Kaynana ve kayınpederi sildim bütün ilişkimi kestim

İyi yapmışsınız,dik durun. Ama şunu da söylemeden geçemiycem,malesef bu durum uzun sürmez. Mutlaka bayram,hastalık vs. Zamanında eşin gidelim diye tutturucak.

Çocuğumu nefretle büyütmem hanımefendi merak etmeyin,zira ben nefretle büyümedim çok şükür..Zamanı gelince kararı kendi verecek elbet ama aklı başına gelene kAdar kararlarını ben vereceğim...

Evet çok aşık evlendim aşkı yaşayarak bilerek evlendim ,çok gençtim ve cahil, evlenene kadar da kötü insan tabiri hayatımda yoktu ne zaman evlendim kaynanamı tanıdım o günden sonra anladım hayatta nefsinden başka hiç birşey düşünemeyecek kadar bencil insanlarda vardı ( benim etrafımda yok çünki ) Karpuz misali evlilik evlenmeden anlamıyorsunuz içine girmeden bilemiyorsunuz.

Benim de kocamında ilk evliliği ve tecrübeyle öğreniliyor bazı şeyler,öyle zart diye öğrenemiyoruz evliliğin gerekliliklerini.

Demişsiniz ya öyle “bakın bakayım konuşabiliyolarmıydı kocanız değer vermemiş verseymiş filan falan“ konuşurlardı hanımefendiciğin konuşurlardı benim kaynanamı susturabilecek durdurabilecek iş karıştırmasını engelleyebilecek kimseyi tanımadım henüz,Allah başınıza vermesin yani,götürüp çöpede koyamazsınız ki..

Ordan boşansaydınız boşanın diyip atıp tutmakda çemkirmek kadar kolay ki,çemkirmedim çok ayıp :/ soru sordum,öyle sandığınız kadar kolay değil boşanmalar, emek var,birleşmiş hayaller var,geçirilmiş günler var..

Sorduğum soruya da tatmin edici bi cvp alamadım gerçekden ASLA hakkım neden yok hala merak içersindeyim..

Çünkü sizin olduğu kadar Eşinizin de çocuğu ..
Dolayısıyla kv ' nin torunu.
Anlaşılan pek anlasamiycaz o yüzden size iyi günler dilerim.

valla bacım az bıle yapıyosun !! basına ne geldı bılmıyorum ama torunlarını onlara gostermeyecek seylerse haklısın. kımsede kusura bakmasın bende daha henı düşman kesıldım eşimin aılesıne. hamıle halımle kabullenemeyecegım seylerı yasattılar resmen stresten dolayı hastanelık oldum nerdeyse ya bebeklerıme bırsey olsaydı? ya kaybetseydım ? eee sımdı cocukları dogurucam alın size torunmu diycem. babayı alırlar o cocuk dogunca torun olmuyor karnımdaykende torunlarıydı. esım gıtsın ıstedegı kadar gorussun anası babası benı baglamaz. ama bana ve karnımdakı sabiye daha dogmadan bu streslerı yasatanlar dedelık nenelık haklarınıda kaybederler.. kocamaaan yaalllaahh

Kocanız alsın götürsün bebeği görsünler.buna engel olmaya hakkınız yok.meryem ana olmadığınıza göre bebeği tek başınıza dünyaya getirmediniz.
Bu tip insanlar için aile huzurunuzu kaçırmaya değecekse buyurun kaçırın.hiçbir adam ailesi ne kadar kötü olursa olsun "evet onlar fitneci,iftiracı" demez ve görüştürmeme konusunda size hak vermez.

Her konuda olduğu gibi burdada polyannalar toplanmış
Onlar eşinin ailesi yok şöyle yok böyle
Eşlerimizin aileleri olmaları onlara bize her lafı söyleme herşeyi yapma ezme hakkı vermiyo

Kimse kusura bakmasın benim namusuma karakterime anneme babama laf söyleyen kayınbaba kaynana görümce bırak bebeğimi görmeyi kirli bezini ancak görürler.

Büyük büyüklüğünü bilip ondan sonra saygı bekleyecek. Millet ağzının içindeki diline sahip çıkamıyo bide özür dileyelim madem.

Hakedene hakettiği şeyi yapmadığımız için gün geliyo onlar bize haketmediklerimizi yaşatıyo.

En güzeli yokmuşlar gibi davranmak

Gerçekçilik ne zamandır polyannacılık oldu?! bu durumu uzun süre sürdüremeyecek konu sahibi.baba bebeği alıp götürse, anne polisi arayıp "kocam bebeğimi kaynanama kaçırdı" mı diyecek?! komik olmayın.birkaç ay gösterir göstermez ama eninde sonunda görecekler..ee bu protestonun kime ne faydası var ev huzurunu kaçırmaktan başka??
Kendisi görüşmek istemiyorsa görüşmez ama kocasının anne-babasına gösteremezsin demeye hakkı yok.bunu erkek yapsa ortalığı yıkıp boşan diyenler, kadın yapınca hak verir oluveriyorlar.

Huzurumuz kaçmasın, aman kötü olmayalım her lafı her dengesizligi yutalım hiçbişey yokmuş gibi hayatımıza devam edelim. Çünkü eşimin ailesi her yetkiye sahip nede olsa kocamı doğurdular :)

Sizlere mutluluklar. Yaşamadan yorum yapmak çok kolay.

kesınlıkle katılıyorum insan yasayıp iliklerine kadar kırıldımı anlar karsıdakıni. az once yazdıgım gıbı torunsa karnımızdaykende torun. anne karnında önemsız , dogunca da degerlı “torun” oluverıyo. gayette güzel göstermeme hakkımız var. gözünün üstünde kasın var bahanelerıyle zaten bukadar katı kurallar koyacak kadarda cahil degılız. bu denli net kararlar alıyorsak hayatımızın düzeni mutlulugu icindir.

Medyumluk yeteneğiniz var herhalde..kimin ne yaşayıp yaşamadığına bu kadar emin olduğunuza göre :)) evdeki huzurum kaynanamdan önemli benim için..ha sizin için kaynananız dünyanın merkeziyse esenlikler diliyorum.

Annesine hakaret ederken kimse torununu oğlunu düşünmüyodu, herkes işine geldiği gibi.

Eşimin ailesiyle görüşmedende evimde huzurla oturuyorum hatta kafam daha rahat. Bebeğimi büyütürüm, eşimle gezer tozarım. Kaynana iki laf sokmadı iki hakaret daha etmedi diye günüm kötü geçmez çok şükür :)
Kaynana merkez olmadığı için görüşmüyorum ya zaten. merkez olsa sövsede kızsada hakaret etsede kocam icin evim için susayım tadım kaçmasın modunda olurdum :)

ahahahha ay guldum vallaa :)) hakkaten kaynana merkez olsa ne dıye gorusmemezlıkten bahsedelım. karnımda ıkı can tasıycam ve kaynata esımle benı ayırmaya calısacak benı annemın evıne bırakmak ısteyecek boşan diyecek !! bende aman dedesıdır hakkıdır torununu gorsun dıcem bende gayet mutluyum esım hadı memlekete anama babama gıdelım cocuklarla dıyecek yüze bıle sahıp degıl. babasının rezıllıklerınden. kı kendıde artık ıstemıyor sagolsun. bana bıraktı ben istersem ancak öyle

Bu durumda olsaydım,yani çok uç şeyler yaşanmış ve söylenmiş olsaydı,torunlarını bir şekilde görürlerdi ama doyamazlardi.Bu acı da onlara yeterdi zaten.

Herkes yaptıklarının sonuçlarına katlanmali.Hic bir şey olmamış gibi davranmak huzur vermez,aksine katlanana zulüm katlatana keyif verir,bu da hiç adil olmaz.

Eşiniz de göstermemek istiyorsa çocuğu göstermeyebilirsiniz. Ama eşiniz göstermek isterse gösterir, engelleyemezsiniz. Bunun tek haklı sebebi onları çocuğa zarar verme şüphesi olabilir.

Eşiniz ne diyor? O tamam diyorsa zaten çözmüşsünüz, ama o sizinle aynı fikirde değilse elbette babası olarak insiyatif alarak sizin izniniz olmadan görüştürebilir/görüştürecektir. Eşinizi ikna etmelisiniz ki en azından yalan dolanla görüştürmeye kalkmasın.

Ne kadar eşinin ailesiyle görüşmeyen gördüysem hepsi yıllar sonra da olsa boşandı...Haklısın dese bile görüşmemesini anlayışla karşılasa bile bu erkeklerin içinde kin oluyor...İyi düşünün

Eşiniz 'aman ailem'ci değilse eğer dengeyi iyi kurarak yapabilirsiniz dediklerinizi.
Herkes yaptığının cezasını çekmeli.
Destekliyorum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…