Ya işte şimdi erkek kardeşiyle kalıyor arkadaşım anne babası köyde kızıyla kalıyor kizi bu yazın evleniyor düğünden sonra oğulları yanına gidecekler erkek arkadaşım gelin demis düğünden sonra anne babasına
Önceden de gelin kalın diyormuş anne babaşina biz gelecez de sen bize nasıl bakacaksın evlen öyle geliriz demis
:)Ahah geçen gün buraya biri yazmıştı, 70 yaşında kaynanasıyla yaşamayı kabul ediyor kadın, "daha ne kadar yaşar ki zaten ölür" diyorlar kadın 90 yaşına kadar yaşıyorkabul etme yahu. Yakın bi ev bulun, hatta aynı binada bile olabilir ama kendi eviniz kendi düzeniniz olsun. Bi de yaşlı insanların büyük kısmı çok kaprisli oluyor. Yaşlı diye saygı göstereyim diyorsun ama adete sabrını sınar gibi zorluyorlar insanı. Bence kabul etme
Erkek kardeş,kayınpeder ve kayınvalide hep beraber aynı evin içinde yaşanmaz hele 30 yaşında ki adamın yanında nasıl rahat edeceksin edemezsin köyde kalsınlar yine kızları varmış yada diğer oğluyla kalsınlar.Ya işte şimdi erkek kardeşiyle kalıyor arkadaşım anne babası köyde kızıyla kalıyor kizi bu yazın evleniyor düğünden sonra oğulları yanına gidecekler erkek arkadaşım gelin demis düğünden sonra anne babasına
Önceden de gelin kalın diyormuş anne babaşina biz gelecez de sen bize nasıl bakacaksın evlen öyle geliriz demis
Ben seni köle olarak almıyorum ki sadecehep birlikte yaşayacağız o kadar diyor kendisi :)
Ki beni annem el bebek gul bebek yetiştirDı
Bak güzelim, anne babası zaten demiş sen nasıl bakacaksın bize evlen sonra gelelim diye. Bu cümlenin tercümesi şu, bize bakacak biri lazım. Sen evlen gelin bize baksın.:) ben de öyleyim çoğu zaman ; )
Tamam da neden hep birlikte?Ben seni köle olarak almıyorum ki sadecehep birlikte yaşayacağız o kadar diyor kendisi :)
Ki beni annem el bebek gul bebek yetiştirDı
Yani sen bakicaksin!bir genc kizin hayati daha kayip gitmesin.lutfen ac gozlerini...
Bak güzelim, anne babası zaten demiş sen nasıl bakacaksın bize evlen sonra gelelim diye. Bu cümlenin tercümesi şu, bize bakacak biri lazım. Sen evlen gelin bize baksın.
Heh şimdi sen 70 yaş üstü 2 kişiye bakabilecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?