Kaynana..

Ütüleri ben aletlerine kadar utuluyorum. Ev temizliği ben . Birde evde eşim dahil 3 erkek coraplari ezberleme m mümkün değil karışıyor. Kaynimda çoraplar karışıyor die fırçalıyor beni inanabiliyormusiniz. Temizlik yapmazsan annesine hiçbir şey yapmıyor bütün gün oturdu TV izledi yada telefonla oynadı diyor. Akşam kayinbabam TV karşısında uyuyor kumanda hep onda. Uzanamiyorum bile odada sadece kendi odamda uzanıyorum . Yatmadan yatmaya. Temizligimi hicbirseyimi beğenmiyorlar. Annemlere sadece haftada bir gidiyorum. Bazen 2 haftada bir. Annemler gelemiyor. Bazen annemler geldimi kızıyor falan. Laflarida çok agir

Bunlar kendilerine hizmetçi, köle alacakmış sizi bulmuşlar. 5 yıldır buna katlandığınız hata ama zararın neresinden dönseniz kardır. Siz kimsenin hizmetçisi değilsiniz. Evinize çıkın, kendi evinizin sultanı olun.

Şimdi size bunu sormak istiyorum ben şimdi annemlere kacsam ve eşime ben o evde yaşamak istemiyorum bana ev tut annemlerdenn direk evime geçeyim desem sizce doğru bir hareket olurmu
Çok geç bile kaldığın hareket olur.Bunca yıl neden katlandın.Yapman gereken bu zaten.Git annenlere,eşin istediğin şartları sağlarsa değerlendirirsin.

Anan baban yok mu senin?
Allh bilir bu kadar hizmeti annene yapmamissindir. Git arkana bile bakma. Esinde hic duzgun degil kusura bakma kaynin sana kizacak is yapmadin diye o da susacak. Git babanin evine bu isi yap bari hayir duasi alirsin. Annen baban seni ele gönüllü hizmetcilik et diye mi dogurdular

Blöf yapmaya ne gerek var sen 30 san eşinde 33 34 garanti vardır. Biz çıkıyoruz oldu bitti. İpler koparsa kopsun yani ne olabilir ki. Niye çekiniyorsunuz onu anlamadım.

Blöf yapmaya ne gerek var sen 30 san eşinde 33 34 garanti vardır. Biz çıkıyoruz oldu bitti. İpler koparsa kopsun yani ne olabilir ki. Niye çekiniyorsunuz onu anlamadım.
Cekinmiyorum ki kaç defa çıkmak istedim ben ama annesi ne yapıyor yapıyor.bizi burda tutuyor delireceim. Tek çare kaçmak nurdan eşim gelirse gelir gelmezse kendi bilir

İnsan yaşamadan farkına varmıştır bazı şeylerin canım maalesef. Ben çok pişmanım çok ama inşallah herşey güzel olacak

bakın esınız bellıkı anne hakkını duusnen ve korkan biri ..hakkımı helal etmem diyormus...dogru ınancımıza gorede anne baba hakkı malum...fakat kayınvaıdenızın sıze yaptıkları nedir....esınız artık anne hakkı kadar sııznde hakkınızı duusnmek zorunda....eger 80 yasını geckin çok duskun elden ayaktan dusmus biri olurda amenna...vijdan yaparsınız eyvallah dersiniz....ama bence kacın kurtulun evınızı daha fazla yıpranmadan kurun...kayınvalıdenızde alısır bu druma merak etmeyın ..eskiisnden ıyı olursunuz...bende yıllarca beraber oturup sonra kayınvalıdemın ben nasıl dayınacam gozyaslarıyla ayrı eve cıkan şimdide bizden mutlusu yok...okadar ıyıyızkı anlatamam..kayınvalıdem daha cok deger vermeye basladı...aaradan 14 yıl gecti..cok cok ıyıyız..bir an once ayrıl:))

İçim içimi yiyor arkadaşlar . Nuran önce burdan gitmek istiyorum. Bakın kv. Özel bir şirkette takım öncüsü. Evde çalışıyor . Avon yapıyor toplantılara gider oraya gider buraya gider. Sanki bana bir faydası var. Mesela sabah çıktı ev dandini evde kaynana kayınbaba kayınço var ben kocam çocuğum ev dandini. Gitti birşey toplamadan toplantıya gitti. Şaka gibi herşey. Biz bir birikim yapamiyorsak para toplayamiyorsak biz nie katlanalim bu eve bu evde yaşanan sitrese neden

1 ay daha dayanmak zorundayım . Sonra alıp basimi gideceğim . Kaynanamda kendi borçlarıyla bogulsun beni ilgilendirmiyor. 30 yaşında başka ogluda var burda o çalışsın artık. Asalak gibi 30 yaşında adam bilgisayar da sabahtan akşama kadar. Anladık daha atanamadin ama kalk bı iş bul çalış. Yeter ya herkesin yükü üstünüzde . Kocam maaşını aldığı gibi annesinde. Sadece bana 100 lira harçlık verirler okadar. Yeter ya yeterrrrrr

Kendiniz istemişsiniz eşinizin durumu yok, tutmasa bile ne yapacaksınız bir de çocuk var eşinizde güvenemiyor emek ki çıkamıyor asgari ücretle hem kira verip hem nasıl geçineceksiniz sizce? neden siz çalışmayı düşünmediniz çocuk olmadan önce? bu zamanda karı kocanın çalışması şart yoksa çekeceksiniz böyle yapacak birşey yok keşke baştan kendi ayaklarınızın üzerinde durabilseydiniz

İyii çalışamazsan çek o zaman neden burada şikayet ediyorsun Allah aşkına ya bu neyin kafası? kaynana evinde çalışamam dediğiniz için bu durumdasınız işte. Eşinizde basiretsiz annesinin iki tehditine boyun eğiyor ve siz bir evlilikte çocuk olmalı diyorsunuz eşiniz daha sizin sorumluluğunuzu alamıyor. Zaten çalışınca o evde oturmak zorunda kalmayacaktın ki.

Öyle eşya falanla olmuyor beyaz eşya, perde halı falan lazım hadi onlarda oldu. Kira çocuğun masrafları faturalar ne olacak? babamın evine kaçsam eşim ikna olur mu diyorsunuz blöf yapacaksınız yanii ee peki ya eşin seni gelip almazsa ne olacak gerçekten şaka gibisiniz. Bir de kaynanan ev alacak hayali kurmuşsunuz gerçekten iki insan kendi kendine yetemeyecekse evlenmesin sonra böyle konu açıyorsunuz.

senin mutsuzluğunun sebebi kocanın dik duramaması.
en başından aynı evin içine gelin gitmekle hata yapmışsın zaten. sonra hata üstüne hata.

çok zor ya Allah yardimcin olsun. dua et Rabbime. Allah yardim eder inşallah.

Nie öyle diyorsunuz ki. Çaresizim. Siz ne yapardınız peki .

Ailem arkamda hem benim. Kiraya çıktıktan sonra herşey düzelecek bence. Hem annemlerin evinin üstüne 3 odalı bir ev bile yapabiliriz. Arkadaşlar ben umutluyum. Umut olmadan yaşanmaz. Bakın inanıyorum umutluyum. Umudumu kurmayın ne olur. 50 bin TL'ye annemlerin oraya ev bile yapcam. Ama burda olduğum sürece yapamayacagim

Bende çalışacağım. Annemde çocuğa bakacak . Ben burdan çıkarsam ev sahibi olabilecek. Ama çıkamazsın cookkkkkkkkkkkk zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…