- 11 Nisan 2018
- 125
- 47
- 98
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Süpermiş. Darısı en yakın zamanda bana insalh
Her beddua tutsa....oooEşim var onunda tehdidi ediyor evden çıkarsan hakkımı helal etmem falan . Kaynanam kayinbabam birde kaynım var evde
Çok zor yaşamak burda
Canım en azından senin evin ayrı neguzelKayanana sizdendir hep hizmet beklıyor mu ya mısafırlıge gelıyorum işçi gibi çalıştırıyor evde sunu yap bnu yap
Deneyeceğim az kaldiAllahim her cekirdek aileye kendi yuvasini versin. O kdr zorki ayni ev ozel olmanasi her ise karismalari.. biraz psikolojik sonrasinda fiziksel rahatsizlik olarak geri donuyo. Daha gencsin anlamazsin ama ilerde bir bir cikar bunlar. Vakit varken birseyler yapmayi dene
Çocuğun varmıydı ne kadarlık evlısınKızlar burda yaşamak artık çok zor geliyor ya saatler gecmiyor
1 buçuk yaşında oğlum var 5 sene olacak canımÇocuğun varmıydı ne kadarlık evlısın
Havalar çok güzelleşti. Yavrunuzu da alın, gezin. Bütün gün evde tıkalı kalmayın. Sayılı zaman, geçecek bunlar diye güzel hayeller kurun :)Kızlar burda yaşamak artık çok zor geliyor ya saatler gecmiyor
İstediğim zaman alıp başımı gidip gezemiyorumHavalar çok güzelleşti. Yavrunuzu da alın, gezin. Bütün gün evde tıkalı kalmayın. Sayılı zaman, geçecek bunlar diye güzel hayeller kurun :)
Ah canım benim. Dertsiz olmalısın böyle toy toy konuştuğuna goreKabul edip evlenenlerin şikayet etmeye hakkı yok..
Para biriktirip kendi evimize çıkarızlar züğürt tesellisi, yalan..
Bu martavallara inanıp evlenmeyin bekarlar.
Ah canım benim. Dertsiz olmalısın böyle toy toy konuştuğuna gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?