Herkese merhabalar .Eski konularım var bilen bilir .6 yıllık evliyim .İki kızim var .Eşimle severek evlendik ama beni cinnet geçirecek boyuta getiren bir kayinvalidem var .Zır cahil .Müdahaleci .Her şeye karışan .Laf sokan .Kendimi yetersiz hissettiren .Ben de öğretmenim .Tabi eşim de ağzını açıp annesine iki laf edemiyor .Ancak olaylar çığrından çıkarsa .Köye gitti kayinvalidemler ve üst üste hastalık geçirdik .Önce rota sonra covid ve 1 aydır görüşmüyoruz .Resmen yeniden doğdum ben de ilişkimizde .Evde bir huzur var .Haftada 3-4 kere kavga eden biz 1 aydır hiç kavga etmedik .Dişlerimi sıkma ve diş gıcırdatma ve uykusuzluk problemlerim ,baş ağrılarım ortadan kalktı .Bir yandan seviniyorum .Bir yandan üzülüyorum .Demek bu kadın olmasa çok güzel bir hayatım var ama bu durum geçici .Bu kadın hayatimda ve bu sene işe başlayacağım .Büyük kızım kreşe gidecek küçüğe o bakacak .Çok istiyor .Ben bakıcı tutalım dedim ama çok istiyorum .Büyüğe bakamadım içimde kaldı demiş .Şimdiden çok geriliyorum .Bana ne önerirsiniz ?Bu kadınla nasıl başa çıkarım .Huzurumu nasıl korurum.Laffan anlamıyor .Birbirimize girdik yakın zamanlarda ama laf anlatamıyorum .Empati kurma yeteneği sıfır .Anlayış sıfır .Hep kendi dediği olsun .Kendi istediği yerlerde olalım .Onla oturup kalkalım .Evimi o dekore etsin .Her şey onun zevkine göre olsun .Kayinpederim köyden gelene kadar da 1 ay kadar haftada 4 gün bizde kalarak çocuğa bakacak .Şimdiden geriliyorum .Bana akıl verin kizlar ?Akil sağlığımı ve evliliğimi ,Huzurumu ,en önemlisi çocuklarımın huzurunu nasıl korurum?