Kaynana yanından taşınmak mı kalmak mı?

direk taşının derim. hele ki eşinizde razıysa siz neden düşünüyorsunuz ki kv küser mi? kaldı ki zaten huzursuzluklar başlamış. dağ dağ üstüne olur ev ev üstüne olmaz. acilen taşının. ilerleyen zamanlarda daha da gerginlik artarsa zaten engellenemeyecek küslükler doğar.

Yarın öbür gün kayınvalideye muhtaç olmayacaksanız taşının ,geri dönüp birşey isteyecek yüzünüz olsun

Direk taşının.
K.valide kimki küsecek.

Ben insanların hayatlarında her daim zorlukların olacağını düşünüyorum ayrıca patron iyi bir teklif yapmış ama o kim ki yarın aranız açılsa ona gebe kalmış olursunuz .aileler sinirlenir laf söyler ama asla sırt dönmezler yüksek gerilimli tartışmalar da olur ama uzamaz geçer gider aile böyle bişey kaç yıl onlarla yasicaksiniz biraz daha dayandaniz sabrın sonu selamettir. Yani ben kv guvenmicem ama patronuma guvenicem yani ne kadar iyi olsa da bu konu patrona guvenilecek bir konu değil . ilerde onun ihtiyacı olur işler kötü gider , aranız açılır şartlar değişir. Detaylı düşünün derim

ilk sayfa bütün yorumları begenerek
direk taşın diyorum hergün paket çorba içerim ama kımseye muhtaç yaşamam
rabbim kimseyede yaşatmasın ,

ne tadilatı yapılması lazım meselaa

Eşiniz de istiyormuş. Kayınvalideyle oturanların en büyük isteği eş isteğiyle gitmek. Sizin bu fırsat ayağınıza kadar gelmiş tabi ki de taşının. Kayınvalide neye küsüyormuş ayrıca oğlu istedi gittiniz diye bir algı oluşturun siz baskı yapıp gitseniz hakkı olmamasına rağmen ters tepki verebilir ama oğluna hiçbir şey diyemez.

Yerler

bir dakika bile dusunmem,
ne kadar guzel bir alternatif,
15 bin masraf cok gibi gorunse de degil, zira kiralar zaten yuksek,
16 yilidr calistiginiz adama da guvenirsiniz yani, yamuk yaparsa da yapar, hayatta bu sebeple hic risk almayacak misiniz!
en kotu senaryoda, gidip kafanizi sokabileceginiz kendi eviniz var zaten.
Bence bu firsati degerlendirin.

15 bin tadilat masrafi yapacaksiniz bir de o parayla evin borcunu odeyebilirsiniz bir de iki odali bir ev diyorsunuz kira vermis gibi olacaksiniz is yerinin hemen ustu birde rahat olacagini sanmiyorum.dort katli bina is yeri en ustte siz konu komsu yok.is durumu belli olmaz yani surekli benim olmayacak yer icin niye masraf yapayim.kv ile maddi durumunuz duzelene kadar beraber yasanip sonra duruma gore yeni evinize gecersiniz.

Allah razı olsun isvereninden..Babam yıllarca amcasının yanında çalışmış.Sigortasının yıllarca ödenmediğini emekliligik yaşı gelip de emekliliği reddedilince öğrendi.Kayinvalide zor zamaninizda yanınızda olmuş ,size kapısını açmış ama ev icinde ev olmaz diye dusunenlerdenim. "Allah razı olsun zor günümüzde kapinizi açtınız bize ,şimdi kendi kanatlarimizla uçmayı denemek istiyoruz" diyip kendi duzeninizi kurun derim

Son düzenleme:
Ya şöyle bir durum var ben gayet sakin bir insanim kolay kolay küsüp sinirlenmem ama son yas
Gerçekten ev üstünde ev olmuyor muş bende yaşadıkça goruyorum

Ben teklif geldiği anda toplanmaya başlardım :)
Yoksa sen hala taşınmadınmı? :)

Bi sny düşünmezdim hem zaten işiniz eve çok uzak bu da bir etken olmuş olur kvde de karisamaz bu durumda. Ki karışsa nolur çok memnun değil gibi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…