Kaynana yanından taşınmak mı kalmak mı?

Eyiryah1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
208
130
103
38
Merhaba kk nin güzel üyeleri. Benim bir sıkıntım var ve doğru karar ne bilemiyorum. Yaklaşık 3 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bir kızım var. İlk evlendigimde kiraya cikmistik daha sonra altınlara bir ev aldık şuan hali hazırda kredisi devam ediyor. Haliyle ben çalışmak zorunda kaldım çünkü eşimin aldığı krediye ve ve yetmiyor ve başka hiç gelirimiz yok. Bu yüzden kaynanamlarin yanına taşınıp kendi evimizde kiraya verdik. 8 aydır beraber oturuyoruz ama sanırım ben pişman olmaya başladım yatamiyorsun kalkamiyorsun rahat yikanamiyorsun evde küçük olunca hep sorun. Her yaptığımız göze batıyor sürekli sanki biz onlara muhatcmisiz gibi laf sokmaları. Şimdi benim çalıştığım yer 5 katlı bina bina alttaki 4 kat ofis tarzı ben makine ressamiyim en üst katta 2 odalı kutu gibi bir ev var ama biraz tadilat lazım yerler falan. Patron gelin burda oturun kira falan vermezsiniz diyor eşim dünden razı ama ben emin olamıyorum ve hala biz gidersek kayınvalidem bize kusermi acaba diye düşünüyorum masraf yapmaya değer mi diyorum çok kararsız kaldım. Ve küçük. Bir not işyerinin üstüne tasinirsam kızıma ablam bakicak bir süre sonra krese vermeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım degisik bakış açilarina ihtiyacım var şimdiden tşk ederim

Laf sokuyor bir de kadına bak hele.. Arkana bakmadan kaç bence kv'ler hep böyle. Kimsenin kimseye de küsme hakkı yok bu sizin hayatınız.

Bende sancaktepe de oturuyorum :) neresinde evin ? neyini beğenmedin merak ettim :) annenler nerede oturuyor ?
Ya beğenmedim değil ama çok sakin bir yer market bile çok uzak ben iç kesimlerde kaldım biraz ulaşım bile yok. Yaklaşık 1 sene oturdum ama kesinlikle hiç alisamadim

Evin tadilatı tahmini ne kadar masraf yaratır sizin için ? Kizinizin kreş dönemi başlayınca maddi açıdan daha çok bunalacaksiniz o zaman hiç ayrı eve cikamayacaksiniz.Ben isverenimin sonrasında bu durumu kullanıp emegimi hiç etmeyeceginden emin olsam ve tasinacagim ev cocugumun yaşayabileceği ev görüntüsüne donusturulebiliyorsa tasinirim

Kendi evim Sancaktepe'de şuan Ümraniye'de oturuyorum taşınmak istediğim yerde Bayrampaşa ve benim doğup buyudugum bütün akrabalarım ve ailemin olduğu yer. Annem yok ne yazikk ki vefat etti bir babcim var ve 2 ablam bari diyorum onlara gider gelirim

Keske yeterli birikiminiz olmadan ev almasaydnz kaldiki 3 yildr evlisnz henuz, biraz birikimim yapip 3,5 sene sonra alsaydnz

Yaklaşık 15 bin falan ama zaten hemen değilde 7,8 ay içinde tasinalim diyoruz kendimizi çok kasmadan ve işverenin asla öyle biri değil evimizi alırken bile tapu masrafını o odemesti hediye alarak. Ama bende işime çok saygiliyimdir asla işimi aksatmam ve burası benim 16 yıllık isterim stajyerligimden beri buradayım şuan umraniyeden bayrmpasaya ise geliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…