Ben sana hak veriyorum canım. Bende evlendim evleneli eşimin ailesinden çekiyorum, 4 ay sonra 4 seneyi doldurcam ama dayanamıyom artık, beynim uyuştu ruh gibiyim, boşlukta yürüyor gibiyim, bir süre sonra insan böyle durgunlasıyor çok yordular beni çok çektim, ayda bir kez gittiğim halde psikolojimi bozdular.eşim zaten beni ezdiriyor pısırık. Biz gitmesek kayınbabam eve çat kapı baskına geliyor sabah biz oğlumla uyurken eşim işteyken. Kapı 2 saniye geç açılsın kavga çıkartıyor. Gitsek laf sokuyor gitmesek kapıya dayanıyor bıktım artık, ayda bir kez görmeye tahammülüm yok, gittik mi oraya eşim 4 saatten aşağı kalkmıyor üf. 5 dakka bile çekemiyom laflarını, 4 saate cenazem cikcak noktaya geliyom. Kayinbabam oğlumu benden aşırı kıskanıyor ve devamlı oglumla ilgili konularda laf sokuyor, kaynanam çok sinsi herkesi bana karşı doldurur numaradan yüzüme güler, gorumcem 2 çocuk büyüttü ve yaşı benden büyük diye devamlı oğlumla ilgili konularda bana bilgiçlik taslar oğlumun kıyafetine kadar karışır beni saf görür, oğlum 2 yaşını geçti tek basima büyüttüm ona rağmen hala beni tecrübesiz görür kendini üstün zeka görür. Böyle hayat mi olur be kardeş 25 yaşında hayata küstüm