Haklısınız .Ben de bunlardan korkuyorum amaben artik çok doldum .Net şekilde sınır çizecegim .Zaten sonra evine gidecek .Ben oraya bırakıp alacağım .Sürekli bizim evde bakacak olsa zaten istemezdim.Hic teklif bile etmezdim .Bu kadar sorun yasarken buyuk cesaret. Daha cok karısma hakkı bulcak, seni dinlemicek kafasına gore bakcak cocuga.
Çocuğunuz kişiliğinin oturacağı kritik yaş aralıklarında böyle bir kadının elinde büyüyecek, onun terbiyesinden alacak. Bunu göze alıyor musunuz?Ben de bundan korkuyorum ama konuşma yaparken bakıcı tutabileceği mi soyledim.İnanin eski konularını biliyorsaniz sabrım yok artık.Alttan alamam ,susamam .Keser atarım .Bakma o zaman derim.İki cocukla boşanmak da korkutucu değil artık .Eşim malesef çok pasif bu konuda .Ona da güvenemiyorum .
Tabiki bakıcı tutacaksınız. Cevap net.Herkese merhabalar .Eski konularım var bilen bilir .6 yıllık evliyim .İki kızim var .Eşimle severek evlendik ama beni cinnet geçirecek boyuta getiren bir kayinvalidem var .Zır cahil .Müdahaleci .Her şeye karışan .Laf sokan .Kendimi yetersiz hissettiren .Ben de öğretmenim .Tabi eşim de ağzını açıp annesine iki laf edemiyor .Ancak olaylar çığrından çıkarsa .Köye gitti kayinvalidemler ve üst üste hastalık geçirdik .Önce rota sonra covid ve 1 aydır görüşmüyoruz .Resmen yeniden doğdum ben de ilişkimizde .Evde bir huzur var .Haftada 3-4 kere kavga eden biz 1 aydır hiç kavga etmedik .Dişlerimi sıkma ve diş gıcırdatma ve uykusuzluk problemlerim ,baş ağrılarım ortadan kalktı .Bir yandan seviniyorum .Bir yandan üzülüyorum .Demek bu kadın olmasa çok güzel bir hayatım var ama bu durum geçici .Bu kadın hayatimda ve bu sene işe başlayacağım .Büyük kızım kreşe gidecek küçüğe o bakacak .Çok istiyor .Ben bakıcı tutalım dedim ama çok istiyorum .Büyüğe bakamadım içimde kaldı demiş .Şimdiden çok geriliyorum .Bana ne önerirsiniz ?Bu kadınla nasıl başa çıkarım .Huzurumu nasıl korurum.Laffan anlamıyor .Birbirimize girdik yakın zamanlarda ama laf anlatamıyorum .Empati kurma yeteneği sıfır .Anlayış sıfır .Hep kendi dediği olsun .Kendi istediği yerlerde olalım .Onla oturup kalkalım .Evimi o dekore etsin .Her şey onun zevkine göre olsun .Kayinpederim köyden gelene kadar da 1 ay kadar haftada 4 gün bizde kalarak çocuğa bakacak .Şimdiden geriliyorum .Bana akıl verin kizlar ?Akil sağlığımı ve evliliğimi ,Huzurumu ,en önemlisi çocuklarımın huzurunu nasıl korurum?
Cocugu doguran sizsiniz o pozisyona düşseniz ne olacakkiİ
Ben eşime annen yorulur .Bakıcı da tutalım .Annen de günde 2 gün baksın dedim.Kabul etti ama .Ben dururken bakıcı mi olur çok kucuk .Ayy ben bakarım canım torunuma tarzında konuşmuş .Ayy ne yapacağım bilmiyorum
.Bu sefer bak baktırmak istemiyor pozisyonuna düşeceğim eşimin ve kayinvalidemin gözünde .
Bu kadın öyle bir tıpkı.Biz çocuğu bakıcıya verirsek ohh ne ala keyfime bakayim demez , bize küser ,eşim de bunu istemez .Suçlu yine ben olurumBenim eşim annesine durması gerektiği yeri gösterir ama buna rağmen cocugumu baktırmam. Ne gerek var sinirlerimi bozmaya. Bakıcı tutun, paranız gitsin huzurunuz kalsın
Olun ne olacak. İki küser geçer, sizin eve gelirse siz eşinizle iki küsüp geçmezsiniz evliliğiniz darbe alırBu kadın öyle bir tıpkı.Biz çocuğu bakıcıya verirsek ohh ne ala keyfime bakayim demez , bize küser ,eşim de bunu istemez .Suçlu yine ben olurum
Küserse küssün, hepten çıkar hayatınızdan.Bu kadın öyle bir tıpkı.Biz çocuğu bakıcıya verirsek ohh ne ala keyfime bakayim demez , bize küser ,eşim de bunu istemez .Suçlu yine ben olurum
Sorun yaşamadığınız biri bile olsa çocuk bakımı konusunda KV ile çatışmanız muhtemel. Sizin durumunuzda da sorun yaşayacağınız ve evliliğinizi çıkmaza sokacağını açıkça görülüyor. Bakıcı bence tek seçenek olmalıSadece 1 ay bizde bakacak .Sonra kendi evine geçecek .Yine de sıkıntı mı olur diyorsunuz ?Sonra kreşe vereceğim .
E düşerseniz düşün. Bunu onlar düşünsün.İ
Ben eşime annen yorulur .Bakıcı da tutalım .Annen de günde 2 gün baksın dedim.Kabul etti ama .Ben dururken bakıcı mi olur çok kucuk .Ayy ben bakarım canım torunuma tarzında konuşmuş .Ayy ne yapacağım bilmiyorum
.Bu sefer bak baktırmak istemiyor pozisyonuna düşeceğim eşimin ve kayinvalidemin gözünde .
Herkese merhabalar .Eski konularım var bilen bilir .6 yıllık evliyim .İki kızim var .Eşimle severek evlendik ama beni cinnet geçirecek boyuta getiren bir kayinvalidem var .Zır cahil .Müdahaleci .Her şeye karışan .Laf sokan .Kendimi yetersiz hissettiren .Ben de öğretmenim .Tabi eşim de ağzını açıp annesine iki laf edemiyor .Ancak olaylar çığrından çıkarsa .Köye gitti kayinvalidemler ve üst üste hastalık geçirdik .Önce rota sonra covid ve 1 aydır görüşmüyoruz .Resmen yeniden doğdum ben de ilişkimizde .Evde bir huzur var .Haftada 3-4 kere kavga eden biz 1 aydır hiç kavga etmedik .Dişlerimi sıkma ve diş gıcırdatma ve uykusuzluk problemlerim ,baş ağrılarım ortadan kalktı .Bir yandan seviniyorum .Bir yandan üzülüyorum .Demek bu kadın olmasa çok güzel bir hayatım var ama bu durum geçici .Bu kadın hayatimda ve bu sene işe başlayacağım .Büyük kızım kreşe gidecek küçüğe o bakacak .Çok istiyor .Ben bakıcı tutalım dedim ama çok istiyorum .Büyüğe bakamadım içimde kaldı demiş .Şimdiden çok geriliyorum .Bana ne önerirsiniz ?Bu kadınla nasıl başa çıkarım .Huzurumu nasıl korurum.Laffan anlamıyor .Birbirimize girdik yakın zamanlarda ama laf anlatamıyorum .Empati kurma yeteneği sıfır .Anlayış sıfır .Hep kendi dediği olsun .Kendi istediği yerlerde olalım .Onla oturup kalkalım .Evimi o dekore etsin .Her şey onun zevkine göre olsun .Kayinpederim köyden gelene kadar da 1 ay kadar haftada 4 gün bizde kalarak çocuğa bakacak .Şimdiden geriliyorum .Bana akıl verin kizlar ?Akil sağlığımı ve evliliğimi ,Huzurumu ,en önemlisi çocuklarımın huzurunu nasıl korurum?
Eee yani o pozisyona düşünce en kötü ne olabilir ki diğer türlü kim bilir nasıl pozisyonlara düşeceksiniz?İ
Aynı kaynana bendede vardı herşeye karışan beni aşağıladıkça aşağılayan...dün itibariyle onun yüzünden 6 yıldır sevdiğim 1 ay önce nişanlandığım adamı terketmek zorunda kaldım maalesef. Allah sizede yardım etsinHerkese merhabalar .Eski konularım var bilen bilir .6 yıllık evliyim .İki kızim var .Eşimle severek evlendik ama beni cinnet geçirecek boyuta getiren bir kayinvalidem var .Zır cahil .Müdahaleci .Her şeye karışan .Laf sokan .Kendimi yetersiz hissettiren .Ben de öğretmenim .Tabi eşim de ağzını açıp annesine iki laf edemiyor .Ancak olaylar çığrından çıkarsa .Köye gitti kayinvalidemler ve üst üste hastalık geçirdik .Önce rota sonra covid ve 1 aydır görüşmüyoruz .Resmen yeniden doğdum ben de ilişkimizde .Evde bir huzur var .Haftada 3-4 kere kavga eden biz 1 aydır hiç kavga etmedik .Dişlerimi sıkma ve diş gıcırdatma ve uykusuzluk problemlerim ,baş ağrılarım ortadan kalktı .Bir yandan seviniyorum .Bir yandan üzülüyorum .Demek bu kadın olmasa çok güzel bir hayatım var ama bu durum geçici .Bu kadın hayatimda ve bu sene işe başlayacağım .Büyük kızım kreşe gidecek küçüğe o bakacak .Çok istiyor .Ben bakıcı tutalım dedim ama çok istiyorum .Büyüğe bakamadım içimde kaldı demiş .Şimdiden çok geriliyorum .Bana ne önerirsiniz ?Bu kadınla nasıl başa çıkarım .Huzurumu nasıl korurum.Laffan anlamıyor .Birbirimize girdik yakın zamanlarda ama laf anlatamıyorum .Empati kurma yeteneği sıfır .Anlayış sıfır .Hep kendi dediği olsun .Kendi istediği yerlerde olalım .Onla oturup kalkalım .Evimi o dekore etsin .Her şey onun zevkine göre olsun .Kayinpederim köyden gelene kadar da 1 ay kadar haftada 4 gün bizde kalarak çocuğa bakacak .Şimdiden geriliyorum .Bana akıl verin kizlar ?Akil sağlığımı ve evliliğimi ,Huzurumu ,en önemlisi çocuklarımın huzurunu nasıl korurum?
KV evliliğinin temeline dinamit döşenmiş ama hala alınır üzülür küser diyorBen artık sorunun sizde de olduğunu düşünmeye başladım.
Ne demek hiç anlaşamadıginiz birine çocuk baktırmak?
Ne alaka yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?