Kaynana ve kaynata dilini tutma büyüsü bilen varsa bir el atıversin

Ben biliyorum. Kv nin agIna gelisine 1 tane cakip kaçıyorsun. Ama ne kacmak. Ulke sinirini filan geçmen lazim cunku yakalarlarsa mucuk mucuk

Bence onların yanında bi delirip eşinizi eşek sudan gelinceye kadar dövün Kocasına bunu yapan bize neler yapmaz diye bi korksunlar. İşin şakası bir yana kendinizi ezdirmekte karakterinizin bir parçası değildi herhalde, ama şimdi yapıyorsunuz. Terslemek laf sokmak falanda karakterinizin bir parçası olmasada gerektiğinde hakeden kişilere karşı kullanmak için cebinizde dursun.

Haklısınız yani Güleryüz tatlı dil insanı Zayıf gösteriyor resmen

Dolunaylı gecede 3 yavru kedinin tükürdüğü kaba 3 beje kaçan beyaz köpeğin çişini karıştırıp, yükseğe zıplayamayan kurbağa derisinin üstüne sürüyorsunuz. Sonra kurbağayı alıp sabah 5:42de kayınvalide ye gidip zile 72 kere basıyorsunuz. Ne oluyor ayol diye kapıyı açan kvnin suratına şaaak diye kurbağayı fırlatıyor , kurbağa kvnin suratında vıcıklarken kaçıyorsunuz.

Sonra 3-4 gün saklanın, özellikle polis ve ambulanslardan. Burası çok önemli. Bir daha size ağızlarını dahi açamazlar

Sizin sorununuz ne kayınvalide ne kayınpeder, sorunun temeli eşiniz, yapmanız gereken de belli aslında ama direkt şöyle yapın demek uygun kaçmıyor bazen.

Başlık için ironi demişsiniz, doğrudur lakin daha önce açtığınız bir konuda, ki galiba bir önceki konunuzda yasak olduğunu biliyorum ama diyerek kayınvalidenizin bu tip şeylerle uğraştığını yazmışsınız, yasaklı konulara girmeyin şeytan doldurur, sonucu da banlanma olur.

Sana karışıyorlarsa onlara bu yetkiyi verdiğin için kendine kız önce.bunları dert edecek kadar boşmusunuz Allah aşkına

Ciddi ciddi okudum biliyomusunuz idrak edemedim önce sonra anladım masal gibi geldi ancak usulüne uygun yazmışsınız ama
Evet haklısınız ablacım yapmak gereken belki benim tek sorunum eşim iç dökmek için açtım konuyu aslında . Başlık için ironi dedim oda acitasyondan uzak olması için artık çok fazla dertlenmedik mi ülke olarak bari kk da şöyle bir atayım sinirimi dedim . Kv de uğraşıyor ancak yani buradan akıl almak veya o konuda yorum yapılsın diye yazmadım ben dersimi aldım ablacım bidaha olmaz çok özür dilerim
Sana karışıyorlarsa onlara bu yetkiyi verdiğin için kendine kız önce.bunları dert edecek kadar boşmusunuz Allah aşkına
Asıl yılanın başı benim bazen bazı cevaplar tokat gibi çok haklı şekilde çarpıyor insana sizin yorumunuz da çok doğru izin vermesem yapamazlar . Ya gorusmemeli yada laflarını ağzına vermeli . Ama bunlar böyle insanlar bilmiyorum sanmıyorum ki laftan anlasinlar . Boş değilim ama yiyor işte beynimi neden izin veriyorum diye

Asanızı uzatın ve wingardium leviosa diye 3 kez bağırın.
(Harry Potter aşığı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…