- 18 Aralık 2020
- 324
- 423
- 53
- Konu Sahibi Smoothieee
-
Kız kadın başlık ironi demiş yoksa bende muneyi cagiracaktim
Asko ironi yaptım demiş sonunda yoksa bende tarif verecedimm
Okudum ama öyle hırslı öyle hırslı yazmış kiKız kadın başlık ironi demiş yoksa bende muneyi cagiracaktim
Kaç yıllık evlisiniz?Kayinaileden nefrettt ediyorumm.
Her lafları olay her hareketleri olay hayatımda hiç bu kadar anormal konuşma üslubu olan bu kadar anormal bır aile daha görmedim.
Saygısızlik cahil insanlar.
Kendilerini köylü sanan ama şehirde yaşayan . Köy hayatını sevmeyenleri sevdiklerini sevmeyenleri , kendilerinden başka kimseyi sevmeyen beğenmeyen insanlar .
Konuşsam fayda etmez sussam darlaniyorum artık gülüp geçecek kadar saçma konuşuyorlar ama laf sokarak buda rahatsız ediyor beni .
Ben Gülerek laf sokan insan olamam karakterine ters ya oturur ciddi ciddi konuşurum yada susarım . Sussam dert .
Vallahi bıktım ya illallah geldi .
Kayınvalide kendini dev aynasında gören aslında kimsenin beğenmediği biri .
Kayınpeder desen durduk yerde değişik degiisk bağırıyor .
Akıl sağlıkları keisnlikle yerlerinde değil .
Eş deseniz değişik bu ara bı iyi bı kötü ben dayanamıyorum ama artık onların hayatımda varolmasina .
.Okuyanlara teşekkür ederim . Ama bugün çok bunalttılar beni içimi dökmek istedim.
Aslında bu yoktu içimden geldi. Ve başlık ironidir arkadaşlar iyi akşamlar dilerim
Dilini tut biberi sür diline onun kesin ve kısa çözümKayinaileden nefrettt ediyorumm.
Her lafları olay her hareketleri olay hayatımda hiç bu kadar anormal konuşma üslubu olan bu kadar anormal bır aile daha görmedim.
Kendilerini köylü sanan ama şehirde yaşayan . Köy hayatını sevmeyenleri sevdiklerini sevmeyenleri , kendilerinden başka kimseyi sevmeyen beğenmeyen insanlar .
Konuşsam fayda etmez sussam darlaniyorum artık gülüp geçecek kadar saçma konuşuyorlar ama laf sokarak buda rahatsız ediyor beni .
Ben Gülerek laf sokan insan olamam karakterine ters ya oturur ciddi ciddi konuşurum yada susarım . Sussam dert .
Eş deseniz değişik bu ara bı iyi bı kötü ben dayanamıyorum ama artık onların hayatımda varolmasina .
.Okuyanlara teşekkür ederim . Ama bugün çok bunalttılar beni içimi dökmek istedim.
Aslında bu yoktu içimden geldi. Ve başlık ironidir arkadaşlar iyi akşamlar dilerim
Iste karakterîne ters olmayacak gulerek laf sokacaksin baska yol yokKayinaileden nefrettt ediyorumm.
allah sabır versin,çok zor bir durum.fazla aynı ortamda bulunmamaya çalış.Kayinaileden nefrettt ediyorumm.
Çok haklısın.Küçük yaşlarda evlenince malesef düşünemedik bunlarıAynı evde mi oturuyorsunuz? Eğer aynı evde değilseniz, kulaklarınızı tıkayın ve az görüşün. Aynı evdeyseniz mutlaka ayrı bir eve çıkın ya da onları gönderin.
Dilimi tutayım diyorum ama tutmayacağım, o kadar duyuyorum ki ailesi şöyle ailesi böyle diye yakınanları. Evlenmeden önce ailesine mutlaka çok dikkat edin. Ailesini beğenmediğiniz bir insanla isterseniz deli gibi aşık olun, sakın evlenmeyin. Aşk bir gün biter, siz o aileyle ve doğurdukları adamla kalırsınız böyle. Sakın ama sakın.
7 bitmek üzere ezdirmez olur mu AVM de halı olsaydım bu kadar çok ezilmezdim. Mesafede koyuyorum ama hicbiseyden anlamıyorlarKaç yıllık evlisiniz?
Eşin seni ezdiriyor mu?
Fazla gidip gelmeye mesafe koy başka türlü kurtulmak mümkün değil.
Sihir eşim ama annesi tarafından sihirlenmis. Özel günlerde ziyaret etme fikri harika . 2 3 haftada bir görüyorum ama alt üst ediyorlar sinirlerimi gerçektenEvet bir sihir var. Ve o sihir eşinizde.
Kv ya da kp sorunlu olabilir. Ama siz sürekli bunlara maruz kalıyorsanız sorumlusu eşiniz.
Mesela görüşmeleri azaltın
Sadece özel günlerde ziyaret edin bu kadar rahatsızsanız.
Aminn. Siz kurtulmuşsunuz sanırım ne güzel. Eşin sebep olduğunun o kadar farkındayım ki . Eskiye nazaran daha az eziyolar ama.tahammul bitti artık. Saygısız olup ağzına geleni sayacaksin ondan anliyolar pSizi o kadar çok iyi anlıyorum ki Allah'ım yardimciniz olsun. Seviyesiz konuşmalar anlamsız espiriler Nedensiz gulmeler kendilerini asil gormeler ... Bende aynı sizin gibiydim konuşacağım seyleri de ölçer tartarim yoksa susarim.güleceğim seylerinde bir sebebi olur olur olmaz herşeye deli gibi kahkaha atmam mesela . Hatta eski eş ailesi için evliyken Sık sık durum koyardim whqtsappa 'bir insanın nasıl güldüğü terbiyesini neye güldüğü akıl seviyesini gosterir ' diye . Kurtuldum çok şükür . Aslında biliyormusunuz bunun bile sebebi eşinizin aradaki dengeyi sağlayamaması !
Şükür ki ayni evde yaşamiyorum . Bu çok önemli bi kriter çok haklısınız . Cahillik ay kocamı çok seviyorum aileden banane diye evleniyor insan oys o kocayı da aile yetiştirdi ve çok az zaten eşini ezdirmeyen koruyan koca su toplumumuzfa ne yazık kiAynı evde mi oturuyorsunuz? Eğer aynı evde değilseniz, kulaklarınızı tıkayın ve az görüşün. Aynı evdeyseniz mutlaka ayrı bir eve çıkın ya da onları gönderin.
Dilimi tutayım diyorum ama tutmayacağım, o kadar duyuyorum ki ailesi şöyle ailesi böyle diye yakınanları. Evlenmeden önce ailesine mutlaka çok dikkat edin. Ailesini beğenmediğiniz bir insanla isterseniz deli gibi aşık olun, sakın evlenmeyin. Aşk bir gün biter, siz o aileyle ve doğurdukları adamla kalırsınız böyle. Sakın ama sakın.
Kız bacım şakaya da hiç gelmiyosunuz
Kız kadın başlık ironi demiş yoksa bende muneyi cagiracaktim
Büyü yasak biliyorum arkidisleeAsko ironi yaptım demiş sonunda yoksa bende tarif verecedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?