Uzaktan bu kadar etkili kadın yakından neler yapar kestiremiyorum.Herkese merhabalar .Eski konularım var bilen bilir .6 yıllık evliyim .İki kızim var .Eşimle severek evlendik ama beni cinnet geçirecek boyuta getiren bir kayinvalidem var .Zır cahil .Müdahaleci .Her şeye karışan .Laf sokan .Kendimi yetersiz hissettiren .Ben de öğretmenim .Tabi eşim de ağzını açıp annesine iki laf edemiyor .Ancak olaylar çığrından çıkarsa .Köye gitti kayinvalidemler ve üst üste hastalık geçirdik .Önce rota sonra covid ve 1 aydır görüşmüyoruz .Resmen yeniden doğdum ben de ilişkimizde .Evde bir huzur var .Haftada 3-4 kere kavga eden biz 1 aydır hiç kavga etmedik .Dişlerimi sıkma ve diş gıcırdatma ve uykusuzluk problemlerim ,baş ağrılarım ortadan kalktı .Bir yandan seviniyorum .Bir yandan üzülüyorum .Demek bu kadın olmasa çok güzel bir hayatım var ama bu durum geçici .Bu kadın hayatimda ve bu sene işe başlayacağım .Büyük kızım kreşe gidecek küçüğe o bakacak .Çok istiyor .Ben bakıcı tutalım dedim ama çok istiyorum .Büyüğe bakamadım içimde kaldı demiş .Şimdiden çok geriliyorum .Bana ne önerirsiniz ?Bu kadınla nasıl başa çıkarım .Huzurumu nasıl korurum.Laffan anlamıyor .Birbirimize girdik yakın zamanlarda ama laf anlatamıyorum .Empati kurma yeteneği sıfır .Anlayış sıfır .Hep kendi dediği olsun .Kendi istediği yerlerde olalım .Onla oturup kalkalım .Evimi o dekore etsin .Her şey onun zevkine göre olsun .Kayinpederim köyden gelene kadar da 1 ay kadar haftada 4 gün bizde kalarak çocuğa bakacak .Şimdiden geriliyorum .Bana akıl verin kizlar ?Akil sağlığımı ve evliliğimi ,Huzurumu ,en önemlisi çocuklarımın huzurunu nasıl korurum?
Uzun uzun yazmışsın, farkettin mi sen ne desen ama diyor ve başlıyor saçma sapan bahanelere. Konu sahibi hem cici gelin olayım, hem cici eş olayım, hem çalışayım hem de o kadın olmasın istiyor. Sinir etti beni amalarıyla. Çalışırsam daha az muhattap olurum dedim diyor ama kadın haftanın üç günü kalacak. Ne diyelim biz şimdiÇocuğunuz kişiliğinin oturacağı kritik yaş aralıklarında böyle bir kadının elinde büyüyecek, onun terbiyesinden alacak. Bunu göze alıyor musunuz?
Bakıcı öyle ha denilince ayarlanabilen bir şey degil fakat. Bakacaksıniz, begeneceksiniz, icinize sinecek, sizin ve cocuklarinizin enerjisi ile uyuşacak, güvenecekseniz vs vs. Simdiden bakiciyi tutun, bakici ise baslasin k.validenizde bu süre zarfinda onun basinda durup bakiciyı gözlemlesin. Bu sekilde sizin iciniz de daha rahat etmis olur. Diger turlu bakiciyi tutar tutmaz cocuklarla yalniz birakmak daha zor olur.Sadece 1 ay bizde bakacak .Sonra kendi evine geçecek .Yine de sıkıntı mı olur diyorsunuz ?Sonra kreşe vereceğim .
Kaynanaya çocuk baktıracaksın ve çalışıyorsun diye daha az muhatap olacaksın. Hayattan çok şey istiyorlar yav.Uzun uzun yazmışsın, farkettin mi sen ne desen ama diyor ve başlıyor saçma sapan bahanelere. Konu sahibi hem cici gelin olayım, hem cici eş olayım, hem çalışayım hem de o kadın olmasın istiyor. Sinir etti beni amalarıyla. Çalışırsam daha az muhattap olurum dedim diyor ama kadın haftanın üç günü kalacak. Ne diyelim biz şimdi
En doğrusunu yApmissin .hakknda hayirlsii olsunAynı kaynana bendede vardı herşeye karışan beni aşağıladıkça aşağılayan...dün itibariyle onun yüzünden 6 yıldır sevdiğim 1 ay önce nişanlandığım adamı terketmek zorunda kaldım maalesef. Allah sizede yardım etsin
Sinirden baş ağrısı çekmenize, dişlerinizi sıkmanıza neden olan, her şeyinize karışıp sizi çıldırtan birine bırakın 1 sene çocuk bırakmayı 1 saat bile bakmasına tamam dememeniz lazımdı, yanlış anlamayın ama sizde çabuk manipüle edilebilen birisiniz sanırım, anneniz ve çevreniz torunlarını ver baksın deyince tamam demişsiniz.Çevremde herkes annem dahil bu kadın çok şov yapıyor çocuklarım da çocuklarım torunlarım da torunlarım ver baksın .Biraz elini taşın altına koysun.Oyle lafla olmuyor emek versin tarzinda konuştu .Sen enayi misin e getirdiler .Ben de böyle bir karar aldım .Tamam baksın dedim .
Bu sefer kendini mahkeme salonunda bulmak istemiyorsa vıdı vıdı etmeyecek artık eşiniz de.
Bu kadar büyük konuşmak tehlikeli. Aynı şekilde zamanında büyük konuşmuş birini biliyorum, kocasına çocuğunu aile ortamında büyütmek gerektiğini öyle bir belletmiş ki, adam nasılsa beni boşamaz diye zamanla azıtmış da azıtmış. En son naptılar bilmiyorum. Boşanıyorlardı vazgeçmedilerse.Yaniliyorsun katip. Konu sahibinin baska bir konuda bir yorumunu gordum cocuklu insanlarin bosanmasi taraftari degilim diyordu. Haftada 3-4 kere kavga eden insanlar bosanir mi sence? Hic sanmam.
Bu kadar büyük konuşmak tehlikeli. Aynı şekilde zamanında büyük konuşmuş birini biliyorum, kocasına çocuğunu aile ortamında büyütmek gerektiğini öyle bir belletmiş ki, adam nasılsa beni boşamaz diye zamanla azıtmış da azıtmış. En son naptılar bilmiyorum. Boşanıyorlardı vazgeçmedilerse.
boyle durumlarda annenin bakma meselesi genelde erkegin basinin altindan cikiyor, cunku bedava.Tam da onun istediğini yapmış olursunuz. Bu sayede evinize de hayatınıza da kesenize de karışma hakkını bulacak . Çocuğa da ahım şahım bakmayacak emin olun. Tamam karnını doyurur, tertemiz giydirir , o kadar işte. Kendi kafasını dinleyebilmek için eline tablet vererek harika zaman geçirirler beraber. Bunu da efsane başa kakar, o kadar çocuğunuza bakıyom diye işine gelmeyen durumlarda.
İşte o düşüncesinin ürünü bunlar. Halbuki amaaan ko dötüne, boşarım anasının koynuna yollarım koyniş koyniş yaşasınlar diyememenin sonucu baş ağrısı ve kırılmış çatlamış dişler. Neden? Çocuklu insanlar boşanmasın. Ne gerek var ya? Bir tane canımız var , biz düşünmezsek kimsenin umru olmuyor. O bir canımız var ya, çocuklarımıza en lazım şey.Yok katip konu sahibininki buyuk konusma sayilmaz. Neden dersen yasadiklarina bir baksana. Dislerini sikmalar, bas agrilari hala bu kadina hayir diyemeyen biri. Konularina bir bak ve bu konusunda haftada 3-4 kavga ediyoruz diyen biri. Boyle birinin bosanacagina ben de hic ihtimal vermem zaten.
ben rest cekmenin dogru bir iletisim tipi oldugunu dusunmuyorum. ama insanin sinirlarini belirlemesi, karsidaki kisiye net olmasi onemli.İşte o düşüncesinin ürünü bunlar. Halbuki amaaan ko dötüne, boşarım anasının koynuna yollarım koyniş koyniş yaşasınlar diyememenin sonucu baş ağrısı ve kırılmış çatlamış dişler. Neden? Çocuklu insanlar boşanmasın. Ne gerek var ya? Bir tane canımız var , biz düşünmezsek kimsenin umru olmuyor. O bir canımız var ya, çocuklarımıza en lazım şey.
Cok teşekkür ederim .Ogretmen gelini var ne guzel.2 torun vermis daha belasini mi istiyor allahtan belasini mi istiyor anlamiyorum.bu kadin boyle devam eder kisiligi ile ilgili birsey senin kotu olmanla ilgili degil.kendini sikma bunaltma.bir aycik idsre edersin zaten krese verecekmissin annesi senin hayatinda olacak esinin annesi.mesafeli ol.laf soktugunda sebebini sor kendin coz karsina al konus annesi ile.esin cozmuyorsa sen coz
Kendimize ilke edindiklerimizi gözden geçirmemiz lazım, belki ayağımızdaki en büyük prangadır.ben rest cekmenin dogru bir iletisim tipi oldugunu dusunmuyorum. ama insanin sinirlarini belirlemesi, karsidaki kisiye net olmasi onemli.
Yahu ne meraklısıniz insanlari boşatmaya . Ne alaka şimdi boşanmak ?Kadına tamam bakma derim bakmaz .Ya da haftanın iki günü bak derim .Çok sinirlendirirse alırım çocuğumu alırım raporumu otururum evde kreş yaşına gelene kadar .Bir iki tavsiye istedim.Bosanmak mi tek seçenek ?Yok katip konu sahibininki buyuk konusma sayilmaz. Neden dersen yasadiklarina bir baksana. Dislerini sikmalar, bas agrilari hala bu kadina hayir diyemeyen biri. Konularina bir bak ve bu konusunda haftada 3-4 kavga ediyoruz diyen biri. Boyle birinin bosanacagina ben de hic ihtimal vermem zaten.
Evet .Adı üstünde BAŞKA BİR KONU .Evli bir kadının uckuruna sahip çıkamamasi sonucu ,zamanında kimse beni beğenmiyor diye avlandığı zamanlarda kendini beğenen ruhunu okşayan adamı,çocuklarının babasini iki kitap okudum ozguvenim arttı,kilo da verdim ,başka adama asik oldum diyen bir kadına yazdığım cevapti .Sapla samanı karıştırmayın .Yaniliyorsun katip. Konu sahibinin baska bir konuda bir yorumunu gordum cocuklu insanlarin bosanmasi taraftari degilim diyordu. Haftada 3-4 kere kavga eden insanlar bosanir mi sence? Hic sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?