Kaynana yok ve ne kadar güzel bir evliliğim varmış dedim peki ya sonrası ???

Anladığım kadarıyla, yorumlara verdiğiniz cevaplardan kayınvalide bu bir ay küçük bebeğinize bakacak bu kadar kısa bir sürede güvenilir bir bakıcı bulmakta kolay değil ücretsiz iznede ayrılmıyor sunuz size tavsiyem oluruna bakın kayınvalide ile polemiğe girmeden iletişim kurmaya bakın çocuğunuza baktığı için bahane edin küçük hediyeler alın eline biraz harçlık verin sonuçta eşinizin annesi illaki hayatınızda bir şekilde olucak kazanmaya çalışın eski yaşadığınız sıkıntıları elinizden geldiğince unutmaya çalışın cahilliğine verin önceden yaşadığınız sıkıntıların geleceğinize ipotek koymasına izin vermeyin bunları yapamam diyorsanız unutmayın ki huzur olmayan bir evde çocuklar da mutsuz ve güvensiz olur o zaman yapacağınız tek şey ücretsiz izne ayrılmaktır kreş yaşına kadar çocuğunuza kendiniz bakarsınız

Sadece 1 aylığına da olsa bence kabul etmeyin 1 ayda o psikolojiyi batırır. Bu kadar iyi anlaşamadığın ve sana psikolojik baskı yaparak saygısızlıkta zirve yapan biri kendi annenizde olsa uzaklaşmalısınız. Bi kerede eşini savunan bir erkek bir koca okuyayım şu sayfada ya hepsi hayal kırıklığı hepsi korkak. Ben kendi açımdan bakıyorum benim annem eşime saygısızlık yapsa sürekli bir şeylere müdehale edip laf soksa ben onunla cidden tartışırım kesinlikle engel olurum baktım hala durmuyor mesafemi koyarım. Bu ana kuzusu olma olayındanda fazlası erkeklerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…