Kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşamak

Ben seni köle olarak almıyorum ki sadecehep birlikte yaşayacağız o kadar diyor kendisi :)

Ki beni annem el bebek gul bebek yetiştirDı

Koalina,Destinanınannesi,missburc,math27...Bunlar benim hatırladıklarım...
Dogrudur canım, nickler tanıdık ama ben uzun zamandır kk girmiyordum Koalina'yi nişanlı zamanindan beri okuyorum
Evet bi bekar kardeşi daha var küçük değil yani 30 yaşında
sizin yaslar kac?

ben de bakicilik mi yapacaksın diye yaziyordum, vazgeçtim ama yazan biri çıkmış iste aklin yolu bir

Yalnız da değillermiş, beraber yaşama gerekçesi nedir?
Ya işte şimdi erkek kardeşiyle kalıyor arkadaşım anne babası köyde kızıyla kalıyor kizi bu yazın evleniyor düğünden sonra oğulları yanına gidecekler erkek arkadaşım gelin demis düğünden sonra anne babasına

Önceden de gelin kalın diyormuş anne babaşina biz gelecez de sen bize nasıl bakacaksın evlen öyle geliriz demis

Koalina,Destinanınannesi,missburc,math27...Bunlar benim hatırladıklarım...
Valla arada ben kendi ailemle bile yaşamak istemiyorum.
Az önce gıcık oldum, ergen gibi kapıyı çarpıp odama kaçtım mesela

Konu sahibi bu hiç iyi bir fikir değil. Aşk her şeyi aşmaz. Biz burada kimleri gördük, nişanlıyken, yeni evliyken kendi evlatlarından ayırmıyorlar diyenleri de sonraları ne yaparım da kurtulurum bunlardan diye konu açanları.

Bu nasi bi cesaret?hayati ozgurce yasamak varken.hizmet etmicen de nolcak?
Yemegi temizligi bulasigi.bumlari 70 yasindaki kaynana mi yapicak?
Az mantikli olun ya.
Bikac aksamdir yatili misafir var.sinirlerim altust
Hizmet etmekten ders calisamiyorum.

O da

. O da sizinle mı yaşayacak
Bunu da söyledim yani şuan onda kalıyor
.evlendikten sonra başının çaresine bakar dedi kardeşi için. Ben de eve çıkmadışı sürece bizde kalır yani ddm yok yok dedi ama hiç inandirica gelmedi

Ahah geçen gün buraya biri yazmıştı, 70 yaşında kaynanasıyla yaşamayı kabul ediyor kadın, "daha ne kadar yaşar ki zaten ölür" diyorlar kadın 90 yaşına kadar yaşıyor kabul etme yahu. Yakın bi ev bulun, hatta aynı binada bile olabilir ama kendi eviniz kendi düzeniniz olsun. Bi de yaşlı insanların büyük kısmı çok kaprisli oluyor. Yaşlı diye saygı göstereyim diyorsun ama adete sabrını sınar gibi zorluyorlar insanı. Bence kabul etme

:) ben de öyleyim çoğu zaman ; )

Yani sen bakicaksin!bir genc kizin hayati daha kayip gitmesin.lutfen ac gozlerini...

:)
Bunu dedim kabul etmiyor beyefendi

Erkek kardeş,kayınpeder ve kayınvalide hep beraber aynı evin içinde yaşanmaz hele 30 yaşında ki adamın yanında nasıl rahat edeceksin edemezsin köyde kalsınlar yine kızları varmış yada diğer oğluyla kalsınlar.

Ben seni köle olarak almıyorum ki sadecehep birlikte yaşayacağız o kadar diyor kendisi :)

Erkekler anlamaz canim o islerden, evde kocan ve sen disinda 3 yetiskin olacak , en ufagindan bir aksam yemegine girissen 2 kisiye yapilacak yemek ayri 5 kisiye yapilacak yemek ayri, bir mutfagi bulasigi toplayim desen yine ayni dert. Kocanla kanepene uzanip koyun koyuna film keyfi yapabilecekmisin ? El bebek gul bebekle alakasi yok, sen o adamla evleniyorsun ama adam sana annesini babasini kardesini de dayatiyor, tanimadigin insanlarla ayni evde yasamak sana kolay gibi geliyor herhalde?
O isler o kadar kolaysa senin anne babanin evine yerlesin o zaman.

Bana bu evlenip birlik oturmak tam bir sacmalik geliyor.
Sen bilirsin sonucta senin hayatin kendini yakip yakmamak senin elinde, kocanin laflarina kanip ili gulucugune guzel sozune veya tehdidine kanipta insallah kabul etmezsin.

Tamam da neden hep birlikte?
Sen evlenip esinle neden özel bir hayat kurmuyorsun da ailesini de dusunmek zorundasin?
Elbette ana baba atılmaz, hastalıkta sağlıkta destek olunur ama onların sen bize nasıl bakacaksin evlen ondan sonra demesi, gelin baksin anlami taşıyor maalesef
Ayrica buradaki arkadaslarin sozudur ve begenirim:
Esine ayrı ev acamayacak adam evlenmesin

Hiç bakabilcegimi sanmıyorum hani sevaptır ilerde bizim de başımıza gelir gibi söylemler de var aldığım tepkilerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…