Kaynana yok ve ne kadar güzel bir evliliğim varmış dedim peki ya sonrası ???

Uzaktan bu kadar etkili kadın yakından neler yapar kestiremiyorum.
Kesinlikle istemiyorum deyip net olun onun gelmesine kalmadan kızınızı kreşe yazdırın.

Alabiliyorsan rapor izin birşey al o bir ay dolana kadar sen bak çocuğuna sonra kp gelince evine gider sende ise başlarsın yada bakarsa bir iki hafta bakmis olur ne kadar az o kadar kar

Çocuğunuz kişiliğinin oturacağı kritik yaş aralıklarında böyle bir kadının elinde büyüyecek, onun terbiyesinden alacak. Bunu göze alıyor musunuz?
Uzun uzun yazmışsın, farkettin mi sen ne desen ama diyor ve başlıyor saçma sapan bahanelere. Konu sahibi hem cici gelin olayım, hem cici eş olayım, hem çalışayım hem de o kadın olmasın istiyor. Sinir etti beni amalarıyla. Çalışırsam daha az muhattap olurum dedim diyor ama kadın haftanın üç günü kalacak. Ne diyelim biz şimdi

Sadece 1 ay bizde bakacak .Sonra kendi evine geçecek .Yine de sıkıntı mı olur diyorsunuz ?Sonra kreşe vereceğim .
Bakıcı öyle ha denilince ayarlanabilen bir şey degil fakat. Bakacaksıniz, begeneceksiniz, icinize sinecek, sizin ve cocuklarinizin enerjisi ile uyuşacak, güvenecekseniz vs vs. Simdiden bakiciyi tutun, bakici ise baslasin k.validenizde bu süre zarfinda onun basinda durup bakiciyı gözlemlesin. Bu sekilde sizin iciniz de daha rahat etmis olur. Diger turlu bakiciyi tutar tutmaz cocuklarla yalniz birakmak daha zor olur.

Kaynanaya çocuk baktıracaksın ve çalışıyorsun diye daha az muhatap olacaksın. Hayattan çok şey istiyorlar yav.

En doğrusunu yApmissin .hakknda hayirlsii olsun

Sinirden baş ağrısı çekmenize, dişlerinizi sıkmanıza neden olan, her şeyinize karışıp sizi çıldırtan birine bırakın 1 sene çocuk bırakmayı 1 saat bile bakmasına tamam dememeniz lazımdı, yanlış anlamayın ama sizde çabuk manipüle edilebilen birisiniz sanırım, anneniz ve çevreniz torunlarını ver baksın deyince tamam demişsiniz.

Kayınvalidem melek olsa bile çocuklarıma baktırmam, ben bakacağım diye çıldırsa bile baktırmam, siz bir de zır cahil dediğiniz tahammül edemediğiniz birine baktırmayı düşünüyorsunuz

Bu sefer kendini mahkeme salonunda bulmak istemiyorsa vıdı vıdı etmeyecek artık eşiniz de.

Yaniliyorsun katip. Konu sahibinin baska bir konuda bir yorumunu gordum cocuklu insanlarin bosanmasi taraftari degilim diyordu. Haftada 3-4 kere kavga eden insanlar bosanir mi sence? Hic sanmam.

Ogretmen gelini var ne guzel.2 torun vermis daha belasini mi istiyor allahtan belasini mi istiyor anlamiyorum.bu kadin boyle devam eder kisiligi ile ilgili birsey senin kotu olmanla ilgili degil.kendini sikma bunaltma.bir aycik idsre edersin zaten krese verecekmissin annesi senin hayatinda olacak esinin annesi.mesafeli ol.laf soktugunda sebebini sor kendin coz karsina al konus annesi ile.esin cozmuyorsa sen coz

Yaniliyorsun katip. Konu sahibinin baska bir konuda bir yorumunu gordum cocuklu insanlarin bosanmasi taraftari degilim diyordu. Haftada 3-4 kere kavga eden insanlar bosanir mi sence? Hic sanmam.
Bu kadar büyük konuşmak tehlikeli. Aynı şekilde zamanında büyük konuşmuş birini biliyorum, kocasına çocuğunu aile ortamında büyütmek gerektiğini öyle bir belletmiş ki, adam nasılsa beni boşamaz diye zamanla azıtmış da azıtmış. En son naptılar bilmiyorum. Boşanıyorlardı vazgeçmedilerse.

Yok katip konu sahibininki buyuk konusma sayilmaz. Neden dersen yasadiklarina bir baksana. Dislerini sikmalar, bas agrilari hala bu kadina hayir diyemeyen biri. Konularina bir bak ve bu konusunda haftada 3-4 kavga ediyoruz diyen biri. Boyle birinin bosanacagina ben de hic ihtimal vermem zaten.

boyle durumlarda annenin bakma meselesi genelde erkegin basinin altindan cikiyor, cunku bedava.

İşte o düşüncesinin ürünü bunlar. Halbuki amaaan ko dötüne, boşarım anasının koynuna yollarım koyniş koyniş yaşasınlar diyememenin sonucu baş ağrısı ve kırılmış çatlamış dişler. Neden? Çocuklu insanlar boşanmasın. Ne gerek var ya? Bir tane canımız var , biz düşünmezsek kimsenin umru olmuyor. O bir canımız var ya, çocuklarımıza en lazım şey.

ben rest cekmenin dogru bir iletisim tipi oldugunu dusunmuyorum. ama insanin sinirlarini belirlemesi, karsidaki kisiye net olmasi onemli.

Cok teşekkür ederim .

Yahu ne meraklısıniz insanlari boşatmaya . Ne alaka şimdi boşanmak ?Kadına tamam bakma derim bakmaz .Ya da haftanın iki günü bak derim .Çok sinirlendirirse alırım çocuğumu alırım raporumu otururum evde kreş yaşına gelene kadar .Bir iki tavsiye istedim.Bosanmak mi tek seçenek ?

Evet .Adı üstünde BAŞKA BİR KONU .Evli bir kadının uckuruna sahip çıkamamasi sonucu ,zamanında kimse beni beğenmiyor diye avlandığı zamanlarda kendini beğenen ruhunu okşayan adamı,çocuklarının babasini iki kitap okudum ozguvenim arttı,kilo da verdim ,başka adama asik oldum diyen bir kadına yazdığım cevapti .Sapla samanı karıştırmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…