Rica ederim bide yeni dogum yapmissiniz anladigim kadariyla hassassinizdirCok teşekkür ederim .
Yahu ne meraklısıniz insanlari boşatmaya . Ne alaka şimdi boşanmak ?Kadına tamam bakma derim bakmaz .Ya da haftanın iki günü bak derim .Çok sinirlendirirse alırım çocuğumu alırım raporumu otururum evde kreş yaşına gelene kadar .Bir iki tavsiye istedim.Bosanmak mi tek seçenek ?
Evet .Adı üstünde BAŞKA BİR KONU .Evli bir kadının uckuruna sahip çıkamamasi sonucu ,zamanında kimse beni beğenmiyor diye avlandığı zamanlarda kendini beğenen ruhunu okşayan adamı,çocuklarının babasini iki kitap okudum ozguvenim arttı,kilo da verdim ,başka adama asik oldum diyen bir kadına yazdığım cevapti .Sapla samanı karıştırmayın .
Siz çok mukemmelsinizya.O tüm kâinata yeter .Siz de daha benim sorduğum soruyu okuyup doğru düzgün tavsiye veremiyorsunuz .Peki ne olacak ?Eleştiri yapın demedim.Tavsiye istedim.Bubkadar katlanamiyorsaniz yazmayın ya da belirli bir sınır icinde yazın siz de.Konu açtım ,fikir istedim diye .Aklınıza gelen her şeyi yazabilir,hakaret edebilirsiniz anlamına gelmiyor bu .Ama siz daha okudugunuzu anlamiyorsunuz gercekten ogretmen misiniz? Hangi mesaji alintilayip boyle yazdigimi bile anlayamamissiniz daha ama ben buna sasirdigimi soyleyemem sizin konularinizi ve tepkilerinizi bildigim icin okudugunuzu anlamamaniz da bana normal geldi. Haftada 3-4 kere kavga eden siz, sorunlarinizi cozemeyen siz ama bosanmak tek secenek mi. Sizin hayat tarziniza gore degil haklisiniz.
Hiii öyle diyorum evet evet .Tatmin oldun mu?Ooo ben hangi konuda o yorumu yaptiginizi hatirlamiyorum ama konularinizi bildigim icin yorumunuz dikkatimi cekmisti. Eger ki boyle bir konuda boyle bir yorumu yaptiysaniz durum daha da vahim. Birbirini aldatan insanlar bile ortada cocuk varsa bosanmasinlar diyorsunuz yani. Haklisiniz sapla samani siz iyice birbirine karistirmis durumdasiniz.
Aslında konuda yazmıştım .Bunlar yazın köyde yaşıyor .Kasima kadar oradalar.Bahce işleri var.Kayinvalide gelip bakacak kayınpeder orada kalacak .O yüzden de bizde kalacak .Kayınpeder gelince evine geçecek .Biz oraya bırakacağız .Niye sizin evde bakıyor kendi evinde baksın? Böylece daha az görüşüp karışır
Yahu ne meraklısıniz insanlari boşatmaya . Ne alaka şimdi boşanmak ?Kadına tamam bakma derim bakmaz .Ya da haftanın iki günü bak derim .Çok sinirlendirirse alırım çocuğumu alırım raporumu otururum evde kreş yaşına gelene kadar .Bir iki tavsiye istedim.Bosanmak mi tek seçenek ?
Bi garipsiniz. Bu kadar sorun yasadiginiz kisiye nasil cocuk baktiracaksiniz, sirf kendisi cok istiyor diye. Ben olsam asla kabul etmezdim.Herkese merhabalar .Eski konularım var bilen bilir .6 yıllık evliyim .İki kızim var .Eşimle severek evlendik ama beni cinnet geçirecek boyuta getiren bir kayinvalidem var .Zır cahil .Müdahaleci .Her şeye karışan .Laf sokan .Kendimi yetersiz hissettiren .Ben de öğretmenim .Tabi eşim de ağzını açıp annesine iki laf edemiyor .Ancak olaylar çığrından çıkarsa .Köye gitti kayinvalidemler ve üst üste hastalık geçirdik .Önce rota sonra covid ve 1 aydır görüşmüyoruz .Resmen yeniden doğdum ben de ilişkimizde .Evde bir huzur var .Haftada 3-4 kere kavga eden biz 1 aydır hiç kavga etmedik .Dişlerimi sıkma ve diş gıcırdatma ve uykusuzluk problemlerim ,baş ağrılarım ortadan kalktı .Bir yandan seviniyorum .Bir yandan üzülüyorum .Demek bu kadın olmasa çok güzel bir hayatım var ama bu durum geçici .Bu kadın hayatimda ve bu sene işe başlayacağım .Büyük kızım kreşe gidecek küçüğe o bakacak .Çok istiyor .Ben bakıcı tutalım dedim ama çok istiyorum .Büyüğe bakamadım içimde kaldı demiş .Şimdiden çok geriliyorum .Bana ne önerirsiniz ?Bu kadınla nasıl başa çıkarım .Huzurumu nasıl korurum.Laffan anlamıyor .Birbirimize girdik yakın zamanlarda ama laf anlatamıyorum .Empati kurma yeteneği sıfır .Anlayış sıfır .Hep kendi dediği olsun .Kendi istediği yerlerde olalım .Onla oturup kalkalım .Evimi o dekore etsin .Her şey onun zevkine göre olsun .Kayinpederim köyden gelene kadar da 1 ay kadar haftada 4 gün bizde kalarak çocuğa bakacak .Şimdiden geriliyorum .Bana akıl verin kizlar ?Akil sağlığımı ve evliliğimi ,Huzurumu ,en önemlisi çocuklarımın huzurunu nasıl korurum?
Yazdiklariniz çok doğru ben de katılıyorum ve düşünce tarzımi yeni yeni bu yönde değiştiriyorum .Ama yazdiklariniz çok onyargilive buradaki üç beş konuya bakarak vbenim tavsiye istediğim konuda birbirinizle muhabbet eder gibi beni eleştirmeniz hiç hoş değil .Ustelik hakaret boyutuna varan yorumlar var.Sizin yazdıklarınıza demiyorum bunu .Ama ben bu kadınla aynı şehirde yaşıyorum ve ben görüşmek istemesem bile bir sekilde torunlarını bahane ederek hayatımda .Ben de bu kadınla başa çıkabilmenin yollarini arıyorum .Eşim malesef beni bu konuda çok yalniz bıraktı .Bunun tek cozumu boşanmak olmamalı diye düşünüyorum .70 yaşındaki bir kadini da degistiremeyecegime göre en azından verdiğim teokileri değiştirerek ki önceleri çok sessiz kalıyordum .Bir şekilde başa çıkmaya calisiyorum .Şimdi en azından eşim bana hak veriyor ve illa gorusmemi istemiyor diye evliliğimi sürdürdüm ama dönüp gidemeyecek ,oturup sağlığımı kaybedecek bir durumumyok .İşte o düşüncesinin ürünü bunlar. Halbuki amaaan ko dötüne, boşarım anasının koynuna yollarım koyniş koyniş yaşasınlar diyememenin sonucu baş ağrısı ve kırılmış çatlamış dişler. Neden? Çocuklu insanlar boşanmasın. Ne gerek var ya? Bir tane canımız var , biz düşünmezsek kimsenin umru olmuyor. O bir canımız var ya, çocuklarımıza en lazım şey.
Asla kahimvalidenize baktırmayın dediğiniz gibiyse asla sizde kalmasın o sıklıkta asla kabul etmeyin bakıcı türün veya başka birsey bulunHerkese merhabalar .Eski konularım var bilen bilir .6 yıllık evliyim .İki kızim var .Eşimle severek evlendik ama beni cinnet geçirecek boyuta getiren bir kayinvalidem var .Zır cahil .Müdahaleci .Her şeye karışan .Laf sokan .Kendimi yetersiz hissettiren .Ben de öğretmenim .Tabi eşim de ağzını açıp annesine iki laf edemiyor .Ancak olaylar çığrından çıkarsa .Köye gitti kayinvalidemler ve üst üste hastalık geçirdik .Önce rota sonra covid ve 1 aydır görüşmüyoruz .Resmen yeniden doğdum ben de ilişkimizde .Evde bir huzur var .Haftada 3-4 kere kavga eden biz 1 aydır hiç kavga etmedik .Dişlerimi sıkma ve diş gıcırdatma ve uykusuzluk problemlerim ,baş ağrılarım ortadan kalktı .Bir yandan seviniyorum .Bir yandan üzülüyorum .Demek bu kadın olmasa çok güzel bir hayatım var ama bu durum geçici .Bu kadın hayatimda ve bu sene işe başlayacağım .Büyük kızım kreşe gidecek küçüğe o bakacak .Çok istiyor .Ben bakıcı tutalım dedim ama çok istiyorum .Büyüğe bakamadım içimde kaldı demiş .Şimdiden çok geriliyorum .Bana ne önerirsiniz ?Bu kadınla nasıl başa çıkarım .Huzurumu nasıl korurum.Laffan anlamıyor .Birbirimize girdik yakın zamanlarda ama laf anlatamıyorum .Empati kurma yeteneği sıfır .Anlayış sıfır .Hep kendi dediği olsun .Kendi istediği yerlerde olalım .Onla oturup kalkalım .Evimi o dekore etsin .Her şey onun zevkine göre olsun .Kayinpederim köyden gelene kadar da 1 ay kadar haftada 4 gün bizde kalarak çocuğa bakacak .Şimdiden geriliyorum .Bana akıl verin kizlar ?Akil sağlığımı ve evliliğimi ,Huzurumu ,en önemlisi çocuklarımın huzurunu nasıl korurum?
Lütfen bu kadını hayatınıza bu kadar müdahale ettirmeyin, pasif olmayın gerekirse kavga edin uzak durun ..Herkese merhabalar .Eski konularım var bilen bilir .6 yıllık evliyim .İki kızim var .Eşimle severek evlendik ama beni cinnet geçirecek boyuta getiren bir kayinvalidem var .Zır cahil .Müdahaleci .Her şeye karışan .Laf sokan .Kendimi yetersiz hissettiren .Ben de öğretmenim .Tabi eşim de ağzını açıp annesine iki laf edemiyor .Ancak olaylar çığrından çıkarsa .Köye gitti kayinvalidemler ve üst üste hastalık geçirdik .Önce rota sonra covid ve 1 aydır görüşmüyoruz .Resmen yeniden doğdum ben de ilişkimizde .Evde bir huzur var .Haftada 3-4 kere kavga eden biz 1 aydır hiç kavga etmedik .Dişlerimi sıkma ve diş gıcırdatma ve uykusuzluk problemlerim ,baş ağrılarım ortadan kalktı .Bir yandan seviniyorum .Bir yandan üzülüyorum .Demek bu kadın olmasa çok güzel bir hayatım var ama bu durum geçici .Bu kadın hayatimda ve bu sene işe başlayacağım .Büyük kızım kreşe gidecek küçüğe o bakacak .Çok istiyor .Ben bakıcı tutalım dedim ama çok istiyorum .Büyüğe bakamadım içimde kaldı demiş .Şimdiden çok geriliyorum .Bana ne önerirsiniz ?Bu kadınla nasıl başa çıkarım .Huzurumu nasıl korurum.Laffan anlamıyor .Birbirimize girdik yakın zamanlarda ama laf anlatamıyorum .Empati kurma yeteneği sıfır .Anlayış sıfır .Hep kendi dediği olsun .Kendi istediği yerlerde olalım .Onla oturup kalkalım .Evimi o dekore etsin .Her şey onun zevkine göre olsun .Kayinpederim köyden gelene kadar da 1 ay kadar haftada 4 gün bizde kalarak çocuğa bakacak .Şimdiden geriliyorum .Bana akıl verin kizlar ?Akil sağlığımı ve evliliğimi ,Huzurumu ,en önemlisi çocuklarımın huzurunu nasıl korurum?
Çocuğunuzun kaç yaşında eğer kreş için uygunsa bence kesinlikle verin hem aile huzurunuzu korursunuz hem de artık eskidendi o ailenin çocuk bakması yani yine bakar ama çocuğu mental açıdan geliştirecek bir şey ogretemiyorlar. Kreşte öğrenmenin en temeli olan akran öğrenmesi var. Ben ev hanımıyım uzun süredir.oğlum da Ekim'de 3 yaşında olacak ve ben kreşe gondericem çünkü ben ona ogretebileceklerimi öğrettim artık enerjim de yetmiyor kreş gelişimini devam ettirebilmesi için en iyi yol.Herkese merhabalar .Eski konularım var bilen bilir .6 yıllık evliyim .İki kızim var .Eşimle severek evlendik ama beni cinnet geçirecek boyuta getiren bir kayinvalidem var .Zır cahil .Müdahaleci .Her şeye karışan .Laf sokan .Kendimi yetersiz hissettiren .Ben de öğretmenim .Tabi eşim de ağzını açıp annesine iki laf edemiyor .Ancak olaylar çığrından çıkarsa .Köye gitti kayinvalidemler ve üst üste hastalık geçirdik .Önce rota sonra covid ve 1 aydır görüşmüyoruz .Resmen yeniden doğdum ben de ilişkimizde .Evde bir huzur var .Haftada 3-4 kere kavga eden biz 1 aydır hiç kavga etmedik .Dişlerimi sıkma ve diş gıcırdatma ve uykusuzluk problemlerim ,baş ağrılarım ortadan kalktı .Bir yandan seviniyorum .Bir yandan üzülüyorum .Demek bu kadın olmasa çok güzel bir hayatım var ama bu durum geçici .Bu kadın hayatimda ve bu sene işe başlayacağım .Büyük kızım kreşe gidecek küçüğe o bakacak .Çok istiyor .Ben bakıcı tutalım dedim ama çok istiyorum .Büyüğe bakamadım içimde kaldı demiş .Şimdiden çok geriliyorum .Bana ne önerirsiniz ?Bu kadınla nasıl başa çıkarım .Huzurumu nasıl korurum.Laffan anlamıyor .Birbirimize girdik yakın zamanlarda ama laf anlatamıyorum .Empati kurma yeteneği sıfır .Anlayış sıfır .Hep kendi dediği olsun .Kendi istediği yerlerde olalım .Onla oturup kalkalım .Evimi o dekore etsin .Her şey onun zevkine göre olsun .Kayinpederim köyden gelene kadar da 1 ay kadar haftada 4 gün bizde kalarak çocuğa bakacak .Şimdiden geriliyorum .Bana akıl verin kizlar ?Akil sağlığımı ve evliliğimi ,Huzurumu ,en önemlisi çocuklarımın huzurunu nasıl korurum?
Yahu bırakın ne düşünürlerse düşünsünler, niye bu kadar korkuyorsunuz..İ
Ben eşime annen yorulur .Bakıcı da tutalım .Annen de günde 2 gün baksın dedim.Kabul etti ama .Ben dururken bakıcı mi olur çok kucuk .Ayy ben bakarım canım torunuma tarzında konuşmuş .Ayy ne yapacağım bilmiyorum
.Bu sefer bak baktırmak istemiyor pozisyonuna düşeceğim eşimin ve kayinvalidemin gözünde .
Kimse size illa da boşanacaksınız demiyor, zaten bunun kararını vermek bize düşmedi. Her an gidecek hissini bırakmak önemli, kaybetme korkusu olmayan adam size karşı rahat olacaktır, bu rahatlık size yaramayacaktır. Boşanmaktan değil, korku vermekten bahsediyoruz, blöfle karıştırılabilir bu şimdi ama öyle bir şey değil. Çocuklu insanlar boşanmamalı şeklinde düşünceye sahip olduğunuzda eşinize tehlikeli bir güven duygusu aşılanır , böyle olunca ne deseniz ne yapsanız ona sökmez, üzerinde yaptırımınız kalmaz , daha çok diş sıkar baş ağrıtırsınız.Yazdiklariniz çok doğru ben de katılıyorum ve düşünce tarzımi yeni yeni bu yönde değiştiriyorum .Ama yazdiklariniz çok onyargilive buradaki üç beş konuya bakarak vbenim tavsiye istediğim konuda birbirinizle muhabbet eder gibi beni eleştirmeniz hiç hoş değil .Ustelik hakaret boyutuna varan yorumlar var.Sizin yazdıklarınıza demiyorum bunu .Ama ben bu kadınla aynı şehirde yaşıyorum ve ben görüşmek istemesem bile bir sekilde torunlarını bahane ederek hayatımda .Ben de bu kadınla başa çıkabilmenin yollarini arıyorum .Eşim malesef beni bu konuda çok yalniz bıraktı .Bunun tek cozumu boşanmak olmamalı diye düşünüyorum .70 yaşındaki bir kadini da degistiremeyecegime göre en azından verdiğim teokileri değiştirerek ki önceleri çok sessiz kalıyordum .Bir şekilde başa çıkmaya calisiyorum .Şimdi en azından eşim bana hak veriyor ve illa gorusmemi istemiyor diye evliliğimi sürdürdüm ama dönüp gidemeyecek ,oturup sağlığımı kaybedecek bir durumumyok .
Merhaba genel yorumlarınızdan kv nin çocuğunuza bakmasına onayınız var olarak algıladım. Bu durumda hem evladıma baksın hem mesafe olsun olmaz eğer bakacaksa sizin de tatlı dil güler yüz arada maddi destek hediye vs. Yapmanız lazım. Aylık bakıcı ücreti de verin mümkünse. Tavsiyem o yönde aksi halde hem sevmiyorum kadını hem çocuğuma baksın düşüncesi çok bencilce olur. Çocuğuma bakan insan saygıyı sevgiyi jakeder. Şayet jaketmiyorsa o insana çocuk emanet edilmez zaten. Muhatap olmam diye bişey yok. Bazen anneme bırakıyorum bebeğimi. O gün ne yaptı ne oynadı ne yedi alırken yarım saat hepsini anlatıyir e ben de bişeyler soruyorum. Eşya mı bu kapıdan aldım gittim olsunHerkese merhabalar .Eski konularım var bilen bilir .6 yıllık evliyim .İki kızim var .Eşimle severek evlendik ama beni cinnet geçirecek boyuta getiren bir kayinvalidem var .Zır cahil .Müdahaleci .Her şeye karışan .Laf sokan .Kendimi yetersiz hissettiren .Ben de öğretmenim .Tabi eşim de ağzını açıp annesine iki laf edemiyor .Ancak olaylar çığrından çıkarsa .Köye gitti kayinvalidemler ve üst üste hastalık geçirdik .Önce rota sonra covid ve 1 aydır görüşmüyoruz .Resmen yeniden doğdum ben de ilişkimizde .Evde bir huzur var .Haftada 3-4 kere kavga eden biz 1 aydır hiç kavga etmedik .Dişlerimi sıkma ve diş gıcırdatma ve uykusuzluk problemlerim ,baş ağrılarım ortadan kalktı .Bir yandan seviniyorum .Bir yandan üzülüyorum .Demek bu kadın olmasa çok güzel bir hayatım var ama bu durum geçici .Bu kadın hayatimda ve bu sene işe başlayacağım .Büyük kızım kreşe gidecek küçüğe o bakacak .Çok istiyor .Ben bakıcı tutalım dedim ama çok istiyorum .Büyüğe bakamadım içimde kaldı demiş .Şimdiden çok geriliyorum .Bana ne önerirsiniz ?Bu kadınla nasıl başa çıkarım .Huzurumu nasıl korurum.Laffan anlamıyor .Birbirimize girdik yakın zamanlarda ama laf anlatamıyorum .Empati kurma yeteneği sıfır .Anlayış sıfır .Hep kendi dediği olsun .Kendi istediği yerlerde olalım .Onla oturup kalkalım .Evimi o dekore etsin .Her şey onun zevkine göre olsun .Kayinpederim köyden gelene kadar da 1 ay kadar haftada 4 gün bizde kalarak çocuğa bakacak .Şimdiden geriliyorum .Bana akıl verin kizlar ?Akil sağlığımı ve evliliğimi ,Huzurumu ,en önemlisi çocuklarımın huzurunu nasıl korurum?
Asla bakmasina musade etmeyin. Bunu burada sormaniza bile gerek yok. Huzurunuz eksilere dusecek. Kaldiki zir cahil dediginiz bir kadin cocugunuzu egitmesin bakmasin bana gore. Ben normalde böyle acımasızca yazmam. Icinde kalmis ok baksin bir sure derdim ama bu kadincocugu size karsi bile doldurabilir zamanla buyudukce. Bir kere baksin derseniz sonradan esinizde muhtemelen bakici istemez. Mademki haftada 4 kere kavga edip kv yoklugunda 1 ay hiç kavga etmediniz rahatmi batti derler insana :). Tabii siz taniyorsunuz kv nizi siz daha iyi bilirsiniz ama hic iyi bi fikir gibi gelmiyor kulaga.Herkese merhabalar .Eski konularım var bilen bilir .6 yıllık evliyim .İki kızim var .Eşimle severek evlendik ama beni cinnet geçirecek boyuta getiren bir kayinvalidem var .Zır cahil .Müdahaleci .Her şeye karışan .Laf sokan .Kendimi yetersiz hissettiren .Ben de öğretmenim .Tabi eşim de ağzını açıp annesine iki laf edemiyor .Ancak olaylar çığrından çıkarsa .Köye gitti kayinvalidemler ve üst üste hastalık geçirdik .Önce rota sonra covid ve 1 aydır görüşmüyoruz .Resmen yeniden doğdum ben de ilişkimizde .Evde bir huzur var .Haftada 3-4 kere kavga eden biz 1 aydır hiç kavga etmedik .Dişlerimi sıkma ve diş gıcırdatma ve uykusuzluk problemlerim ,baş ağrılarım ortadan kalktı .Bir yandan seviniyorum .Bir yandan üzülüyorum .Demek bu kadın olmasa çok güzel bir hayatım var ama bu durum geçici .Bu kadın hayatimda ve bu sene işe başlayacağım .Büyük kızım kreşe gidecek küçüğe o bakacak .Çok istiyor .Ben bakıcı tutalım dedim ama çok istiyorum .Büyüğe bakamadım içimde kaldı demiş .Şimdiden çok geriliyorum .Bana ne önerirsiniz ?Bu kadınla nasıl başa çıkarım .Huzurumu nasıl korurum.Laffan anlamıyor .Birbirimize girdik yakın zamanlarda ama laf anlatamıyorum .Empati kurma yeteneği sıfır .Anlayış sıfır .Hep kendi dediği olsun .Kendi istediği yerlerde olalım .Onla oturup kalkalım .Evimi o dekore etsin .Her şey onun zevkine göre olsun .Kayinpederim köyden gelene kadar da 1 ay kadar haftada 4 gün bizde kalarak çocuğa bakacak .Şimdiden geriliyorum .Bana akıl verin kizlar ?Akil sağlığımı ve evliliğimi ,Huzurumu ,en önemlisi çocuklarımın huzurunu nasıl korurum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?