- 24 Eylül 2017
- 53
- 93
- 3
- Konu Sahibi Demir lady
-
Kızlar daha önce paylaşmıştım. Yalancı, iftiracı kaynana ve kayınpederi. Sürekli eşimi arıyorlar evime gelmek için fırsat kolluyorlar. Kızım doğalı daha görmediler neredeyse 2 aylık oldu. Göstermeyeceğim yeminim var. Onları tamamen sildim. Yok nede olsa eşinin ailesi kızının babaannesi dedesi demeyin. Ben bu zihniyeti anlamıyorum. Eşimin ailesi diye hertürlü pisliklerini, fitneliklerine katşanamayacağım. Eşime de söyledim benim bundan sonrası onlar la alakam kalmadı. Yaptıklarını yok sayamam soğuk bile olsa bir ilişki kuramam. İğrendiğim insanlarla yapmacık bir araya gelemem. Bu kendime haksızlık. Bebeğim benim karnındayken neler ettiler. Bunları unutup buyrun bu torununuz diyemem. Asla affedemiyorum. Zaten karşımda öyle bir talepte yok. Utanmasalar özür dilememi bekliyorlar.
Siz gorusmeyin ama çocuğu göstermemek de neyin nesi ?
Asla böyle bi hakkınız olamaz.
Çocuklarınızı nefretle buyutmeyiniz. .Neden olamaz açıklarmısınız ? Gerçekden çok merak ettim ASLA neden böyle bir hakkımız yok?
Oğludur görüşür asla karışamayız hakkımız olamaz,
Saygısızlık yapamayız kocamızın anne babasıdır asla hakkımız olamaz,
Yerin dibinede soksalar da biZi ailedir görüşmeme gibi bir hakkımız olamaz,
Neye hakkımız var bizim söylermisiniz ?
Daha 3 aylık evliydim kb babamın evinde ağza alınmayacak küfürler edip kocama dönüp ya boşarsın yada kapıma bir daha gelme diye hakaretler ederek çıkıp gittiğin de, sebep nemi yemeğe çıkarken , komşuya geçerken vs vs kv den kb dan izin almamamız,Sabahdan gidip kaynanama yatıya kadar hizmet etmeyişim,eşimin kardeşine bakmayı kabul etmeyişim vs vs vs...
Koşa koşa memlekete gidip eşe dosta gelini boşatıyoruz, gelin arıyoruz dediklerinde de yine çok yeni evliydim.
5 yıllık evliliğimde binlerce kez boşanmanın eşiğinden döndüm, iflah olmaz Allahın cezası hırslı bir kaynanam,kaynamın dolduruşuna gelip sürekli kocamın karşısına dikilen edepsiz bir kayınbabam ve tek erkek evlat olup napacağını şaşıran bir kocam var.
Onların bunca şeye hakkı varken benim evladımda asla hakkım olamaz öylemi ?
Karşıma geçip gelin sevilmezse torunda sevilmez diyen insanlarla benim evladımında işi olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?