- 3 Mayıs 2011
- 13.774
- 49.046
- 798
O işler öyle kolay olmuyor hanım kaynana ay pardon hanım abla ! .... Kızını evde sadece mal gibi işlerini gören biri olarak hayatında görüp her sıkıntısını derdini anacigiyla paylasinca bi adam öyle yürek murek hak getire !!! Zaten sizin gibiler yüzünden evlilikler bitiyor ... oğlunun evlendiğini kabullenemeyip ararım 3 kerede ararım 5 kerede ararım diye inada binen varlıklar yüzünden! Neyse .
Varlık derken insan demek istedin sanırım
Zira ben insanım. Seni bilemem. Bu birincisi
İkincisi tüm geçmiş mesajlarıma bakarak benim be kadar kaynana antipatisi olan bir insan olduğumu görebilirsin. Sen hem neden iki kişi arasına atlıyorsun? Önceki konuşmaları okudunuz mu? Benim kızdığım şey alttaki üyenin üslubuydu. Resmen hakaret etmiş oğlunu arayan anneye. Yoksa bende sinir olurum günde yüz defa arayan "varlıklara". Ama benim sinirim üslubunaydı. Bakın en alta kopyaladım. Bir de tersinden düşünün. Çocuğunuzu büyütüyorsunuz ama birisi gelip "Bir daha annenle konuşursan seni terk ederim" diyor. Kaynanaya kızıyorsunuz ya hep aramıza giriyor diye, işte bu da araya girmektir. Üslup yani.
Çok şükür..beni anlayan biri daha çıktı..agzina sağlık..ki önceki konularimda annesini cok sevdigimi dile getirmistim..kendi kendini soguttu cenesiyle..Agzina sağlık pitipiti!
Bugun tartistim erkek arkadasimla halen görüşüyoruz. Uyurken annesi arayinca uyanip hazirola geciyor resmen ve uykulu uykulu bütün gereksiz dirdirini dinliyor yaa..gozumde erkekligin bitiyor cok iticisin dedim. Evet kırıcı bir laf ama catlicam artik ya..bu erkek gunde 3.4 kez ne konusur anasiyla yaa!! Kadin da duygu sömürüsü surekli..valla resti cektim yanimda o telefonu acmayacaksin acarsan biter diye..kendi bilir..evliyken boyle konu acacagima, simdi bagislarim anasina! Allah sabir versin valla catlicam arkadasim..