Kaynana yok ve ne kadar güzel bir evliliğim varmış dedim peki ya sonrası ???

Bu kadar sorun yasarken buyuk cesaret. Daha cok karısma hakkı bulcak, seni dinlemicek kafasına gore bakcak cocuga.
Haklısınız .Ben de bunlardan korkuyorum amaben artik çok doldum .Net şekilde sınır çizecegim .Zaten sonra evine gidecek .Ben oraya bırakıp alacağım .Sürekli bizim evde bakacak olsa zaten istemezdim.Hic teklif bile etmezdim .

Çocuğu problemli bir kadın buyutmesin bence. Kişiliği ve ruh sağlığı üzerinde kalıcı iz bırakabilir.
Eşinizi şöyle ikna edin: annen çocuğa bakarsa çok ciddi sorunlar çıkar aramızda ve duzeltemeyiz. Bakıcı olursa hem her istediğimizi rahatça söyleriz. Annene her şeyi söyleyemeyiz, hem alınır hem çocuk bakmak o yaş için yorucu

Çocuğunuz kişiliğinin oturacağı kritik yaş aralıklarında böyle bir kadının elinde büyüyecek, onun terbiyesinden alacak. Bunu göze alıyor musunuz?

Tabiki bakıcı tutacaksınız. Cevap net.

Cocugu doguran sizsiniz o pozisyona düşseniz ne olacakki

Canın boşanmak mi çekiyor da sırf onun yüzünden huzurunun kaçtığı bir kadını bir de yatılı evine alacaksın?
Bunca kötü ozellige sahip, cahil ve agresif kadının coluguna çocuğuna ne yararı olacak? Kişiliğinin şekillendiği su yaşlarda onları bu kadının büyütmesi akıl kârı mi?
Sen kendine bu hayatı layık görüyorsan ne desek boş. Okumuş, para kazanmış kadınsın, cahil de değilsin ki. Ama kapını kapatıp yuva olmayı bilmiyorsun, seni sallamayan/annesinin ağzımdan çıkmayan sutoglana da ödül gibi iki çocuk vermişsin.
Boşa geçen bir hayat...
Bence ne pahasına olursa olsun o kadını evine sokma, mesafeni koy. Yazık, bu dünyaya elin şımarık kadını sağlığını bozsun diye mi geldin?

Benim eşim annesine durması gerektiği yeri gösterir ama buna rağmen cocugumu baktırmam. Ne gerek var sinirlerimi bozmaya. Bakıcı tutun, paranız gitsin huzurunuz kalsın
Bu kadın öyle bir tıpkı.Biz çocuğu bakıcıya verirsek ohh ne ala keyfime bakayim demez , bize küser ,eşim de bunu istemez .Suçlu yine ben olurum

Bu kadın öyle bir tıpkı.Biz çocuğu bakıcıya verirsek ohh ne ala keyfime bakayim demez , bize küser ,eşim de bunu istemez .Suçlu yine ben olurum
Olun ne olacak. İki küser geçer, sizin eve gelirse siz eşinizle iki küsüp geçmezsiniz evliliğiniz darbe alır

Küserse küssün, hepten çıkar hayatınızdan.
Eşiniz sizin stresten hastalandığınızı görmüyor mu?
Diş gıcırdatmanızı duymuyor mu?
Eşinize hislerinizi anlatamıyor musunuz?
Yapmayın gözünüzü seveyim, biraz hayatınızın kontrolünü elinize alın.
Aklı başında, okumuş, meslek sahibi kadınsınız.
Böyle korkak, pasif davranmak yakışmıyor size.
Eşinize rest çekmenin vakti gelmiş de geçiyor.
Bırakın çocuğunuzu baktırmayı mümkün olduğunca az diyalog kurun bu kadınla.

Sadece 1 ay bizde bakacak .Sonra kendi evine geçecek .Yine de sıkıntı mı olur diyorsunuz ?Sonra kreşe vereceğim .
Sorun yaşamadığınız biri bile olsa çocuk bakımı konusunda KV ile çatışmanız muhtemel. Sizin durumunuzda da sorun yaşayacağınız ve evliliğinizi çıkmaza sokacağını açıkça görülüyor. Bakıcı bence tek seçenek olmalı

E düşerseniz düşün. Bunu onlar düşünsün.

Ne demek cok istiyor kizima bakacak ya?Hem sikayetcisiniz hem kadinin her istedigi yapiliyor.Koruyamazsiniz .Bakmayacak baska oluru yok

Eee yani o pozisyona düşünce en kötü ne olabilir ki diğer türlü kim bilir nasıl pozisyonlara düşeceksiniz?

Aynı kaynana bendede vardı herşeye karışan beni aşağıladıkça aşağılayan...dün itibariyle onun yüzünden 6 yıldır sevdiğim 1 ay önce nişanlandığım adamı terketmek zorunda kaldım maalesef. Allah sizede yardım etsin

Ben artık sorunun sizde de olduğunu düşünmeye başladım.
Ne demek hiç anlaşamadıginiz birine çocuk baktırmak?
Ne alaka yani?
KV evliliğinin temeline dinamit döşenmiş ama hala alınır üzülür küser diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…