- 24 Mart 2015
- 258
- 117
- 53
- 38
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Bunlar kendilerine hizmetçi, köle alacakmış sizi bulmuşlar. 5 yıldır buna katlandığınız hata ama zararın neresinden dönseniz kardır. Siz kimsenin hizmetçisi değilsiniz. Evinize çıkın, kendi evinizin sultanı olun.Ütüleri ben aletlerine kadar utuluyorum. Ev temizliği ben . Birde evde eşim dahil 3 erkek coraplari ezberleme m mümkün değil karışıyor. Kaynimda çoraplar karışıyor die fırçalıyor beni inanabiliyormusiniz. Temizlik yapmazsan annesine hiçbir şey yapmıyor bütün gün oturdu TV izledi yada telefonla oynadı diyor. Akşam kayinbabam TV karşısında uyuyor kumanda hep onda. Uzanamiyorum bile odada sadece kendi odamda uzanıyorum . Yatmadan yatmaya. Temizligimi hicbirseyimi beğenmiyorlar. Annemlere sadece haftada bir gidiyorum. Bazen 2 haftada bir. Annemler gelemiyor. Bazen annemler geldimi kızıyor falan. Laflarida çok agir
Çok geç bile kaldığın hareket olur.Bunca yıl neden katlandın.Yapman gereken bu zaten.Git annenlere,eşin istediğin şartları sağlarsa değerlendirirsin.Şimdi size bunu sormak istiyorum ben şimdi annemlere kacsam ve eşime ben o evde yaşamak istemiyorum bana ev tut annemlerdenn direk evime geçeyim desem sizce doğru bir hareket olurmu
Anan baban yok mu senin?Ütüleri ben aletlerine kadar utuluyorum. Ev temizliği ben . Birde evde eşim dahil 3 erkek coraplari ezberleme m mümkün değil karışıyor. Kaynimda çoraplar karışıyor die fırçalıyor beni inanabiliyormusiniz. Temizlik yapmazsan annesine hiçbir şey yapmıyor bütün gün oturdu TV izledi yada telefonla oynadı diyor. Akşam kayinbabam TV karşısında uyuyor kumanda hep onda. Uzanamiyorum bile odada sadece kendi odamda uzanıyorum . Yatmadan yatmaya. Temizligimi hicbirseyimi beğenmiyorlar. Annemlere sadece haftada bir gidiyorum. Bazen 2 haftada bir. Annemler gelemiyor. Bazen annemler geldimi kızıyor falan. Laflarida çok agir
Cekinmiyorum ki kaç defa çıkmak istedim ben ama annesi ne yapıyor yapıyor.bizi burda tutuyor delireceim. Tek çare kaçmak nurdan eşim gelirse gelir gelmezse kendi bilirBlöf yapmaya ne gerek var sen 30 san eşinde 33 34 garanti vardır. Biz çıkıyoruz oldu bitti. İpler koparsa kopsun yani ne olabilir ki. Niye çekiniyorsunuz onu anlamadım.
İçim içimi yiyor arkadaşlar . Nuran önce burdan gitmek istiyorum. Bakın kv. Özel bir şirkette takım öncüsü. Evde çalışıyor . Avon yapıyor toplantılara gider oraya gider buraya gider. Sanki bana bir faydası var. Mesela sabah çıktı ev dandini evde kaynana kayınbaba kayınço var ben kocam çocuğum ev dandini. Gitti birşey toplamadan toplantıya gitti. Şaka gibi herşey. Biz bir birikim yapamiyorsak para toplayamiyorsak biz nie katlanalim bu eve bu evde yaşanan sitrese nedenbakın esınız bellıkı anne hakkını duusnen ve korkan biri ..hakkımı helal etmem diyormus...dogru ınancımıza gorede anne baba hakkı malum...fakat kayınvaıdenızın sıze yaptıkları nedir....esınız artık anne hakkı kadar sııznde hakkınızı duusnmek zorunda....eger 80 yasını geckin çok duskun elden ayaktan dusmus biri olurda amenna...vijdan yaparsınız eyvallah dersiniz....ama bence kacın kurtulun evınızı daha fazla yıpranmadan kurun...kayınvalıdenızde alısır bu druma merak etmeyın ..eskiisnden ıyı olursunuz...bende yıllarca beraber oturup sonra kayınvalıdemın ben nasıl dayınacam gozyaslarıyla ayrı eve cıkan şimdide bizden mutlusu yok...okadar ıyıyızkı anlatamam..kayınvalıdem daha cok deger vermeye basladı...aaradan 14 yıl gecti..cok cok ıyıyız..bir an once ayrıl:))
Amin Allah yardimcim olsun . Teşekkür ederimAyyy bu ne ya nasıl dayanıyorsun okudukça içim şişti resmen.Allah yardımcın olsun.
Oturma odam var burda annem almıştı yatak odamda var bazı ıvır zivirimda var. Arkadaşlar neden kaynana evindeyken çalışayım ki çalıştığım paramı da alır birikim yapamam. Bazı şeyler öyle kolay olmuyor
çok zor ya Allah yardimcin olsun. dua et Rabbime. Allah yardim eder inşallah.Eşim çıkmak istiyor evden ama annesinin borcu var borctan kayinbabam in haberi yok. Evde hem kayinbabam emekli maaşı ni hem şuan çalıştığı maaşını hemde benim eşimin maaşını alıyor kendide çalışıyor hepsini bütün parayı alıyor ve borç bitmiyor. Ben evlendigimde bütün altınlarımi paramı aldı altınları satti
Nie öyle diyorsunuz ki. Çaresizim. Siz ne yapardınız peki .İyii çalışamazsan çek o zaman neden burada şikayet ediyorsun Allah aşkına ya bu neyin kafası? kaynana evinde çalışamam dediğiniz için bu durumdasınız işte. Eşinizde basiretsiz annesinin iki tehditine boyun eğiyor ve siz bir evlilikte çocuk olmalı diyorsunuz eşiniz daha sizin sorumluluğunuzu alamıyor. Zaten çalışınca o evde oturmak zorunda kalmayacaktın ki.
Öyle eşya falanla olmuyor beyaz eşya, perde halı falan lazım hadi onlarda oldu. Kira çocuğun masrafları faturalar ne olacak? babamın evine kaçsam eşim ikna olur mu diyorsunuz blöf yapacaksınız yanii ee peki ya eşin seni gelip almazsa ne olacak gerçekten şaka gibisiniz. Bir de kaynanan ev alacak hayali kurmuşsunuz gerçekten iki insan kendi kendine yetemeyecekse evlenmesin sonra böyle konu açıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?