Kaynana..

Eşim var onunda tehdidi ediyor evden çıkarsan hakkımı helal etmem falan . Kaynanam kayinbabam birde kaynım var evde
Çok zor yaşamak burda
Her beddua tutsa....ooo

Eşin de seninle hem fikirse 1 dk durmayın. Siz de çalışın eşinize destek olun.

Hakkımı, sütümü helal etmem diye saçmalıklara takılmayın.

Allahim her cekirdek aileye kendi yuvasini versin. O kdr zorki ayni ev ozel olmanasi her ise karismalari.. biraz psikolojik sonrasinda fiziksel rahatsizlik olarak geri donuyo. Daha gencsin anlamazsin ama ilerde bir bir cikar bunlar. Vakit varken birseyler yapmayi dene

Deneyeceğim az kaldi

Allahım yaşamak istemediğim biri ile nasıl 5 senemi mahvettim . Kendime satıyorum ben ya. Ama artık aklım başıma geldi. Acımak yok yoksa acınacak duruma düşerim biliyorum. Acımak yok

Kafayı yicem. Kocamla konuşamıyorum bu konuyu. Onunla paylaşmak istiyorum içimi dökmek istiyorum artık yeter baydın diyor off

Hayır bir birikimimiz yok ben karın tokluğuna bu evin hizmetciliginimi yapayım. Hemde bu ev ve kaynana çekilmez Ken. Neden böyle bir işkence yapayım ki kendime. Kocamda adam olsun çıkarsın beni. Ha geri dön derse eve. Ozaman boşanmaktan başka çare bırakmaz bana. Zaten idaal bir koca ve baba değil. Hiç birşey kaybetmem

Ah canım benim. Dertsiz olmalısın böyle toy toy konuştuğuna gore

Dertsiz olsam burada ne işim var

Toy toy hayaller kuran sizsiniz üzgünüm..evlenirken ayrı ev tutamamışsınız malum asgari ücretle geçinmek zor..e şimdi birde çocuk masrafı varken artı herşey zamlanmışken; üzerine kira depozitosu,emlakçı masrafı derken eşya alacaksınızda kira ödeyeceksiniz..hangi hayal alemindeyseniz acilen gerçek dünyaya dönün canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…