Herkese merhabalar .Eski konularım var bilen bilir .6 yıllık evliyim .İki kızim var .Eşimle severek evlendik ama beni cinnet geçirecek boyuta getiren bir kayinvalidem var .Zır cahil .Müdahaleci .Her şeye karışan .Laf sokan .Kendimi yetersiz hissettiren .Ben de öğretmenim .Tabi eşim de ağzını açıp annesine iki laf edemiyor .Ancak olaylar çığrından çıkarsa .Köye gitti kayinvalidemler ve üst üste hastalık geçirdik .Önce rota sonra covid ve 1 aydır görüşmüyoruz .Resmen yeniden doğdum ben de ilişkimizde .Evde bir huzur var .Haftada 3-4 kere kavga eden biz 1 aydır hiç kavga etmedik .Dişlerimi sıkma ve diş gıcırdatma ve uykusuzluk problemlerim ,baş ağrılarım ortadan kalktı .Bir yandan seviniyorum .Bir yandan üzülüyorum .Demek bu kadın olmasa çok güzel bir hayatım var ama bu durum geçici .Bu kadın hayatimda ve bu sene işe başlayacağım .Büyük kızım kreşe gidecek küçüğe o bakacak .Çok istiyor .Ben bakıcı tutalım dedim ama çok istiyorum .Büyüğe bakamadım içimde kaldı demiş .Şimdiden çok geriliyorum .Bana ne önerirsiniz ?Bu kadınla nasıl başa çıkarım .Huzurumu nasıl korurum.Laffan anlamıyor .Birbirimize girdik yakın zamanlarda ama laf anlatamıyorum .Empati kurma yeteneği sıfır .Anlayış sıfır .Hep kendi dediği olsun .Kendi istediği yerlerde olalım .Onla oturup kalkalım .Evimi o dekore etsin .Her şey onun zevkine göre olsun .Kayinpederim köyden gelene kadar da 1 ay kadar haftada 4 gün bizde kalarak çocuğa bakacak .Şimdiden geriliyorum .Bana akıl verin kizlar ?Akil sağlığımı ve evliliğimi ,Huzurumu ,en önemlisi çocuklarımın huzurunu nasıl korurum?
Sadece 1 ay bizde bakacak .Sonra kendi evine geçecek .Yine de sıkıntı mı olur diyorsunuz ?Sonra kreşe vereceğim .Kesinlikle ve kesinlikle çocuğa bakmasın. Eğer bakarsa boşanırsınız eşinizle
Kesinlikle bakıcı tut. Gerekirse biz bu şekilde olmasını uygun gördük diyeceksin. Başka kayınvalde olsa sen yorulma gibi yumuşatma sözleri söylenir de senin durumunda hiç gerek yok. Biz bakıcı tutmayı tercih ettik diyeceksin gerekirse kırılsın.Herkese merhabalar .Eski konularım var bilen bilir .6 yıllık evliyim .İki kızim var .Eşimle severek evlendik ama beni cinnet geçirecek boyuta getiren bir kayinvalidem var .Zır cahil .Müdahaleci .Her şeye karışan .Laf sokan .Kendimi yetersiz hissettiren .Ben de öğretmenim .Tabi eşim de ağzını açıp annesine iki laf edemiyor .Ancak olaylar çığrından çıkarsa .Köye gitti kayinvalidemler ve üst üste hastalık geçirdik .Önce rota sonra covid ve 1 aydır görüşmüyoruz .Resmen yeniden doğdum ben de ilişkimizde .Evde bir huzur var .Haftada 3-4 kere kavga eden biz 1 aydır hiç kavga etmedik .Dişlerimi sıkma ve diş gıcırdatma ve uykusuzluk problemlerim ,baş ağrılarım ortadan kalktı .Bir yandan seviniyorum .Bir yandan üzülüyorum .Demek bu kadın olmasa çok güzel bir hayatım var ama bu durum geçici .Bu kadın hayatimda ve bu sene işe başlayacağım .Büyük kızım kreşe gidecek küçüğe o bakacak .Çok istiyor .Ben bakıcı tutalım dedim ama çok istiyorum .Büyüğe bakamadım içimde kaldı demiş .Şimdiden çok geriliyorum .Bana ne önerirsiniz ?Bu kadınla nasıl başa çıkarım .Huzurumu nasıl korurum.Laffan anlamıyor .Birbirimize girdik yakın zamanlarda ama laf anlatamıyorum .Empati kurma yeteneği sıfır .Anlayış sıfır .Hep kendi dediği olsun .Kendi istediği yerlerde olalım .Onla oturup kalkalım .Evimi o dekore etsin .Her şey onun zevkine göre olsun .Kayinpederim köyden gelene kadar da 1 ay kadar haftada 4 gün bizde kalarak çocuğa bakacak .Şimdiden geriliyorum .Bana akıl verin kizlar ?Akil sağlığımı ve evliliğimi ,Huzurumu ,en önemlisi çocuklarımın huzurunu nasıl korurum?
Olur tabi bikac gün bile sizi germeye yetmiş bi ay yıl gıbı geçer valla sevmediği insan olunca yanında ve sevmediğiniz tutumlari varsa kızınıza kendi usulüyle yedirir içirir öğretir.Sadece 1 ay bizde bakacak .Sonra kendi evine geçecek .Yine de sıkıntı mı olur diyorsunuz ?Sonra kreşe vereceğim .
Siz daha bir bayram geçiremiyorsunuz bu kadınla, 1 ayda eşinizle yüzyüze bakamayacak hale gelirsiniz. Ücretsiz izin falan alabiliyorsanız alın, çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama bakıcı mı tutarsınız kreş mi bulursunuz artık, sırtınıza sarınıp işe gitmek bile daha iyi bir seçenek.Sadece 1 ay bizde bakacak .Sonra kendi evine geçecek .Yine de sıkıntı mı olur diyorsunuz ?Sonra kreşe vereceğim .
İAranız bu kadar kotuyken daha sık bor arada olmanız daha çok yüz göz olmanıza neden olur. Ne yapın edin bakıcı tutun derim çok istiyorsa bir gün kendi evinde bakar ( aynu şehirde olduğunuzu varsayıyorum) eşiniz götürür getirir.
Allah kolaylık versin inşallah.
Ben eşime annen yorulur .Bakıcı da tutalım .Annen de günde 2 gün baksın dedim.Kabul etti ama .Ben dururken bakıcı mi olur çok kucuk .Ayy ben bakarım canım torunuma tarzında konuşmuş .Ayy ne yapacağım bilmiyorumAranız bu kadar kotuyken daha sık bor arada olmanız daha çok yüz göz olmanıza neden olur. Ne yapın edin bakıcı tutun derim çok istiyorsa bir gün kendi evinde bakar ( aynu şehirde olduğunuzu varsayıyorum) eşiniz götürür getirir.
Allah kolaylık versin inşallah.
Eşimle tekrar konuşmayı düşünüyorum .Evliliğimin ,Huzurumun bozulmasini istemiyorum ama evinde bakarsa sıkıntı olmaz diye düşündüm .Ben de çocuğu alır eve dönerim .O sürede baksın .Seneye de kreşe veririm dedim.Zaten o da hevesini almış olur .İstemez bakmak .Kesinlikle bakıcı tut. Gerekirse biz bu şekilde olmasını uygun gördük diyeceksin. Başka kayınvalde olsa sen yorulma gibi yumuşatma sözleri söylenir de senin durumunda hiç gerek yok. Biz bakıcı tutmayı tercih ettik diyeceksin gerekirse kırılsın.
Kızım 7 aylık .Eylül de 9 aylık olacak .Kendi evinde bakarsa sıkıntı olmaz diye düşündüm .Aslında bakicidan yana gönlüm ama eşimle açık açık korkularimi konuşsam yanlis mi anlar acaba ?Annem bakacak bak melek annem nankör istemiyor pozisyonuna mi düşerim ?Siz daha bir bayram geçiremiyorsunuz bu kadınla, 1 ayda eşinizle yüzyüze bakamayacak hale gelirsiniz. Ücretsiz izin falan alabiliyorsanız alın, çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama bakıcı mı tutarsınız kreş mi bulursunuz artık, sırtınıza sarınıp işe gitmek bile daha iyi bir seçenek.
Kziim 9 aylık .Ben yonlendirecegim ama yonlendirmen de onu rahatsız eder diye düşünüyorum .Aslında şöyle böyle yap deyince yapıyor ama şimdi ben bakıyorum bakın evimi bıraktım geldim istediğim gibi bakarım tavrına girer mi acaba ?Ben sürekli yönlendirilen.Olur tabi bikac gün bile sizi germeye yetmiş bi ay yıl gıbı geçer valla sevmediği insan olunca yanında ve sevmediğiniz tutumlari varsa kızınıza kendi usulüyle yedirir içirir öğretir.
Melek annem mi? Off yapmayın. Anasının huyunu bal gibi biliyor, sizin bildiğinizi de biliyor. Melek annesinin şu yaştan sonra neden ısrar inat çocuk bakmak istediği dillenmemiş bir malum. Melekliğinden olmadığı kesin. Melek annem falan diye zırlamaya başlarsa ağzının payını verirsiniz artık.Kızım 7 aylık .Eylül de 9 aylık olacak .Kendi evinde bakarsa sıkıntı olmaz diye düşündüm .Aslında bakicidan yana gönlüm ama eşimle açık açık korkularimi konuşsam yanlis mi anlar acaba ?Annem bakacak bak melek annem nankör istemiyor pozisyonuna mi düşerim ?
Ben tekrar konuşacağım eşimle .Hatta tatile çıkacağız .Orada ikimizin de kafası rahatken konuşmayı düşünüyorum .Ben zaten seneye kreşe verecegim.Bir sene idare edebilir miyim diye düşündüm ama ben bakamam demesini çok isterdim inanın .Melek annem mi? Off yapmayın. Anasının huyunu bal gibi biliyor, sizin bildiğinizi de biliyor. Melek annesinin şu yaştan sonra neden ısrar inat çocuk bakmak istediği dillenmemiş bir malum. Melekliğinden olmadığı kesin. Melek annem falan diye zırlamaya başlarsa ağzının payını verirsiniz artık.
Bu sefer kendini mahkeme salonunda bulmak istemiyorsa vıdı vıdı etmeyecek artık eşiniz de.Ben tekrar konuşacağım eşimle .Hatta tatile çıkacağız .Orada ikimizin de kafası rahatken konuşmayı düşünüyorum .Ben zaten seneye kreşe verecegim.Bir sene idare edebilir miyim diye düşündüm ama ben bakamam demesini çok isterdim inanın .
Tam da onun istediğini yapmış olursunuz. Bu sayede evinize de hayatınıza da kesenize de karışma hakkını bulacak . Çocuğa da ahım şahım bakmayacak emin olun. Tamam karnını doyurur, tertemiz giydirir , o kadar işte. Kendi kafasını dinleyebilmek için eline tablet vererek harika zaman geçirirler beraber. Bunu da efsane başa kakar, o kadar çocuğunuza bakıyom diye işine gelmeyen durumlarda.Çevremde herkes annem dahil bu kadın çok şov yapıyor çocuklarım da çocuklarım torunlarım da torunlarım ver baksın .Biraz elini taşın altına koysun.Oyle lafla olmuyor emek versin tarzinda konuştu .Sen enayi misin e getirdiler .Ben de böyle bir karar aldım .Tamam baksın dedim .
Aslında çalışmayı ben istedim .Çalışmazsam hem onlarla daha çok muhattap olmak zorunda kalıyorum .Hem de evde çok bunaldım .Üste üste hamilelik ,doğum ,pandemi .Uzmanlık sınavına da gireceğim .Belki çalışma bahanesi ile daha az muhattap olurum dedim.Zaten o da haftada 3 gün bakarım.Sonra köyde isim var köye giderim ,gider gelirim dedim.Esim evde oluyor iki günde o bakacakti .Ücretsiz izin almalısınız hakkınız var. Kendimi hasta edip bir ton strese girene kadar bir süre maaşsız kalmayı göze alırım ben açıkçası. Eşiniz de idare eder herhalde bir süre.
Ben de bundan korkuyorum ama konuşma yaparken bakıcı tutabileceği mi soyledim.İnanin eski konularını biliyorsaniz sabrım yok artık.Alttan alamam ,susamam .Keser atarım .Bakma o zaman derim.İki cocukla boşanmak da korkutucu değil artık .Eşim malesef çok pasif bu konuda .Ona da güvenemiyorum .Tam da onun istediğini yapmış olursunuz. Bu sayede evinize de hayatınıza da kesenize de karışma hakkını bulacak . Çocuğa da ahım şahım bakmayacak emin olun. Tamam karnını doyurur, tertemiz giydirir , o kadar işte. Kendi kafasını dinleyebilmek için eline tablet vererek harika zaman geçirirler beraber. Bunu da efsane başa kakar, o kadar çocuğunuza bakıyom diye işine gelmeyen durumlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?